Idézet: Crazy71 - 2010.12.17. 12:21:10 Én a 30 nap alatt legalább 2000 CSP-t és 500 PP-t elnyomtam, mégis csak 35 térképrészletet találtam. És nem nyugodtam bele, még ma reggel is portyáztam. Mi a nem fair? A nem egyenlő random?

Milyen random? Térképkereső pálcád nincs, hogy van-e kihúzott szakértelmed, nem tudom, ehhez még jön a bünti az előző térképes event tárgya miatt. Ha nincs a szakid kihúzva akkor stimmel a 35 talált térképrészleted. Viszont az 500 PP-d nem tudom hova ment el, 900 portyagyőzelmed van és 500+ kihívás győzelmed. Aligha hiszem, hogy ezek most születtek az event alatt.
Aki méltatlankodik a 26/kopf térképarány miatt, az gondoljon már bele abba, hogy nincs mindenkinek 600 CSP elköltve a gyorsításokra (volt a szövinkben olyan aki kénytelen volt hozzányúlni az egyik 200-as tárolóhoz), nincs mindenkinek maxos valformja és fúziója, és hamár több PP, nem mindenki tud portyázni 90%+ hatékonysággal. Nekem megvan mind a 600 betárolt CSP-m, adott esetben habozás nélkül kiváltom mindet, ha úgy kívánja meg egy event, de szerencsére nem kellett hozzányúlni.
SZERK: maxos krono nélkül horribilis CSP mehet el gyorsításra, ehhez jön még a térkapus küldi CSP igénye is, ha azzal gyorsítassz (tegnapelőtt VÚ-s pályafutásom során másodszor nulláztam kőért a térkapus ismételhetőhöz, hogy a CSP megmaradjon vadászatra.)
Egyébként meg ne essünk már egymásnak, nyertünk, örüljetek.
V1 - s0laris - Zugivó Italbarátok.
"Forged in blood, tempered in battle, we are the living weapons of humanity, the Space Marines."
http://www.youtube.com/watch?v=aFHKIFDjk9I&feature=fvw