A törölt tagjaink nevében ismételni tudom csak magam: köszönjük búcsúztató-megemlékező szavaitokat!
Egyébként azt kell így utólag mondjam, hogy megérte játszani. Nemes ellenfelek fejezik ki szétesésünk miatti sajnálatukat, és egyetlen sor sem szól arról, hogy mekkora f@szok vagyunk, mert elegünk lett. Még Winnie sem szólt be!
Hüpp-hüpp, befejezem az elérzékenyülést.
Szóval ezt a topikot azért kértem, hogy jól szétoffoljuk a csapatunkkal. Kezdem is!
Barátaim, nagy felfedezést tettem! Jól érzem magam, mintha "szabadlábra" helyeztek volna!
Reggel (szokás szerint) elaludtam, és félvakon kapkodva nem az volt az első dolgom, hogy bekapcsoljam a gépet.
Igazság szerint eddig be sem kapcsoltam...
Eddig úgy szólt a történet, hogy bekapcs, kirohanás kávévizet melegíteni, visszarohanás böngésző indítása, ki a kávét megkavarni, berohanni belépni. Itt általában pár perces káromkodás törte meg a csendet, amikor megláttam az ÉP szintemet, amint a béka fenekét próbálta ágaskodva megcsiklandozni.
Nem szokott igazából sok támadóm lenni, de azok rendszeresen és igen alapos munkát szoktak végezni.
Kamrát megtöltöttem (mert nálam minden más vélemény ellenére igenis generálta kisebbek péppé verését, hiszen kamra nélkül max. hobbiból portyáztam volna, amióta átfaragtam magam vadászónak), majd meló, miközben alig vártam, hogy megnézzem mi történt a karakteremmel. Összességében elmondhatom, hogy nem napi 1-2 óra játékot kíván a VU, hanem 24-et! Feltéve persze, hogy szeretne valaki a szürkeségből picit kiemelkedőbbet alkotni...
Ma ez nincs. Elvonási tünet még nem alakult ki, csak olyan furcsa. És jó!
Wez júni 2-18 között van Pesten, tőle függ mikor tartunk spontán sörözést. Aki nem írta fel tegnapig a mail címét a belsőre, az küldje el itt, hogy tudjuk értesíteni. Köszi!