Felhasználónév: Jelszó:

Utolsó hozzászólások

Oldal: 12345
Dátum: Tegnap, 19:55:17
kedvencpityuFérfi
Végzetúr mester
815 hozzászólás
Profil megtekintése
Úgy lenne korrekt, ha akinek van legendás fux-ja, az utána minden entitásból kapna fejlesztő kavicsot... Így sem lenne tömeges, de legalább haladós lenne...
Dátum: Tegnap, 19:25:46
népszerűHusosfagyiFérfi
Végzetúr mester
463 hozzászólás
Profil megtekintése
Csináltam gyűrűt, nyakláncot. Ez a forma fejlesztés tényleg nem a legjobb.
Naponta 2-4 közötti kő esik az EGÉSZ szövinek.
A fejlesztés meg
Iq:6
Erő-tám-véd:4
A többi meg 2,1.

Ebben a formában, ha csak egy 10 tagú szövit nézünk és egységesen van elosztva a szöviben a cucc, akkor 1 kari havonta 1 iq-t tud rádobni a gyűrűre, nyakláncra.

Ez nem valami jó szerintem.
Dátum: Tegnap, 18:05:29
kedvencPacoFérfi
Végzetúr mester
737 hozzászólás
Profil megtekintése
Hello!

Tegnap este volt lehetőségem látni, már jelenleg 400-as karaktertől, akinek van legendás fejlesztőkő, hogy hogyan is működne ez a fejlesztés: srácok, ez kicsit mellément.
Egyáltalán nem olyan, mint a jelenlegi legendás tárgyfejlesztő, ami működik a fegyver, pajzs és páncél.

Ott ugye úgy van a fejlesztés, hogy őskő/lélekgyémánt és sisakszilánk.
Megadod az árat, akkor szintet lép a tárgy, kap szétosztható pontot és fejlődik a prémiumos képessége, ha olyan.
Tiszta sor, jól műküdik.

Ellenben az, hogy az epikus kincseknél a legendás fejlesztőkő "csak" arra való, hogy a meglévő statokon emeljen és nagyon drágán: ez így nem átgondolt.
Egy nagy szövetségben, ahol naponta megy az epikus farm, akkor is kb havonta 1-2 fog mindenki sorra kerülni.
És még akkor is ott a random; mert így van, aki csak 2, van aki 8-at tud szerezni, ha próbálnak az elosztásra törekedni.

Sokkal jobb és grandiózusabb lett volna a fejlesztés az epikus ékszerekkel, ha már a valóban meglévő epikus felszerelés mintájára épült volna/épülne fel.
A fentebb írt 3 fejlesztési matéria mellé bejött volna a legendás kő, mondjuk hasonlóan 5 kő/5 szint (mivel az epikus kincstábla is mindig 5-el nőtt), és akkor szintén x mennyiségű elosztható pontot kap a karakter, valamint a kiválasztott ékszeren lévő képességek is fejlődhetnek.
Ez lenne/lett volna az ideális vonal, amire kb így mindenki gondolt, amikor azt mondtátok, hogy legendás felszereléshez lesz hasonló.
De nem így lett.

Szeretném javasolni, hogyha majd elkezditek fejleszteni a legendás csizma és sisak, akkor az valóban a legendás felszerelés sémájára épüljön: ne pedig erre a vonalra.

Köszönöm a türelmet és a figyelmeteket.

(Ezt elküldtem ÜSZ-en is, de itt is megosztom; hátha valamelyiket olvassátok majd.)
közkedveltGwindorFérfi
Végzetúr mester
919 hozzászólás
Profil megtekintése
Több szörnytalizmán felhasználása.

Szerintem a szörnytalizmánnal azonnali sajtolásról volt téma nem?
Több szörnytalizmán most is használható.
népszerűMiklós
Adminisztrátor
3631 hozzászólás
Profil megtekintése
Összefoglaló a találkozón elhangzott témákról:

Legendás gyűrűk és nyakláncok: nem kell 400. minimum szint hozzá, ha megszerezte a tárgyat, a legendás verziót is használhassa.
Jövőben: legendás csizmák és sisakok.
A bajnoki viadalnál valamekkora eséllyel ne csak az 1-el, hanem a 2-vel alacsonyabb kategóriából is klónozzon a program ellenfeleket.
A térkapuban szerzett LE/TP arány javítására legyen valamilyen lehetősége az EH-soknak.
A neves térkapus szörnyből is eshessen tönkrement relikvia.
Lehessen egyszerre több kalandot megcsinálni.
Szövi bajnokság gyakorló harcnál bajnoki tóken jutalmazás felülvizsgálata.
Kisebb szkarabeusz felülvizsgálata.
Több szörnytalizmán felhasználása.
Egyszerre lehessen több ősköves manaitalt venni.
Katalizátor esszenciakonvertálható legyen.
%-kos meggyőzőkészséget adó tárgy.
A Zan kikapcsolható legyen.
Egyszerre lehessen több pihenést elhasználni (templomi küldetésszámlálóhoz).
kedvelt tagŐrmesterFérfi
Végzetúr mester
401 hozzászólás
Profil megtekintése
Nekem az jön le, hogy sehogyse jó: se úgy, ahogy volt, se most és nem lehet egyértelműen azt mondani, hogy ennek vagy annak az oldalnak igazabb az igaza.
Viszont: ahol túl inaktív a szövetség egy SZB-hez, ott a játékos onnantól kezdve, hogy nem lép át aktívabb szövetségbe, saját magát korlátozza a játékban, akármit mond is. Ha meg inaktív a szövetség, akkor kábé mindegy, mi lesz a sorsa, hisz inaktív, persze lehet várni, hogy feltámad, de addig is telnek a napok tokenmentesen.
A ráerőltetés meg valóban nem jó, ebben én is érintett voltam, de éppen ezért olyan szövibe mentem, ahol nincsen komolyan véve az SZB és meg van oldva a helyzet gyakorló támadás nélkül.
Azt nem mondom, hogy kizárt, hogy ne lenne olyan szövi, ahol mindegyik fél jól járna, mert előfordulhat, de azért van pár opció, még ha ősköves is (hordaváltás, ne adj Isten világváltás).
Summa summárum: én értem, hogy nehéz változtatni jól megszokott rutinon, de a (gondolati) merevség (vagy régen bevált dolgok eredménytelen erőltetése a mára vonatkozva) mindig az alkalmazkodás és boldogulás rovására megy. És ez a valódi életben is így van, nemcsak itt.
népszerűLanMaffiaFérfi
Végzetúr mester
3358 hozzászólás
Profil megtekintése
A gyakorló ütések tokenmentesítése semennyire sem oldja meg azt, hogy alacsony taglétszámú szövetségek határozottan előnyben vannak ebben a stílusban. Igazából nem is tudom, hogy mit old meg. Üssön bele a mátrixba mindenki ötöt? És az úgy jó? Most jól meg lett mondva, hogy hát az az öt ütés kell? Nem az A gombra kattintasz ötször, hanem a B-re, ezért megérdemled a tokent. Nem ez fogja visszahozni az SZB-t.
kedvenc_8._sz._ÁÉVFérfi
Végzetúr
54 hozzászólás
Profil megtekintése
Nem fogod tudni meggyőzni őket, mert bénák, és rendszeresen lemaradnak a dobogóról... Ezt ugye könnyű azzal önigazolni, hogy elvitték a fát előlük az egyszemélyes hadseregek...

A játék szempontjából sok fontosabb dolog lenne szerintem, mint a SZB-gyakorló nerfelése.
kedvencgabibácsiFérfi
Végzetúr tehetség
243 hozzászólás
Profil megtekintése
Köszi.
kedvencBaratyFérfi
Adminisztrátor
1048 hozzászólás
Profil megtekintése
Nézd meg most.
kedvencgabibácsiFérfi
Végzetúr tehetség
243 hozzászólás
Profil megtekintése
Üdv,

A varázs... 2. helyéért nem kapunk jutalmat?
kedvencBaratyFérfi
Adminisztrátor
1048 hozzászólás
Profil megtekintése
12:45 - Beírtuk a találkozón vett ősköveket
12:55 - Beírtuk a végzet medálokat a részvételért
14:05 - Beírtuk a Minijátékok és a Kvízolimpia jutalmait
15:00 - Beírtuk a Keresd a párod, a Tombola, a Szerencsekerék, a Beholder Okos Kód, a Beholder Kvíz, a Képrejtvény és Különbségkeresés, az Acticity party és a Varázs... jutalmait
15:50 - Beírtuk az élő Aukción vett tételeket

(a jutalmak átvételéhez újra be kell lépni a karakterhez)
közkedveltDeemer1Férfi
Végzetúr
62 hozzászólás
Profil megtekintése
Idézet: Husosfagyi - 2024.06.17. 12:18:06

A probléma az vele, hogy token jár érte, ami pedig tönkreteszi az egész lényegét. Mert jelenleg elég szövinként 1 manusz, aki csinálja a bajnokságot, a többi meg üti a gyakorlókat. Ez így már nem szövibajnokság, hanem egyszerű "karakterek bajnoksága". A jelenlegi formájaban teljesen értelmetlen.


Ez ennyi, ahogy Fagyi is írta meg korábban Dini. Meg, hogy mi alapján jár token annak is aki igazából nem is vesz részt a bajnokságban?? A neve is bajnoki tóken, nem pedig gyakorló tóken. Ugyanazt a jutalmat elvárni a semmiért amiért mások matekoznak meg szervezkednek kissé furcsa számomra. Eddig nem is ütöttem gyakorlót mert azt hittem nem jár érte token (gondoltam logikusan ez nem is lehet kérdés). Itt és most tudtam meg és csak bámulok értetlenül magam elé.
kedvencUnr34lFérfi
Végzetúr mester
795 hozzászólás
Profil megtekintése
Azért nem úgy van azt ahogy mondod, a gyakorló azért lett kérve hogy aki nem akar részt venni vagy a többlet ütést azt oda tudja ütni , pont azért ne járjon token azért hogy a taktikázás megmaradjon ( nagyon is befolyásolta különben ) jelenlegi formájában különben ez nem szövetségi bajnokság hanem 1-1 solo játékosok versenye + utolsó napokban csatlakoznak a többiek


Ennek így kéne működni:
Eddig 3,10 vagy 20 fős aktív szövetségnek minden tagjának kellet ütni minden nap 5 ( A lustaság zálogával ) vagy 10 ütést hogy megkapja a tokeneket, ezt továbbra is így kéne hogy működjön a többi ütést meg mehet a gyakorlóba
népszerűHusosfagyiFérfi
Végzetúr mester
463 hozzászólás
Profil megtekintése
A gyakorló támadás egy jó fejlesztés, mert nem zavar bele a taktikába. Ezért hiánypótló. Mert bármennyi pp-t eltolhatsz és nem gond a bajnokság szemszögéből.
A probléma az vele, hogy token jár érte, ami pedig tönkreteszi az egész lényegét. Mert jelenleg elég szövinként 1 manusz, aki csinálja a bajnokságot, a többi meg üti a gyakorlókat. Ez így már nem szövibajnokság, hanem egyszerű "karakterek bajnoksága". A jelenlegi formájaban teljesen értelmetlen.
közkedveltGamer01Férfi
Végzetúr mester
463 hozzászólás
Profil megtekintése
Mi van veletek, vissza akartok venni egy olyan rég kért fejlesztést, amit a játékosok 90%-a évekig kért és a bekerülésekor az egyik legjobb dolog volt.

Arra hivatkozva, hogy már nem ugyanaz az SZB, mint a bekerülésekor. Nem is lesz ugyanolyan, minden változik. Ezt feleslegesen várjátok ettől. Annyi lesz elérve, hogy még kevesebben fognak játszani és többen törölnek. A szerezhető token egy értékes erőforrás és ezt akarjátok most elvenni, miért? Irigységből? Nem lesz nagyobb taktikázás aki akarja az csinálhatja, de sokan felhagytak vele és ennek nem a gyakorló támadás az oka.
közkedveltDini2Férfi
Végzetúr tanonc
14 hozzászólás
Profil megtekintése
Idézet: Rowina - 2024.06.16. 09:49:23

És te miért is akarod elvenni a tokeneket azoktól akik oda ütötték el az 5+ felesleges PP-jüket?
Végre lett rá lehetőség hogy korlátlanul el lehessen használni a PP-t (mint a veremben a CSP-t) úgy hogy ne zavarjuk vele azokat akiket még érdekel az SZB taktikázás, erre fel te sajnálod tőlünk azt a néhány tokent a PP-kért?????
Az hogy egy szövetségen mennyi játékost érdekel még az SZB taktikázás ne a létszám alapján döntsd már el! Ha egy 3 fős szöviben mindenki SZB-zik az legyen az ő dolguk, de ha egy nagy szöviben nem mindenkit érdekel az SZB akkor ott is csak azok foglalkozzanak vele akiket érdekel, ne kényszeríts rá mindenkit!Ha jól értem, amióta gyakorló van, azt ütöd.
Akkor az elmúlt 5 hónapban kb 700-al több tókent kaptál, mint én, pedig ugyanannyi %-al járultál hozzá a szövetséged SZB eredményeihez, mint én. 0-val.

Ha valakit érdekel az SZB taktikázás, az ki fog neked tudni írni 5 ütést, a többi PP-d meg attól ellőheted a gyakorlóra.

Ha pedig egy SZÖVETSÉGben valakit annyira sem érdekel a SZÖVETSÉGI bajnokság, hogy elolvassa a SZÖVETSÉGI fórumban, hogy hova üssön 5-öt, akkor miért is kapjon tókent, amit utána SZÖVETSÉGI medálra vált?
népszerűRazorFérfi
Végzetúr mester
587 hozzászólás
Profil megtekintése
Azert mert miota van token a gyakorloert azota meg lehet tenni h akar 3-4 napig is mindossze 1 ember utoget ezzel alacsonyan tudja tartani az utesszamot es a tobbi csak akkor szall be mikor baj van es olyan szinten tudja varialni ezzel az aranyokat a mezokon ami amugy szinte lehetetlen vagy nagyon nehez lenne egy 5. vagy 6. napon.

Es igen tudom hogy ezt mindenki megteheti ezzel a palya nagyjabol egyenlo de az SZB nem igy lett kitalalva es ezzel ki is van herelve az alapelve. Az osszefogas, ki hogy tudja osszefogni es kivitelezni a tervet stb. Most ez ha akarom egy egyszemelyes tevekenyseg lett es ha gond van csak akkor hivok par tarsat utni a het vege fele. Meg eggyel kevesebb dolog ami tarsas...

Az meg nevetseges indok h csak az SZB-zen akit erdekel. Ha mar ugyis ellovod a PP-t nem mindegy neked hova? Gyakorlora vagy a terv reszekent adott helyre?

Ha nincs SZB ne legyen token. Regen is igy volt megse volt siras. Bekerult a gyakorlo ami hianypotlo volt es megmentette a jatekot ezzel egyutt egy programozasi hiba miatt lehet erte tokent kapni.

Es most amugy evi 2200 tokenen megy a siras ami kb 210 TO. Nem hiszem hogy ez fogja megvaltani a vilagodat.

Vedd ugy mint regen. A token a jutalmad azert hogy hajlando vagy es veszed a faradtsagot tarsas jatekot is jatszani rezt venni az SZB-ben es segiteni a szovetseged. Ha nincs nem baj de a semmiert ne jarjon token se.
Pont mint regen.


Egyebkent ez meg segiti a nagyobb letszamu szovetsegeket. Eddig mindegy volt hogy hany tagu a szovi 3 vagy 20 aranyaiban ugyanannyi utes volt varialni a szazalekokat. Most lathatoan nagyobbat es konnyebben lehet modositani tobb taggal.
közkedveltDini2Férfi
Végzetúr tanonc
14 hozzászólás
Profil megtekintése
A szövim aktív tagjainak a létszáma, ma 5 hónapja csökkent 3-ról 2-re.

- Amíg nem volt gyakorló, addig taktikáztunk. Több időt + energiát kellett beletenni + fórumozni kellett. (kicsit még sok is volt a meló vele)

- Aztán jött a gyakorló. (ami amúgy nem rossz alapötlet)
Első nap ütöttem 9 mezőre 1-eket, aztán gyakorlóztam. Mindenki más gyakorlózott végig. Aztán utolsó nap ütöttem 150-et és csináltam 95 új %-ot és borult a tábla.

Mi öli meg az SZB-t, ha nem ez?

És amúgy ehhez minek is kell, hogy 3 fős legyen egy szövi?

Ha 2 fősre csökken egy szövi, akkor 3 lehetőség van:
1.: marad 2 fős -> nincs tóken
2.: másik szövibe átmenni -> szövi halála
3.: kamu reg. 20-24. szintig felhúzni egy karit, aztán néha belépni vele, hogy ne legyen piros.

Dehát... Mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri, lelkében pedig kárt vall? (Márk 8,36)
kedvencpityuFérfi
Végzetúr mester
815 hozzászólás
Profil megtekintése
Ha már az extrém ötleteknél tartunk, az is egy érdekes metódus lenne, ha időnként az összes szövi ugyanazon a pályán játszana SZB-t. Azaz nem 4 szövi tusakodna a győzelemért, hanem 40 (V1).

Ott aztán lehetne küzdeni rendesen a győzelemért

Ez egy másik lebonyolítási módszer lehetne:
1. héten mindenki egy pályán. ( 40 szövi )
2. héten 2 pálya, az egyiken az előző heti csata első fele, a másikon a hátsó fele ( 20-20 szövi )
3. héten 4 pálya újra felezve az előző heti eredmények alapján ( 10-10 szövi )
4. héten helyosztók 8 pálya ( 5-5 szövi )
Oldal: 12345
HKK - Zén minikiegészítő: Zén Legendái: A sötétség gyermekeiAz Idő Kereke tovább forog! Megjelent a befejező trilógia utolsó része!