Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Gesztor

Oldal: 1
Dátum: 2009.07.25. 09:53:56
Hanyadik az Egyéb menüpont a Tevékenységek ablakban ?
2
8
3
1

Ha nincs állatom, akkor a hetedik! Rossz kérdés!
Törölni kellene!
Dátum: 2009.07.18. 12:45:08
Ricardo: 10 pont!

Abszolút egyetértek!
Dátum: 2009.07.18. 10:39:51
És mi az a normál sebesség?
Amit valaki elképzelt magának, vagy a miről valaki úgy gondolja, hogy a többieknek így kellene haladnia?
Vagy esetleg amivel a többség, vagy az átlag halad?

Ha a játékosok 95% átáll a VF-re, akkor az lesz a normál sebesség, a többi pedig a gyorsabb, vagy még gyorsabb!
Dátum: 2009.07.18. 10:25:33
Kezdem nem érteni?
A normális játékos az, aki megy mind egy idióta, nem fejleszt semmi számára hasznosat, és ezért agyonver mindenki?
Az optimizátor meg az a szemét, etikátlan, kiskapukat kereső élősködő, aki hasznos dolgokat fejleszt, és emiatt az átlag fölé tud kerülni?

Azt sem értem, hogy ha valakinek nem okozott sikerélményt a játék, mert mindenki elverte, most meg nem okoz neki, mert mindenkit elver, akkor mi okoz neki? Nem lehet, hogy rossz játékot játszik?

Én biztos vagyok benne, hogy a szakértelmeket, köztük a VF-et is nem kényszerből fejleszti a többség, hanem mert rájött, hogy ez Neki jó, és hasznos.
(vagy megsúgta neki valaki, mert magától nem jött rá, és belátta, hogy igaz)
Dátum: 2009.07.17. 23:28:03
Nem tudom, már ki írta, de ez az osztály ismétlős példa elég torz! Az osztályismétlő nem azért ismétel osztályt, mert erősebb akar lenni a többieknél, hanem mert buta! Ha osztályt ismétel, akkor erősebb lehet, mint a legtöbb osztálytársa, de az iskolának talán nem ez a célja. Ott okosabbá kell válni!
Nem az a lényeg, hogy minél fiatalabban érettségizzél, hanem, hogy minél többet tudj, amíg odáig eljutsz! ( Ez csak elvileg van így tudom, sokan egyszerűen túl akarják éllni )

Ha már erőnél tartunk, és erősebbé válásról, akkor maradjunk sport hasonlatnál.
Ha testnevelés órán fociznak, és 2-3 srác jobb a többinél, mert esetleg hetente 4-5 délutánt is rászán az edzésre, akkor követ kell kötni a hátára, hogy a többiek is labdába tudjanak rúgni?
Ha valaki kihasználja a játék adta lehetőségeket, és emiatt jobb a többségnél akkor ő már etikátlan?
A szabályok többsége nyilvános, és akit érdekel a többinek is utána tud nézni. Ha valaki késöbb kezdte a játékot akkor neki nem fog bejönni az a taktika ami azoknak bejött akik elsőként kezdték, de ha van esze rájön mivel lehet jobb!

Még valami! Én csak sajnálni tudom azokat akiknek egyetlen célt a szintlépés, és a legújabb felszerelés jelenti, mert azért lehet találni bőven!

És még valami, ha valaki elolvassa az előző oldalakat azt hihetné, hogy pár százan játszanak összesen egy világban. Azért több mint 17.000 vagyunk a V1-en, és ez azért nem kevés!
Oldal: 1