Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Kalosze

Oldal: 1
Dátum: 2012.06.11. 12:10:36
Bocsi, hogyha már volt ilyen kérdés, de a Xenos építés növeli a szövetségi építési átlagot? Mert azt látom, hogy szépen növeli a saját átlagot, de nem akarok kiszúrni a kisebbekkel.
Dátum: 2012.02.04. 16:35:46
Ha a győztes kufárnál vagyok és a top 10-es listában is benne vagyok akkor 2 medált kapok?(egy -3% LE a kufárnál a második -2% lélekgyémánt) Vagy csak elmondhatom magamról hogy ügyes fiú voltam?
Mondjuk mindenképpen megérte, mert igen csak jót farmoltam. Meg itt a statisztika maestrokat kérdezném, hogy melyik jutalom éri meg legjobban? V5, 64. szint, az arany lánc már megvan karácsonyról.
Dátum: 2012.01.10. 19:19:43
Szóval akkor a mancs kvázi extra kreatív affinitásként funkcionál ha van rablás?

Ok de mekkora eséllyel tudok lélekszívni? Csak mert van aki bármikor támad engem mindig szív valamennyit, ellenben amikor én támadok nem mindig szívok, még akkor sem, ha egyébként hozok LE-t, és nem hinném, hogy mindenkinek van annyi szívás védelme, hogy kiüsse.
Dátum: 2012.01.10. 19:01:06
Két kérdésem lenne.

A lélekszívás hogy működik pontosan? pl van 20% szívásom akkor az azt jelenti, hogy 20% eséllyel szívok x-t (itt az x a sebzésem egy konstans része) vagy y eséllyel (mi szintén egy konstans gondolom) szívom a sebzésem 20%-át?

A második a lélekszívó mancs hogy működik? Az állat sebzése után ad szívást, vagy az enyémet növeli, vagy az államadósság lesz tőle alacsonyabb? Mert nagy bőszen megvettem, de sajnos nem igazán látom hasznát, és azért én sem tojom az őskövet.
Dátum: 2011.11.24. 19:44:24
Sziasztok!

Ti mi alapján választotok célpontot portyánál? Mert nekem az a tapasztalatom V5-ön, hogy kb az esetek 90%-ban csak az EH által biztosított LE-t tudom elhozni. Csak azt nem értem, hogy egyesek az én szintemen hogy hoznak össze 5-6 millió zsákmányolt LE-t amikor nekem egy nap max 10k jön össze portyából. Nem azt mondom, hogy csalnak, mert tudom, hogy nem, csak kíváncsi vagyok a trükkre
Oldal: 1