Sziasztok,
bocsi a lehet hogy hülye kérdésért, de számomra nem tiszta, lehet egyszerre több asztrális kincset egyszerre kinyitni?

Ha igen hogy?
Megmondom őszintén én picit csalódott vagyok hogy "az építés alapján az első 10 kap végzetmedált.", azt hittem mind a 3 kategóriába egyedi medálok lesznek, erre 2ben igen míg az építésnél meg olyat amit akkor is megkapok ha elmegyek a találkozóra

jójó tudom, tudom. De attól még lehetek csalódott.
Az Aukciós házban nem lesz többet tárgyi nyeremény (mármint nem játékon belüli hanem beholderes ajándék)?
Én személy szerint rettentessen élveztem (nem csináltam mást csak manót öltem és vadásztam a manóöléshez), már szinte megszokásból kattintok az egyéb gombra és nézem az állást és mennyit kéne még ölnöm hogy felkerüljek.

Végül a nagy hajrában már nem tudtam felkerülni/maradni, de mindenkinek gratuláció akinek sikerült

Az ötlet gazdának meg köszönöm ezt a játékot, nekem most kicsi idő kell hogy vissza tudjak állni a hagyományos végzetúrazásra

Várom a következő hasonló lehetőséget. Ezer hála és további ilyen jó ötleteket/munkát a játékhoz.
(UI: remélem senki nem szid majd mert én élveztem

)
EKF-eshez, van olyan értékelés is hogy rossz/hibás és indok hogy helyesírási hibás, ilyenkor javíthat rajta az ember (azaz újra feltehet egy kérdést helyette), tényleg eléggé bosszantó ha ilyenért törlik amúgy értelmes kérdést