Nem akarok bele szólni a nagyok dolgába, de... Ez a rendszer akkor sem jó. Az addig rendben van, hogy ösztönözni kell az embereket hogy szintet lépjenek, és ne gyűjtögessenek 10-20 Bm-t egy szinten.. De ez azért mégis abszurd. Kezdetben volt a medál*1 mínusz... Kevés volt egy fejlesztett tápolt kari ellen, esélye sem volt a halandóknak. Aztán jött a medál*3 mínusz... Itt már azért lehetett igazságot tenni... Elvégre a bajnoki tornának nem az a lényege, hogy mindenki megnyerhesse. HAnem az, hogy arra ösztönözze az embereket, hogy gondolkodjanak... és fejlesszenek egy olyan karaktert, ami megállja a helyét a játékban..és fel veszi a versenyt a korábbi bajnokokkal. HA az első kari sz-r lett..törölni kell.. és csinálni egy újat. Az a baj, hogy sokan neki vágtak..és ész nélkül vadásztak, portyáztak..gyűjtötték a TP-t..lépték a szinteket...Aztán csodálkoztak hogy levadásszák őket, és esélyük sincs. Ésszel kell játszani.. nem csalni.. gondolkodni... Gondoljatok bele. A jelenlegi helyzet most olyan, mintha egy világbajnokságon, az 5szörös bajnok futóra aki egyeduralkodó a számban annyiszor 10 kilogramm súlyt aggatnának ahányszor már győzött.. Csak azért, hogy a többiek is győzhessenek. Így azok a sportolók, akik el lazáskodták az évet és nem készültek megfelelően, simán lenyomják. Lett volna ellenfele egyébként is, hisz vannak hozzá hasonló kaliberű sportolók is... De ennek a büntetésnek hála a leggagyibb legléhább ember is állva hagyja mert ellehetetlenítették és az amiért küzdött, semmivé foszlik.
Itt is ez van. Úgy vélem, ha kevésnek bizonyult a *3.. miért nem lett a következő lépés, a *4 ???... Azért ha valakinek van 10 medálja, az kapásból már nem mínusz 30 hanem mínusz 40-et jelent.. És már ezekkel a hátrányokkal is azt mondhatjuk el, hogy nem az lesz a bajnok a kategóriában aki megérdemli.. nem egy hasonló kaliberű játékos.. hanem egy sokkal gyengébb.. aki nem érdemli meg a címet. Viszont... Módosítók ide.. módosítók oda.... Én az elejétől kezdve egy dolgot kifogásoltam.. MIért számít az épület bónusz a viadalon???... Sokkal kiegyensúlyozottabb lett voln aa viadla az elejétől kezdve ha ez nincs így.. Hisz ezt a trükköt nagyon régóta csinálják, hogy egy kis kari létre hoz egy szövit, beépíti a kutat, aztán meg áll. Belép pár magas szintű haver.. 3-4 nap alatt felhúzza max-ra a Védőfalat és a Gyakteret..aztán lehet indulni a bajnokin... Kis szövik.. szövi nélküliek, innentől labdába sem rúghatnak.. Főleg ha még a Nekro fókusz i smaxon van... Na mindegy.. Változás úgy sem lesz

De én a negatív módosítók helyett az épület bónuszok vonnám ki a Bajnokiról...
Lan! Az utánad következő karakteren, gondolom engem értettél

.. Nos igen.. ez a az új rendszer kicsit érdekes... Mert medálonként -10 a harci tulajdonságokra... Nos enyhén szólva kicsit sok.. Inkább valamiféle százalékos leosztás kellene. Mert mondjuk kis szinteken 3 medál ad minusz 30-at mindenre.. Azért valljuk be, ez majdnem nullázza a tulajdonságainkat. Míg magasabb szinteken, ahol pl már 300 körüli tulajdonságokról beszélünk.. a 3 medál -30 az még mindig 270-es tul-ot ad... Ami azért átlagon felülinek mondható Lv 70 környékén.. Kicsit át kellene azért alakítani ezt rendszert, mert ez így minden csak nem igazságos.
Igen.. tudom hogy kell kérdést föl tenni... De konkrétan mire is gondolsz???
Sziasztok!
MAgát a kérdést nem írom le,.. csak annyit kérdeznék.. Manapság a római számok speciális érdeklődési körnek számítanak????
Ugyanis az erre vonatkozó kérdésem ezért nem lett elfogadva...
Az én időmben még kötelező matematikai anyag volt..