Hozzászólások - MPeti
Oldal: 1
Dátum: 2015.09.23. 17:47:39
Köszönöm a segítséget!
Dátum: 2015.09.22. 12:41:31
Sziasztok!
Szeretném egyik karakteremtől (V5-ről V6-ra) a másiknak átadni az ősköveket az érdekelne van-e ilyenre lehetőség, megki tudna benne segíteni, hogy átírják?
Szeretném egyik karakteremtől (V5-ről V6-ra) a másiknak átadni az ősköveket az érdekelne van-e ilyenre lehetőség, megki tudna benne segíteni, hogy átírják?
Dátum: 2009.11.16. 20:14:59
Üdv!
Nekem olyan problémám van, hogy megnyertem a világ 4-en a Le differenciás versenyt Tanis néven és szerettem volna átadni a másik karakteremnek a medált és a 100őskövet, de sajnos nem kaptam meg csak 36 őskövet. Előre is köszönöm a segítséget.
Nekem olyan problémám van, hogy megnyertem a világ 4-en a Le differenciás versenyt Tanis néven és szerettem volna átadni a másik karakteremnek a medált és a 100őskövet, de sajnos nem kaptam meg csak 36 őskövet. Előre is köszönöm a segítséget.
Dátum: 2009.05.01. 16:38:30
Azért írtam ide is, mert többen írták, hogy 3-4 nap alatt megkapták és csak utólag vettem észre ezt a hibajelentéses fórumot, de akkor még várok.
Nagyon köszönöm mégegyszer a tájékoztatást!
Nagyon köszönöm mégegyszer a tájékoztatást!
Dátum: 2009.05.01. 10:18:20
Én hétfőn fizettem be 2000Ft-ot postai utalványon és arról érdeklődnék, hogy az normális, hogy még nem kaptam meg az ősköveket?
Dátum: 2009.04.30. 22:34:10
Rendben, akkor még várok. Köszi!
Dátum: 2009.04.30. 20:45:14
Felteszem mégegyszer a kérdésem, mert sajnos átsiklottatok felette.
Ha postai csekken fizetek be az körülbelül mennyi idő alatt szokott megérkezni, mert én hétfőn adtam fel, de sajnos még nem kaptam meg az ősköveket.
Előre is köszönöm a választ.
Ha postai csekken fizetek be az körülbelül mennyi idő alatt szokott megérkezni, mert én hétfőn adtam fel, de sajnos még nem kaptam meg az ősköveket.
Dátum: 2009.04.30. 13:30:05
Üdv!
Én csak érdeklődnék, hogy ha postai csekken fizetek be az körülbelül mennyi idő alatt szokott megérkezni, mert én hétfőn adtam fel, de sajnos még nem kaptam meg az ősköveket.
Én csak érdeklődnék, hogy ha postai csekken fizetek be az körülbelül mennyi idő alatt szokott megérkezni, mert én hétfőn adtam fel, de sajnos még nem kaptam meg az ősköveket.
Oldal: 1