Nem tudom hova is írhatnék itt a forumon a problémával kapcsolatban:
Milyen autót gyártanak Magyarországon?
Suzuki
Opel
Skoda
Audi
Két helyes válasz is van Suzuki, és Audi. Ki kéne venni.
Hozzászólások - Sügér
Oldal: 1
Dátum: 2009.08.15. 13:38:03
Dátum: 2009.07.30. 19:27:22
Tihor Miklós ad interjút a Végzetúr jövőjéről:
http://www.youtube.com/watch?v=ZOU8GIRUd_g
Akit érdekel.
http://www.youtube.com/watch?v=ZOU8GIRUd_g
Akit érdekel.
Dátum: 2009.07.30. 18:01:16
Köszi a választ 
Az én véleményem persze attól még az, hogy inkább teszek fel olyan kérdést amihez kell egy kis utánajárás, és esetleg még érdekes is. minthogy megkérdezzem, hogy mi található az xy menüpontban, meg hogy mennyi 1+1...
Ha meg valaki nem tudja a választ és ezért törli annak toll a fülébe.
(Remélem ez a hangnem már nem bánt senkit. Igaz nem tollra gondoltam először, és azt a valamit nem is a fülébe kívántam az illetőnek
)

Az én véleményem persze attól még az, hogy inkább teszek fel olyan kérdést amihez kell egy kis utánajárás, és esetleg még érdekes is. minthogy megkérdezzem, hogy mi található az xy menüpontban, meg hogy mennyi 1+1...
Ha meg valaki nem tudja a választ és ezért törli annak toll a fülébe.
(Remélem ez a hangnem már nem bánt senkit. Igaz nem tollra gondoltam először, és azt a valamit nem is a fülébe kívántam az illetőnek

Dátum: 2009.07.30. 08:03:34
Mi NEM igaz az aranydukátra?
Az aukciós házban tudsz licitálni vele különböző tárgyakra.
Lélekenergiáért, térkapus és epikus tárgyakért, illetve bajnoki és kvízmedálért szerezhetsz.
Magyarország fizetőeszköze volt a XIV-XIX században.
A Sivatagi Aranydukát Egyiptom állami kitüntetése civilek számára.
Na ez vajon miért spec? Két lehetőség pl a játékhoz kötődik. Sztem ez érdekes, de hát tele van a játék félművelt kisvárosi/tanyasi parasztokkal.
(én is kisvárosi vagyok amugy mielőtt megszól valaki, hogy pesti, de nem vagyok sem félművelt sem pedig paraszt, mást viszont már nem tudok mondani az ilyen emberre)
Kár, hogy anonim módon megy a kérdésfeltevés/értékelés...
Az aukciós házban tudsz licitálni vele különböző tárgyakra.
Lélekenergiáért, térkapus és epikus tárgyakért, illetve bajnoki és kvízmedálért szerezhetsz.
Magyarország fizetőeszköze volt a XIV-XIX században.
A Sivatagi Aranydukát Egyiptom állami kitüntetése civilek számára.
Na ez vajon miért spec? Két lehetőség pl a játékhoz kötődik. Sztem ez érdekes, de hát tele van a játék félművelt kisvárosi/tanyasi parasztokkal.

(én is kisvárosi vagyok amugy mielőtt megszól valaki, hogy pesti, de nem vagyok sem félművelt sem pedig paraszt, mást viszont már nem tudok mondani az ilyen emberre)
Kár, hogy anonim módon megy a kérdésfeltevés/értékelés...
Dátum: 2009.07.19. 10:47:06
kár h csak 1x olvastam át mivel a world nem talált hibát benne...
Dátum: 2009.07.19. 10:33:12
Mit kell csinálni a lámással a mese szerint, hogy előjöjjön belőle a dzsinn?
Meg kell dörzsölni.
Be kell kopogni háromszor.
Meg kell mondani a jelszót.
El kell járni a dzsinn táncot.
Már 3x jött vissza h helyesírási hibás. Aki tudja mi a gond segítsen. Ha meg a drága értékelő azt hiszi h a dzsinn 1 "n" az sürgősen pótolja hiányosságait.
Meg kell dörzsölni.
Be kell kopogni háromszor.
Meg kell mondani a jelszót.
El kell járni a dzsinn táncot.
Már 3x jött vissza h helyesírási hibás. Aki tudja mi a gond segítsen. Ha meg a drága értékelő azt hiszi h a dzsinn 1 "n" az sürgősen pótolja hiányosságait.
Dátum: 2009.06.02. 12:20:06
És az olyan kérdések hogy hány farka van inujasának?
Nem teszek fel olyan kérdést amire ne lehetne 5 perc utánajárással válaszolni, a google amugy is a barátod. Kár, hogy nem tilos olyan kérdéseket törölni ami általános iskolai tantárgyakhoz kapcsolódik - esetemben az irodalom, amit egyébként én sem csípek, de ez akkor is nevetséges
ez inkább annak tudható be amit egy kérdés feltevő nagyon is helyesen lát:
miért lehet, hogy az érdekes, intelligens, helyesen írt, mindenki számára utánajárható kérdésemet kitörölték?
a helyes válasz hogy vannak itt a Végzetúron ..... ...... ..... emberek
Nem teszek fel olyan kérdést amire ne lehetne 5 perc utánajárással válaszolni, a google amugy is a barátod. Kár, hogy nem tilos olyan kérdéseket törölni ami általános iskolai tantárgyakhoz kapcsolódik - esetemben az irodalom, amit egyébként én sem csípek, de ez akkor is nevetséges
ez inkább annak tudható be amit egy kérdés feltevő nagyon is helyesen lát:
miért lehet, hogy az érdekes, intelligens, helyesen írt, mindenki számára utánajárható kérdésemet kitörölték?
a helyes válasz hogy vannak itt a Végzetúron ..... ...... ..... emberek

Dátum: 2009.06.02. 11:32:35
Mire kérte a kis herceg a lezuhant pilótát első találkozásukkor, Antoine de Saint-Exupéry híres regényében?
vigye őt vissza a bolygójára
rajzoljon egy bárányt
szerelje meg a repülőt
keressék meg a rózsáját
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Legközelebb inkább azt kérdezem, hogy milyen színű Csősz Bogi (aki nem tudom ki a f.szom - by Kiss Ádám) haja...
rajzoljon egy bárányt
szerelje meg a repülőt
keressék meg a rózsáját
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Legközelebb inkább azt kérdezem, hogy milyen színű Csősz Bogi (aki nem tudom ki a f.szom - by Kiss Ádám) haja...
Dátum: 2009.06.02. 10:56:26
Mire kérte a kis herceg a lezuhant pilótát első találkozásukkor, Antoine de Saint-Exupéry híres regényében?
rajzoljon egy bárányt
szerelje meg a repülőt
keressék meg a rózsáját
rajzoljon egy bárányt
szerelje meg a repülőt
keressék meg a rózsáját
Dátum: 2008.11.23. 11:16:44
Több lérdést nem írok, mert ugyan aki átnézi jóra értékeli azt a kérdést, hogy kik alapították Rómát, átveszem a LE-t is, de valami nímand senki nemszereti a történelmet és rosszra értékeli a k. a. 

Oldal: 1