Hozzászólások - Belial.
Oldal: 1
Dátum: 2011.05.23. 23:21:34
Aktív küldetésként ki volt választva, hogy vásároljak kincset a kincseskamrából, lejárt a licit, én vittem a tárgyat, és mégsem fogadta el a küldetést a rendszer... Ez mitől lehet?
Dátum: 2010.12.09. 14:39:27
Heló!
"Támadj meg egy végzeturat, és öld meg beidomított lényét!" küldetéshez keresek segítséget, V5-ön vagyok, Belial néven. (23. szint, gyémánt horda) Segítségedért, én is segítek!
Belial
"Támadj meg egy végzeturat, és öld meg beidomított lényét!" küldetéshez keresek segítséget, V5-ön vagyok, Belial néven. (23. szint, gyémánt horda) Segítségedért, én is segítek!
Belial
Dátum: 2010.12.08. 07:23:49
Heló!
Belial
Belial
Dátum: 2010.12.07. 09:44:34
Heló!
Belial
Belial
Dátum: 2010.09.29. 16:03:37
Idézet: Belial. - 2010.09.29. 11:34:34
Erre a kérdésre nem jó a válasz!!! A Helyes válasz a sárga lenne, de a zöld van megjelölve helyesnek! Csak azt nem értem, h amit viszont én felrakok és helyes, azt miért nem fogadják el... :-(
http://www.kvizkerdesek.hu/kepzomuveszet_iparmuveszet_epiteszet/ melyik_szin_nem_tartozik_a_harom_alapszin_koze_232734
Valaki reagálna erre??? Vagy egyáltalán jó helyre jelentettem? Ki lesz javítva?
Melyik szín nem tartozik a három alapszín közé?
Sárga
Piros
Zöld
Kék
Sárga
Piros
Zöld
Kék
Erre a kérdésre nem jó a válasz!!! A Helyes válasz a sárga lenne, de a zöld van megjelölve helyesnek! Csak azt nem értem, h amit viszont én felrakok és helyes, azt miért nem fogadják el... :-(
http://www.kvizkerdesek.hu/kepzomuveszet_iparmuveszet_epiteszet/ melyik_szin_nem_tartozik_a_harom_alapszin_koze_232734
Valaki reagálna erre??? Vagy egyáltalán jó helyre jelentettem? Ki lesz javítva?
Dátum: 2010.09.29. 12:44:11
Bocsi, félre érthető voltam, nem írtam le pontosan a problémámat, ha rossz kérdésnek sorolják be a kérdésemet, akkor már csak 100 kérdés után tudok újat feltenni...
Dátum: 2010.09.29. 11:52:18
Hibás kérdés beküldéséért kapok valami jutalmat? Mert, ha én hibázok, akkor elvész a kérdés feltevési jogom.. Úgyhogy ez így lenne fer...
Dátum: 2010.09.29. 11:38:39
Melyik Die Hard filmben szerepelt Samuel L. Jackson, Bruce Willis oldalán?
Drágán add az életed
Még drágább az életed
Az élet mindig drága
Legdrágább az életed
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Drágán add az életed
Még drágább az életed
Az élet mindig drága
Legdrágább az életed
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Ennél sokkal "speciálisabb" kérdést is lehet látni elég gyakran... Amit pl még a google-ban sem lehet megtalálni, nemhogy fejből tudni... Szerintetek is nehéz a kérdés??? A színész elég ismert szerintem, és a filmet is sokan ismerik.
Dátum: 2010.09.29. 11:34:34
Sárga
Piros
Zöld
Kék
Sárga
Piros
Zöld
Kék
Dátum: 2010.09.29. 11:32:52
Köszi szépen! Mint látod ez a 2.-ik kérdésem, a cím alapján erre a topicra gondoltam, h lehet írni, ha hibás a kérdés. Az általad említett topicra is benéztem, de ott nem láttam ilyen jellegű hibák bejelentéséről.
Dátum: 2010.09.29. 11:25:23
Sárga
Piros
Zöld
Kék
Sárga
Piros
Zöld
Kék
erre a kérdésre nem jó a válasz!!! A Helyes válasz a sárga lenne, de a zöld van megjelölve helyesnek! Csak azt nem értem, h amit viszont én felrakok és helyes, azt miért nem fogadják el... :-(
Oldal: 1