Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Razor

Hat igy par nap utan latszik hogy ez alapos reviziora szorul.

Kezdve a szornyekkel.
Tul erosek es inkonzisztensek. 400on 93k TO-val is van hogy nagyon csunyan besebeznek. Itt irtak korabban nalam gyengebbek nem is tudnak gyozni erosebbek meg nem is kapnak sebzest. Nem csoda ha sokan nem szenvednek vele es nem utnek inkabb.
Ma volt hogy egy "eros" ezustkerestestol kaptam 100k sebzest. Aztan jott wgy sima keret nelkuli es belemlott 1 milliot varazslattal. Vagy pl tegnap elmentem egy piros epikus mezore. Volt 1.4 millio HP-ja. Meg a varazslatkort sem elte tul. Mitol volt ez epikus?

Szoval itt ez szerintem nem jo. Mindenkinek kellene sikerelmeny. Valami olyan kellene mint a kutatas/istenes event 500 xenos resze. Akkor legalabb 10et mindenki tudna utni ha akar utana meg az erosebbek akar tobbet is. Persze a reflektor hatas nelkul. (Azt meg mindig nem hiszem el hogy ez igy lett tervezve a toronyban es a kutatasban is. A szorny szetveri magat csak bird HP-val...Nevetseges es a magas szintuekre korlatozza a haladast.)

A masik a szamuk. 500/karakter. Ugy hogy osszesen van 700 pont. Tehat ha egy karakter benevez es nem tud/nam akar utni azt 3 masik karakter tudja csak kikompenzalni akkor ha ok csak utnek. Mert ugye mozogni is kell.

Nincs TP. Nincs LE. Nem porog a kuldi.
Es akkor felteszi maganak a kerdest az ember. Minek utogessem ha ide-oda maszkalgatassal is megkapom ugyanazt a jutalmat mint utogetessel. Nonszensz.

Ennek valahogy ugy kene kineznie hogy a mozgas nem kerul pontba. Korlatlanul lehetne mozogni. Es nem adna jutalmat.
A jutalmat epitessel es csataval lehetne megkapni de ugy hogy mindenki tudja csinalni mindet sikerelmennyel mert ha nem akkor az a tobbletteher nem kikompenzalhato masok altal.

Ja es miert nem lehet akarmilyen aranyban elloni az esemenypontokat? Felgyulik de nem lehet elcsatazni. Ezt is at kene gondolni. Van aki nem jatszik napont 1-2 alkalomnal tobbet. Felgyulik ok de nem lehet elcsatazni. Ez is noveli a tobbletterhet a tobbieken.
Talan picit tul vannak love a szornyek.

400en nem en vagyok a nagy kutya de nincs a jateknak olyan PVE eleme amit ne razna ki a kisujjabol.

De itt a csatak tobbsege olyan mint a kihivas tornyanak mar a kesoi szintjei mikor mar nem tudom sajat erobol legyozni hanem eroteljesen raoltozok a reflektorokra es hagyom hogy magat verje szet amig birom HP-val.

Egy gyengebb karinak foleg alacsonyabb szinten ahol meg nem adott ez a merteku visszasebzes eleg demoralizalo lehet.

Arrol meg mar nem is beszelve hogy minden ilyen karakter utan masoknak kell letudnia a raeso 500at. Mindezt ugy hogy a sajat 500 darabom legyozese is az event 14 napjabol 10et felemeszt. (ha minden csata gyoz)

Ezekkel a feltetelekkel nagyon csodalkoznek ha a vegere a jatekosok letudnak az osszes szornyet.
Nagy taktika nem szuksegeltetik de az azert jo volna ha az emberek nem ulnenek az also 2-3 sorban.

Most vegigkattingattam es nagyon sokan vannak olyan helyen ahol tok folosleges. Nem tudom mit csinalnak ott (tornyot epitenek?) de ott meg az is felesleges.

Mindenkinek a hataron kellene lennie az elso vonalban. Ott tamadni vagy epiteni.
Ez meg nem lenne baj.

A baj az hogy a nem fizetos oszlop vegere is csak akkor tudsz eljutni ha befizetsz mert nem lesz eleg pontod a vegere a fizetos oszlop italai nelkul.

Meg a 0 mozgaster. Ha kihagysz egy nap egyetlen egy kort mar szivtal...
1. nap, -1. kör
Eseménypont: 10
A körben még 20 alkalommal támadhatsz.

Minusz elso kor?

Es honnan van a 10mesemenypont? Elkoltottem tegnap mind a 30at. Reggel 8kor kene adnia megint 10et.

Ja es nem enged tamadbi belole. Max tornyot epiteni vagy mozogni
Szinten.

Szerencsere 2 gyors klikkel azert el tudtam kolteni a pontokat.
Mivel delben kezdodott valoszinuleg delben is lesz vege es akkor lesz meg egy utolso 56. kor 8es 12 kozott.

Ennek ellenere a 0 mozgaster nagyon nem jo. Semmit nem lehet kihagyni....
Ez az event nekem kb ugy mukodik mint a torony magas szintjei. Magamtol nem megy. Meg a sima 500par szintu ellenfelek is mindig gyoznek. De ha felveszem a max reflektor felszerelest onnantol viszont mindig en gyozok mert ugye magat veri meg.

Nem en vagyok a nagykutya 400on de azert nincs olyan szeglete a jateknak PVE amit ne razna ki a kisujjabol.
Nem gondolom hogy ilyen neheznek kene lennie a csatanak.

Masnal is igy mukodik?
Egy nap 4 kor az 40 esemenypont.

2 het alatt az 560

Van jutalomban 8 invazios ital az 40.

Minden kapott esemenypontot el kell hasznalni es akkor lehet csak elerni a 600at.

Eleg szuknek tunik. Nagyon nincs lehetoseg kihagyasra...

Es ezt is csak akkor ha be is fizetsz.

Jol szamolom?
Dátum: 2025.11.23. 09:47:32
Az otletgazda en voltam de szo nem volt relikviarol. Annyit szerettem volna h tegyek atirhatova a 4est az esszenciavaltasnal.
Ez szerintem nem egy ujdonsag amit kertem, hanem hozzaigazitja a jatek egy meglevo funkciojat a jatek mai kovetelmenyeihez.
Megvan minden prem es kenyelmi funkcio szerintem ennek ebbe bele kellene fernie.

Nagyon szeretnek amugy egy 10xtamadok gombot is a xenora. Anno a landragorba ingyen be lett teve. Lehet legkozelebb erre is mar egy relikvia lesz...

Hatarozozlttan szomoru vagyok hogy erre megy a jatek...
Dátum: 2025.11.21. 13:34:52
Szerintem csak eliras....ne remenykedjnhogy megemelik az eplulet szimtjet.

Es ezzel amugy nem vagyok kisegitve ha 1000 esszenciat kell atvaltanom 250 masikra. Csak egy picivel lesz kevesbe idegesito....

Annyi lett volna hogy a fix 4est atirhatova kell tenni egy tetszoleges 4el oszthato szamra es egyszerre at lehetne valtani.

De igazan az b...szott fel hogy ezert kavicsot kerni?

Ez a jatek egy regebben hasznalhato es hasznos most viszont mar elavult es frissitesre szorulo funkciojanak a kijavitasa/finomhangolasa.

Mi lesz a kovetkezo?

Ha szeretnek egy 10x tamadok a xenon gombot majd arra is lesz egy hkks relikvia 90 kavicsert?
Dátum: 2025.11.21. 10:19:47
Szuperkonverter
Szuperkonverter
Típus: relikvia
Ha esszenciát konvertálsz, megadhatod, hogy egyszerre akár 5-t hozz létre ( anyagköltséggel). Min. szint 80 (alkimista labortól)

ez most csak vicc ugye???
Dátum: 2025.11.08. 09:24:01
Ez most kicsit off de mivel ezt a topicot Miklos biztos olvassa ideirom.
Bar mar sokszor felhoztam.

Jo lenne ha nem egyesevel kene az esszenciakat atvaltani. 1 esszencia atvaltasa 5 kattintas plusz egy oldal ujratoltodes.

Ha most 1000 esszenciabol kene csinalnom 250 EH vagy VF esszenciat az kicsit hogy is mondjam... Bosszanto.

Csak annyi kene hogy a fix 4est atirhatova tenni egy tetszologes 4el oszthato szamra.

Es Xenora is jo volna egy 10x tamadok gomb mint a landragoron.
Elso olvasasra igeretesnek tunik.
Dátum: 2025.10.09. 11:57:22
Koszi kiprobalnam de nem szoktam csak telefonon jatszani.

Meg azert jonlenne ha nem trukkozni kene hanem alapbol benne lenne.

Mint pl az esszencia atvaltas. Ha at akarok valtani 1000 x fajtat mondjuk 250 VF vagy EH-ra az most vagy 1250 kattintas 250 oldaltoltessel es scrollozgatassal vagy irok ra egy scriptet.

Ahelyett hogy atirhatova tennek a 4est az atvaltasnal es kesz 5 kattintassal. Ezert is regota konyorgok...
Dátum: 2025.10.08. 22:51:11
Nagyon kellene az a 10x tamadom a xenokat gomb...
Dátum: 2025.09.11. 12:43:57
Mikor lesz már vége?
Dátum: 2025.09.03. 18:52:40
En ezt minimum 2szer de haromszor is kerdeztem mar es javaslatot is tettem.
Legyen ingyen a tegla. A LE a jatekosnal marad. Arra kolti amire akarja.

Ezt inkabb most megbonyolitanad egy masodik specializacio szamlaloval. A LEm egy reszet az egyik, egy masik reszet meg egy masik specializacio szerint kolthetem el? Bonyi.

Eskuszom nem ertem miert fontos ennyire h LEbe keruljon.
Dátum: 2025.09.03. 15:20:29
En meg mindig nagyon szeretnem tudni hogy miert kell epiteshez kotni a teglat. Ugyanugy ahogy a huseg utjaban sem ertem.

Ezzel csak annyit ertek el hogy a LE bevetelt a szerencsere iranyitjatok.

Es egy ido utan a LE bevetel mar nagyon kellemetlen %-a megy erre a tulajdonsagra.

Miert nem lehet ingyen adni es a jatekosra bizni mire kolti a LE-t?

Ez miert jo nektek?
Dátum: 2025.09.03. 15:16:17
Idézet: Lebufe001 - 2025.09.03. 14:43:32
Idézet: Miklós - 2025.09.02. 18:32:49
A kutatás jutalmai is nagyon jóra sikerültek, az isteneké már szerintem kevésbé, de nem is ez a lényeg.

nagyon finoman fogalmaztal. Az istenekenel jobban unbalanced jutalmak meg soha nem voltak ebben a jatekban. Kb a jatekosok 98%-a Elenios vagy Tharr hivo...