Hozzászólások - Razor
Dátum: Ma, 19:46:39
Koszi 

Dátum: Ma, 15:43:30
En a lakoepuletet huztam elsore.
Na most arra mar nem emlekszem h az 1es kutnak akkor lett volna-e ez feltetele de az biztos h engedte utana felepiteni es az is biztos h a 2est nem egeszen addig amig nem volt meg a palota. De ezt irta is.
Viszont a 2es malomnak nem irta h a palota lenne a feltetele csak nem engedte epiteni amig meg nem lett.
Valoszinusitem de jo lenne egy megerosites hivatalos forrasbol hogy a lakoepuleten kivul (mert azt akar 3asra is hagyja most is) minden epulet x szintjenek feltetele egy x-1-es palota?
Na most arra mar nem emlekszem h az 1es kutnak akkor lett volna-e ez feltetele de az biztos h engedte utana felepiteni es az is biztos h a 2est nem egeszen addig amig nem volt meg a palota. De ezt irta is.
Viszont a 2es malomnak nem irta h a palota lenne a feltetele csak nem engedte epiteni amig meg nem lett.
Valoszinusitem de jo lenne egy megerosites hivatalos forrasbol hogy a lakoepuleten kivul (mert azt akar 3asra is hagyja most is) minden epulet x szintjenek feltetele egy x-1-es palota?
Dátum: Ma, 05:22:00
A malom vajon miert nem epitheto 2es szintre?
Nincs ott az opcio h epitot rakjak ra de feltetelt se ir a tovabb epitesehez.
A kutat sem lehet 2esre epiteni de ott legalabb van egy feltetel h palota 1
Mod. Mindket epulet 2es szintjehez kell az egyes palota. Csak a malomhoz nem volt kiirva. Ezt jo lenne potolni.
Nincs ott az opcio h epitot rakjak ra de feltetelt se ir a tovabb epitesehez.
A kutat sem lehet 2esre epiteni de ott legalabb van egy feltetel h palota 1
Mod. Mindket epulet 2es szintjehez kell az egyes palota. Csak a malomhoz nem volt kiirva. Ezt jo lenne potolni.

Dátum: Tegnap, 21:26:22
Most nalam is megjelent egy Előfeltétel: 1. szintű Palota felirat a kutnal.
Pedig mar fel is van epitve ugy hogy a palota meg nincs.
De a kut eddig nem volt rejtett. Mar az elejen ott volt epithetokent eddig feltetelek nelkul.
Lehet valtozott ez?
Pedig mar fel is van epitve ugy hogy a palota meg nincs.
De a kut eddig nem volt rejtett. Mar az elejen ott volt epithetokent eddig feltetelek nelkul.
Lehet valtozott ez?
Dátum: 2025.07.02. 00:20:41
A vsrosok reszt en most pont ellenkezoleg latom.
Van baj a jatekkal repetativ nincs mit csinalni. Most magas szinten abbol all h hajkurasszuk a palcakat es orult mod porgetjuk a VT-t hogy sajtolhassunk 200 milliardert...
Minden evben ugyanazokat a kotelezo unalmas eventeket kattintjuk. Es mindegyik ezer sebbol verzik. En mar a veremtol is kivagyok. Tobb mint egy ora es tok unalom mar de muszaj...
Vegre valami uj kreativ dolog.
Mar ateltem egy magan valsagot itt. Enyem az egyik legregibb karakter eloregisztraciom volt mar a jatek indulasa elott es nyomtam is 2013-ig, de akkor volt egy hasonlo idoszak. Szinte nem volt mit csinalni. (Meg nem voltak minik, csatlos sem, az eventek sem voltak ilyen gyakran rengeteg volt az uresjarat ) Toroltem par evre.
Emiatt nem tudom milyen volt a nephangulat a csatlosok bevezetesenel de en nagy hasonlosagot latok a varosokkal. Hiszen voltak mar allatok. Most mi? Lesznek ujfajta allatok? Azokat is fejleszgessuk kulon es meg harcoltassuk is mint egy kakasviadalon?
Ez most ugyanaz.
Fejlesszunk allatot nevezzuk csatlosnak es harcoltassuk = Fejlesszunk egy varost es harcoltassuk.
Azt megis mindenki csinalja.
Sot a csatlosokat azokat aztan muszaj is. Akkora tap a karakternek hogy nem teheted meg h nem csinalod.
Ha ez jol van belove es tenyleg nem nagy tap akkor nem muszaj csinalni de szinesiti majd a jatekot.
Raadasul egy olyan dolog ahol mindenki 0rol indul. Akar egy 40es szintu is lehet a topban a 400as mellett.
En amugy siman be tudom illeszteni a koncepciojat egy fantasy jatekba. Eleg csak az Ars Magica szerepjatekra gondolni. Az hasonlo. Megis fantasy szerepjatek. Nem is akarmilyen.
A tobbi reszevel nagyjabol egyetertek. Kiveve a kutatast. Azt mar ketszer vegigcsinaltuk. Be lehet rakni minden evben mas neven de attol meg nem lesz extra elvezet.
Pont ezert volt jo a huseg is. Mert uj volt erdekes. Mas mint addig. Lehetett felfedezni.
Van baj a jatekkal repetativ nincs mit csinalni. Most magas szinten abbol all h hajkurasszuk a palcakat es orult mod porgetjuk a VT-t hogy sajtolhassunk 200 milliardert...
Minden evben ugyanazokat a kotelezo unalmas eventeket kattintjuk. Es mindegyik ezer sebbol verzik. En mar a veremtol is kivagyok. Tobb mint egy ora es tok unalom mar de muszaj...
Vegre valami uj kreativ dolog.
Mar ateltem egy magan valsagot itt. Enyem az egyik legregibb karakter eloregisztraciom volt mar a jatek indulasa elott es nyomtam is 2013-ig, de akkor volt egy hasonlo idoszak. Szinte nem volt mit csinalni. (Meg nem voltak minik, csatlos sem, az eventek sem voltak ilyen gyakran rengeteg volt az uresjarat ) Toroltem par evre.
Emiatt nem tudom milyen volt a nephangulat a csatlosok bevezetesenel de en nagy hasonlosagot latok a varosokkal. Hiszen voltak mar allatok. Most mi? Lesznek ujfajta allatok? Azokat is fejleszgessuk kulon es meg harcoltassuk is mint egy kakasviadalon?
Ez most ugyanaz.
Fejlesszunk allatot nevezzuk csatlosnak es harcoltassuk = Fejlesszunk egy varost es harcoltassuk.
Azt megis mindenki csinalja.
Sot a csatlosokat azokat aztan muszaj is. Akkora tap a karakternek hogy nem teheted meg h nem csinalod.
Ha ez jol van belove es tenyleg nem nagy tap akkor nem muszaj csinalni de szinesiti majd a jatekot.
Raadasul egy olyan dolog ahol mindenki 0rol indul. Akar egy 40es szintu is lehet a topban a 400as mellett.
En amugy siman be tudom illeszteni a koncepciojat egy fantasy jatekba. Eleg csak az Ars Magica szerepjatekra gondolni. Az hasonlo. Megis fantasy szerepjatek. Nem is akarmilyen.
A tobbi reszevel nagyjabol egyetertek. Kiveve a kutatast. Azt mar ketszer vegigcsinaltuk. Be lehet rakni minden evben mas neven de attol meg nem lesz extra elvezet.

Pont ezert volt jo a huseg is. Mert uj volt erdekes. Mas mint addig. Lehetett felfedezni.
Dátum: 2025.07.01. 17:11:58
Marmint malom. 1esre.
Egyebkent tudom csak kivancsi voltam mennyi ezert hagytam lefogyni
Egyebkent tudom csak kivancsi voltam mennyi ezert hagytam lefogyni

Dátum: 2025.07.01. 16:05:24
Ha nincs kaja 5 oskoert lehet venni 50et
Dátum: 2025.07.01. 06:16:39
A lelakteglakijelzes kicsit bugos.
Tegnap a lakoparkot epitettem 8 emberrel.
Ma reggel 0 tegla volt nalam.
Gyorsan csinaltam 5 db-ot. Lett 5.
Ekkor azt irja fent Lélektégla: 5 (-8)
Mar ez fura.
De ha leveszem az epitoket 0-ra hogy senki semmit ne epitsen akkor azt irja Lélektégla: 13 (-8)
Mintha lenne 13 teglam. Pedig nincs. Reggel csinaltam 5ot csak annyi van.
Majd megnyomom a valtoztatasok menteset. Es csak akkor all helyre Lélektégla: 5
Ja es amig ezt a bugos 13as mennyiseget mutatja siman enged berakni egy epuletbe akar 8-10 embert is epiteni.
A jo kijelzesnel letilt 5nel.
Tegnap a lakoparkot epitettem 8 emberrel.
Ma reggel 0 tegla volt nalam.
Gyorsan csinaltam 5 db-ot. Lett 5.
Ekkor azt irja fent Lélektégla: 5 (-8)
Mar ez fura.
De ha leveszem az epitoket 0-ra hogy senki semmit ne epitsen akkor azt irja Lélektégla: 13 (-8)
Mintha lenne 13 teglam. Pedig nincs. Reggel csinaltam 5ot csak annyi van.
Majd megnyomom a valtoztatasok menteset. Es csak akkor all helyre Lélektégla: 5
Ja es amig ezt a bugos 13as mennyiseget mutatja siman enged berakni egy epuletbe akar 8-10 embert is epiteni.
A jo kijelzesnel letilt 5nel.
Dátum: 2025.06.30. 16:25:35
Huhuu.
A kettes szintu epulet 30 tegla...
Az 48 millio le 400as szinten.
Tenyleg valami nagyon jot kell adjon. 20 epulet. Mindegyik csak 2es szintre fejlesztve. 1.3 milliard LE
A kettes szintu epulet 30 tegla...

Az 48 millio le 400as szinten.
Tenyleg valami nagyon jot kell adjon. 20 epulet. Mindegyik csak 2es szintre fejlesztve. 1.3 milliard LE
Dátum: 2025.06.30. 08:17:52
1 lakos 5 kavics.
Nem veszes.
Nem veszes.

Dátum: 2025.06.29. 17:17:52
En mar nagyon varok valami listat mit is lehet majd ebbol kiszedni.
Es valami nagyon josagnak kell lennie kulonben ezt a tobbseg nem fogja csinalni. Es nem olyasmi ami mar benn van a jatekban. Valami uj dolognak. Ami mar benn van az nem mozgatorugo igazan. (Max a verem meg a templomi palcak)
Mert nem keves LE. A tobbsegnek ez lesz a vizvalaszto.
400as szinten egy epulet elso szintje 16 millio. Most 20 kulonbozo epulet latszik. Csak 1es szinten ez 320 millio.
Eddig annyi problemam van vele h ha ez normal sebesseggel fog futni akkor szerintem lassu. Azl elso epuletet felhuzni egyes szintre 7 nap. Az elso harmat majdnem 1 honap.
Persze lehet h ha megveszel kavicsert 10 lakost h kitoltsd a lakopark maximumat drasztikusan begyorsul majd. Kiderul holnap reggel.
Arra is kivancsi vagyok mennyi kavics lesz ez.

Es valami nagyon josagnak kell lennie kulonben ezt a tobbseg nem fogja csinalni. Es nem olyasmi ami mar benn van a jatekban. Valami uj dolognak. Ami mar benn van az nem mozgatorugo igazan. (Max a verem meg a templomi palcak)
Mert nem keves LE. A tobbsegnek ez lesz a vizvalaszto.
400as szinten egy epulet elso szintje 16 millio. Most 20 kulonbozo epulet latszik. Csak 1es szinten ez 320 millio.
Eddig annyi problemam van vele h ha ez normal sebesseggel fog futni akkor szerintem lassu. Azl elso epuletet felhuzni egyes szintre 7 nap. Az elso harmat majdnem 1 honap.
Persze lehet h ha megveszel kavicsert 10 lakost h kitoltsd a lakopark maximumat drasztikusan begyorsul majd. Kiderul holnap reggel.
Arra is kivancsi vagyok mennyi kavics lesz ez.
Dátum: 2025.06.29. 08:23:22
Erdekes...
Nekem most is hagyja az 5ot.
Van eleg LE nalad?
Ha igen akkor passz. USZ.
Nekem most is hagyja az 5ot.
Van eleg LE nalad?
Ha igen akkor passz. USZ.
Dátum: 2025.06.28. 23:11:53
A 2 tegla nem hiba csak a tobbi.
Azert tudsz csak 2 teglat gyartani mert csak 1 dolgozod van benne.
1 dolgozo max 2 tegla
2 dolgozo max 5 tegla
Azert tudsz csak 2 teglat gyartani mert csak 1 dolgozod van benne.
1 dolgozo max 2 tegla
2 dolgozo max 5 tegla
Dátum: 2025.06.28. 21:17:56
Azert nagyon kivancsi leszek mennyi osko lesz 1 lakos ara. 

Dátum: 2025.06.28. 21:16:21
Elso nap mikor lezartam a teglaepitest nekem is ures volt. Furcsalltam, irtam is ide, Baraty javitotta is. Lehet ugyanaz a problema. Irj USZre.
Dátum: 2025.06.28. 16:16:46
Fent epuletek ful.
Rakj 2 dolgozot a teglaepitobe. Nyomd meg a mentest. Elvileg alatta egy kis legordulo menuben ki lehet valasztani h menyi teglat akarsz csinalni. (Ez kerul LE-be)
Csinalj 5ot. A kovetkezo frissitesnel megint.
Lesz 10 tegla.
Utana kiveszed a 2 melost a teglaepitobol es berakod a lakoparkba hogy epitsek. 2 epito 2 teglat epit egy frissitesi ciklus alatt. (Pill 8 ora)
5 ciklus alatt meglesz az epulet es akkor vehetsz oskoert plusz lakost.
Rakj 2 dolgozot a teglaepitobe. Nyomd meg a mentest. Elvileg alatta egy kis legordulo menuben ki lehet valasztani h menyi teglat akarsz csinalni. (Ez kerul LE-be)
Csinalj 5ot. A kovetkezo frissitesnel megint.
Lesz 10 tegla.
Utana kiveszed a 2 melost a teglaepitobol es berakod a lakoparkba hogy epitsek. 2 epito 2 teglat epit egy frissitesi ciklus alatt. (Pill 8 ora)
5 ciklus alatt meglesz az epulet es akkor vehetsz oskoert plusz lakost.
Dátum: 2025.06.28. 16:07:53
Ha betettel egyet epiteni akkor most 16 orakor a frissites utan kellett hogy epitodjon 1 egyseg a 10bol.
Az epuletnel az kell kiirva legyen hogy : Állapot: 1. szint építése folyamatban. (1 / 10 lélektégla)
Az epuletnel az kell kiirva legyen hogy : Állapot: 1. szint építése folyamatban. (1 / 10 lélektégla)
Dátum: 2025.06.28. 09:35:49
Az ilyenkor meg nem latszik ezert is hittuk eloszor hogy 1db tegla 1 szint.
Szedd ki a 2 melost a teglaepitobol es rakd be a lakoparkba. Mentsd el.
4kor lesz a kovetkezo frissites. Akkor levonja a 2 teglat es az lesz kiierva Állapot: 1. szint építése folyamatban. (2 / 10 lélektégla)
Szedd ki a 2 melost a teglaepitobol es rakd be a lakoparkba. Mentsd el.
4kor lesz a kovetkezo frissites. Akkor levonja a 2 teglat es az lesz kiierva Állapot: 1. szint építése folyamatban. (2 / 10 lélektégla)
Dátum: 2025.06.28. 08:10:46
Ez igy van de van egy olyan erzesem hogy a 2es szint nem 10 tegla lesz hanem 20. Igy a sebesseg megmarad. Tobb lakos de hosszabb epites. Igy a sebesseg konstans.
De ne legyen igazam. Vasarnap delutan kiderul
De ne legyen igazam. Vasarnap delutan kiderul

Dátum: 2025.06.27. 18:33:04
Mukodik koszi