Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Gaddar

Oldal: 1
Dátum: 2008.09.21. 20:07:02
Már most tudom hogy nekem tetszeni fog a játék, biztos, tuti. De még sem merem benyomni hogy 'mindig is erre vágytam'... miért?
Bocs, ez hülyeség...
Semmi baj, mond csak.
Kösz, rendes vagy.
Hát az egyetlen partnert megbecsüli az ember.
Igaz.
Mi újság veled?
Nos, várom az indulást.
Ja, én is, izgi...
Várj most már rég nem arról beszélünk mint ami a téma...
Ó, valóban... neked hogy tetszik?
Ezzel kezdtem, tetszik, tuti jó lesz, de ne kezdjük előröl, megyek, jó éjt, szia!
Rendben, pá!
Dátum: 2008.09.21. 20:00:42
Hello!
Szerintem jó meglepetés lenne ha fél órán belül elinítanák az egyik szervert... nem birok várni.
Dátum: 2008.09.21. 19:52:08
Most jut eszembe... ezelött online játékot komolyan a következő kettőt játszottam: Travian (főleg) és Gladiatus.
(Traviant annyira hogy már több érmem is volt. 2. voltam a ranglistán (és nem az elején) tiszta megszállott voltam)
Dátum: 2008.09.21. 19:46:47
Na gyorsan: sokat vagyok gépnél, de van hogy nagyon szaggatva, tehát 1 órát netezek aztán egy felet nem... fontos hogy nem szeretek monitorról olvasni vagyis ha olyat akar valaki a fórumba írni ami nekem is fontos lenne, akkor lehet hogy jobb lenne, ha inkább személyesen nekem is megírná. Köszönöm, ennyi, én nem foglalom ó-magyar szavakba, eleget filózok nélküle is. Bármi fáj írj!
...ja, akkor a klánunk neve Napkapu?
Dátum: 2008.09.21. 18:38:07
Sziasztok!
Itt lehet megbeszélni mi az ami szerintetek nagyon ottvan, simán tetszik, kevésbé megnyerő vagy javítani való. (persze egyenlőre még semmi nem tudni, de majd holnap...)
Dátum: 2008.09.21. 13:44:52
Írjon nekem akinek társ kell a játékban ás smaragd! Kösz.
Dátum: 2008.09.21. 10:49:22
Hello mindenki!
Nagyon beleéltem magam hogy egy új szuper online játék lesz, remélem nem ér csalódás majd.
Erre a "melyik a legjobb horda" kérdésre gyakorlatilg még nem lehetne válaszolni, hiszen nem tudjuk pontosan hogyan működika játék, tehát a hordákhoz tartozó információk alapján való döntés csak szimpátia miatt történeik.
És lenne egy kérdésem nekem is: gonolom egy szerver indul, az első, ezen egy IP-ről egy karaktere lehet az embernek?
Oldal: 1