Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Polcsi

Oldal: 1
Dátum: 2010.11.09. 13:05:26
Köszönöm!
Dátum: 2010.11.09. 12:22:04
Nézzétek el nekem, ha nem jó helyen nyafogok, de érdekelne, ha állítólag olyan fene nagy szerepe van a szerencsének, miért van az nálam, hogy mióta aktívan elkezdtem nyomni a szerencsét, szinte csak normál, apró vagy kisebb lény jön, a nagyobbak csak elvétve?!?! Mikor kevesebb volt a szerencsém, sokkal többször jöttek a nagyobb lények.... Ez már napok óta így megy, először betudtam valami peches szériának, aztán mikor megint úgy nyitott egy vadászat, hogy 3 kisebb és 3 apró egymás után, akkor aznapra abbahagytam, másnap megint szinte ugyan az.....2 nap kihagyás után is..... Ez idő alatt +23-at kapott a szerencsém (72 volt, 95 lett)....Nem értem...
V5-ön játszom, 36.szinten vagyok,prémes, minden LE szerző szaki a maxon, esetleg az IV "kavar" be? Az jelenleg 20-as.
Tanácstalan vagyok, mert nálam kisebb szerencsével rendelkezők pedig sorra "dicsekednek", hogy milyen jó a termés....
Dátum: 2010.08.03. 08:26:38
Köszönöm.....csak a szememet nem szúrta ki...

Még annyi érdekelne, hogy a Wikiben a vadászat leírásában szereplő táblázat, mely az adott szinten kapható TP-t mutatja egy vadászatért, az mindegyik világra érvényes?
Mert akkor nem értem, hogy az 5.világon 12. szintűként miért kapok 14-15TP-t a 9 helyett?

Bocs ha ez is láma kérdés volt....
Dátum: 2010.08.03. 00:04:33
Sziasztok!

Nem találtam sehol a Wikiben leírást rá, ezért megkérdezem, hogy van-e valami képlet a következő szinthez szükséges TP kiszámításához?
PL. ha előre ki akarnám számolni, hogy 3.szintről 9-re mennyi TP kellene.

Köszönöm!
Dátum: 2010.07.31. 20:44:29
A bajnoki nevezésnél az ÉP/VP szintet is menti, vagy az maxolódik amúgy is a bajnokságon?
Dátum: 2010.07.31. 15:11:53
Kösszönöm!
Érdemes a 30 PP-ről a 15-re váltani? Gondolom a kevesebb TP miatt is....
Dátum: 2010.07.31. 11:47:16
A LE/TP arányt az eddig szerzett TP és +LE Difi alapján számoljátok, vagy az utolsó 60 csata LE/TP átlagával (mondjuk ez kicsit macerásabb)?
Ez nekem 70-80LE/TP-re jön ki 11. szinten mindkét módszerrel és ezt elég karcsúnak tartom a már korábban is említett 200LE/TP-s átlaghoz...mondjuk az átlag 10-20LE/TP-s vadászathoz képest nagyon jó.
Gondolom, ha maradok egyenlőre a pókoskodásnál, minél hamarabb maxoljam a kreaffomat? Esetleg még valami konkrét jó tanács ezzel az "úttal" kapcsolatban?
Dátum: 2010.07.31. 10:55:26
Akkor összegezve az egészet, annyira sokrétű a fejlődés iránya, hogy teljesen felesleges olyat kérdezni, hogy "hogyan csináljam", mert ez teljesen kari és egyénfüggő, azaz nincsenek olyan sablon fejlődési metódusok, amik biztos sikert érnek el egy adott karakternél, persze itt most az olyanokra gondoltam, mint én is, aki most kezdte, nem az olyan karikra, amit egy sok mindent meg- és kitapasztalt játékos indít egy másik világban.
Dátum: 2010.07.31. 10:38:34
Huh...ez egyenlőre egy hatalmas infóbomba volt, amiből még sötét néhány dolog,de ha kérdezek, talán okosabb leszek...
Tehát az opti akkor kerüli a "minden csepp fölösleges tp" szerzését, ha nem portyázik és nem kínál célpontot egy portyához?
Dátum: 2010.07.30. 22:39:16
Mivel a PoK dologgal már nagyjából tisztában vagyok, most már csak ez az optimos dolog érdekelne, hogy mit takar? Ez a vadászatra és azt segítő szakikra való rágyúrás, hogy minél nagyobb LE bevételed legyen?
Szóval 19-20.szinten már több TP jön egy nyertes csatából, mint egy vadászatból?
Dátum: 2010.07.30. 14:58:12
Köszi a válaszokat!

Így most jött a felvilágosodás, hogy én is Pok vagyok.....pedig előtte nem is hallottam erről, csak egyszerűen ez látszott a "legoptimálisabb" megoldásnak.....áááá, hol vannak már a jó öreg körbeülős, mesélős, kiabálós, hadonászós, beleélős, egész éjszakás kalandok....mármint nekem...
Dátum: 2010.07.30. 14:32:54
Üdv!

Kezdő kérdés egy kezdőtől: miről is szól, milyen stratégiát takar a "pókoskodás"?

A forum böngészgetése közben találtam erre utalást, de már vagy 2 órája vadászom azóta is, hogy
miről van szó, de eddig tartott a kitartásom, inkább megkérdeztem...

Köszi a választ!
Dátum: 2010.07.28. 15:25:59
Köszi a választ!

Ez mekkora sz..pás... Az odáig rendbe is lenne, ha a háborúban álló szövi tagjai ellen vívott csatában lenne rá esély, hogy vesztek +1 PP-t, de hogy egy tök idegen, más szövis végzetúrért is levonta.... 2 egymás utáni csatában is ..... nesze neked 10% esély ... Nem valami szerencsés a napom....
Dátum: 2010.07.28. 14:14:53
Sziasztok!

Ne kövezzetek meg a láma kérdésért, de miért von le néha 2 PP-t egy csatáért?

Előre is köszi!
Oldal: 1