Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Thaurusz

Oldal: 1
Dátum: 2010.10.16. 12:36:56
Sziasztok .

Miért nem tudom a tanulás szakértelmet továb fejleszteni ?

30 adik szinten vagyok a tanulással és nemtudom nemengedi tovább fejleszteni

Köszi a választ
Dátum: 2010.08.17. 09:18:36
sziasztok hogyan tudok egyszerre 20 vadászatot indítani ?
Dátum: 2010.08.03. 23:21:00
Kérem a magyarázatott

Ellenfeled épp pihent. Ez kemény csata lesz! Idomított állatod, egy 3. szintű Orgling disznó is részt vesz a csatában. Sámán idomított állata, Mardel, egy 8. szintű nerub féregidomár is részt vesz a csatában. Csatakiáltással támadtok egymásra.
Sámán int, mire egy mentális robbanás sújt le rád. Gurulsz egyet, hogy a varázslat ne találjon el. Csak 54 pontnyit sérültél.
Egy tűzgolyó igéjét idézed ellenfeledre, ahogy közelítesz felé. (-90 VP). Sámán futás közben kitérni próbál. Csak 18 életpontot vesztett.
Sámán egy gyors támadást intéz feléd. Ütése célt téveszt! Mardel is rádtámad. 1 sebzést okozott.
Megcélzod ellenfeled felsőtestét a Trollagyarral. Sámán 65 pontnyit sérült. Ellenfeled állata 2 életpontot sebződött. Orgling disznó acsarogva támad. Nem talált.
Sámán lesújt rád a szinaptikus korbáccsal. Talált, 27 ép-t sebződsz. Mardel is rádtámad. 3 sebzést okozott.
Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. Ellenfeled kivédte a csapást. Orgling disznó acsarogva támad. Célt téveszt.
Sámán rád veti magát, a szinaptikus korbáccsal sebezhető pontot keres. Elegánsan elhajolsz az ütés elől. Mardel is rád veti magát. 4 sebzést okozott.
Megcélzod ellenfeled felsőtestét a Trollagyarral. 71 pontnyit sebeztél. Ellenfeled állata 2 életpontot sebződött. Orgling disznó is támad. 5 sebzést okozott.
Ellenfeled egy gyors mozdulattal megadja neked a kegyelemdöfést.
A csatában összesen 159 sebzést okoztál, és 89 sebzést kaptál.
Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 1 lélekenergiát.

A csatatát elvesztettem úgy hogy maradt 232 lélekenergiám !!!!!! és mint látni majd a dupláját sebeztem ?
hogy is van ez ? !!!!!
Dátum: 2010.07.20. 19:09:42
Okozz ellenfelednek kritikus ütést...

Tudnál segiteni hogy kell megcsinálni melyik szakértelmet kel fejleszteni a kritikus ütést?
előre is köszi
Üdv.Thaurusz
Oldal: 1