Hozzászólások - Naszka99
Oldal: 1
Dátum: 2010.11.24. 17:58:07
Nem tartom viccesnek ezt a 200 csp kiváltásának a tiltását. A tegnap raktam be 200-at, hogy a bajnoki után végre tudjak vadászni. A kutya nem szólt, sehol nem volt leírva, hogy nem fogom visszakapni amíg a térkép megy. Miért lenne az esélyegyenlőség, ha a bajnoki miatt megfogott karim büntetéssel indulhat a térkép eseményen, pusztán csak azért, mert néhány tp-re voltam a szintlépéstől és ezért nem vadászhattam?
Dátum: 2010.11.22. 21:33:06
Az én olvasatomban az árukapcsolás azt jelenti, hogy veszek valamit és kapok mellé valamit. Pl veszek egy újságot, és kapok mellé egy dvd filmet. Itt meg az a gond, hogy veszek egy pakli kártyát és nem biztos, hogy kapok mellé valamit. Ha megveszem az újságot, akkor tuti kapok mellé egy filmet, tehát ha nem kell nekem az újság, filmet akkor is kapok, ha nem kell nekem a pakli, akkor nem biztos, hogy kapok mellé kódot. Ez a problémám vele. Tehát ezt ilyen téren inkább hasonlt egy sorsjegyre, mint egy árukapcsolásra. Ezért támogatom inkább én is azt, hogy zárjuk már ki ezt, mint hogy nekem kellene a flegma kártyásokkal alkudozni, vagy épp egy boltosnak teletömni a zsebét.
Dátum: 2010.10.24. 14:50:53
Vegyél egy császári tekercset és akkor lehet, hogy lesz másik küldetés amit meg tudsz csinálni, amíg felérsz olyan szintre ahol már nem kell malmozni.
Oldal: 1