Hozzászólások - Dzsokipuding
Oldal: 1
Dátum: 2012.09.11. 12:20:11
Oké, köszönöm szépen!
Dátum: 2012.09.11. 11:34:16
Sziasztok!
Ha nem veszem fel a szövetségi küldetés jutalmát, a következő alkalommal hozzáíródik az újabb jutalom, vagy elvész a régi, és csak az újat tudom átvenni?
Ha nem veszem fel a szövetségi küldetés jutalmát, a következő alkalommal hozzáíródik az újabb jutalom, vagy elvész a régi, és csak az újat tudom átvenni?
Dátum: 2012.09.11. 11:31:26
Sziasztok!
Bocs, ez nagyon rossz topikba ment!
Bocs, ez nagyon rossz topikba ment!
Dátum: 2012.07.31. 17:07:57
Sziasztok,
az állatoknál van valami gubanc. 12 állatom van, abból 4 harcol, a maradék nyolcat küldtem a kennelbe, de csak 4 ment el. A többi 4-nél még a gyakorlás gomb is eltűnt...
Ps:
Ahogy beírtam ide, megoldódott. Megjelentek a gombok. Bárcsak ilyen gyorsan megoldódna minden probléma
az állatoknál van valami gubanc. 12 állatom van, abból 4 harcol, a maradék nyolcat küldtem a kennelbe, de csak 4 ment el. A többi 4-nél még a gyakorlás gomb is eltűnt...
Ps:
Ahogy beírtam ide, megoldódott. Megjelentek a gombok. Bárcsak ilyen gyorsan megoldódna minden probléma
Dátum: 2012.05.22. 02:04:22
Én is erre gondoltam, most mindenesetre írtam a másik félnek, rákérdeztem, megvan-e neki ez az AF képesség... Jelzem, ha válaszolt.
Dátum: 2012.05.21. 20:41:39
Sziasztok,
kérdésem, hogy lehet-e valakinek transzdestrukció képessége úgy, hogy nincsen templomi medálja?
Mert:
Kihívás:
Az első próba tehát transzdestrukció lesz.
Ezt a szakértelmet összemérni nem lesz egyszerű. Állataid érdeklődve figyelnek. Fej fej mellett haladtok, de aztán Enkidu előnye egyre nagyobb lesz. Ezt a kört elvesztetted.
Az ellenfelemnek nem volt medálja, nekem 2-es ez a szaki.
kérdésem, hogy lehet-e valakinek transzdestrukció képessége úgy, hogy nincsen templomi medálja?
Mert:
Kihívás:
Az első próba tehát transzdestrukció lesz.
Ezt a szakértelmet összemérni nem lesz egyszerű. Állataid érdeklődve figyelnek. Fej fej mellett haladtok, de aztán Enkidu előnye egyre nagyobb lesz. Ezt a kört elvesztetted.
Az ellenfelemnek nem volt medálja, nekem 2-es ez a szaki.
Dátum: 2011.12.29. 22:58:26
Idézet: Barbey - 2011.11.10. 09:01:59
Sziasztok, nem találtam erre választ. Engem a térképkeresés érdekel, hogy növeli-e az esélyt.
Szövetségi küldetéshez Xenonál lehet találni szinguláris anomáliát, illetve a szinguláris anomália találási esélyét a térképkeresés szakértelem növeli?
Sziasztok, nem találtam erre választ. Engem a térképkeresés érdekel, hogy növeli-e az esélyt.
Dátum: 2011.02.21. 11:18:58
Ennek nem a fórumban kellene frissülnie, hanem az event leírásában. Ott még mindig ez van: " Ha három héten belül nem sikerül az összes xenomorf királynőt elpuszítani és testüket csapdába zárni, akkor a világotok történetében sötét korszak köszönt be. "
Dátum: 2011.02.21. 10:25:42
Csinálhatják is, nem működik a prémium tagság vásárlása ott sem :o)
Dátum: 2010.12.04. 09:45:27
Szia, köszönöm szépen, úgy emlékeztem, Karácsonykor is van valami hasonló...
Dátum: 2010.12.04. 09:39:19
Sziasztok,
lesz a hónapban kedvezményes őskő vásár? Vajon mikor?
Kösz szépen.
lesz a hónapban kedvezményes őskő vásár? Vajon mikor?
Kösz szépen.
Dátum: 2010.10.14. 09:13:33
Melyik Schakespeare-hősről neveztek el szőlőfajtát?
A válaszokat nem vágtam be, de nem ismerek olyan szerzőt, hogy Schakespeare.
A válaszokat nem vágtam be, de nem ismerek olyan szerzőt, hogy Schakespeare.
Dátum: 2010.06.01. 10:07:34
Végzeturak és Végzetúrnők!
Az 5. világ elsőként létrejött szövetsége, a Randa Banda tagfelvételt hirdet :o)
Őrtorony 3-as szintje felépült, még 2 jelentkezőt várunk.
A kötelező építés szint x 350 LE hetente. Az építési átlag fele most 3.6 K LE. (célszerű elérned, de nem kötelező)
Amit kérünk:
Légy aktív!
Vedd ki a részed az építésből!
Használd, de legalább olvasd a fórumot!
Érezd jól magad a szövetségben!
Minden ÉPÍTŐ javaslot örömmel fogadunk. Formáljuk együtt meg a szövetséget!
További infó szerezhető Cinikus Bacilustól.
Az 5. világ elsőként létrejött szövetsége, a Randa Banda tagfelvételt hirdet :o)
Őrtorony 3-as szintje felépült, még 2 jelentkezőt várunk.
A kötelező építés szint x 350 LE hetente. Az építési átlag fele most 3.6 K LE. (célszerű elérned, de nem kötelező)
Amit kérünk:
Légy aktív!
Vedd ki a részed az építésből!
Használd, de legalább olvasd a fórumot!
Érezd jól magad a szövetségben!
Minden ÉPÍTŐ javaslot örömmel fogadunk. Formáljuk együtt meg a szövetséget!
További infó szerezhető Cinikus Bacilustól.
Dátum: 2010.04.29. 11:13:37
Sziasztok!
A ma indult v4-gyel kapcsolatban.
"A karaktergenerálás során a karakterlapon lesz egy gomb, amivel a tulajdonságok és szakértelmek visszaállíthatók alapértelmezésre, ha esetleg valamit elrontottál. Ekkor a karakteralkotást előről kezdheted, a közben elköltött ősköveket is visszakapod."
Na én megnyomtam azt a gombot, de NEM kaptam vissza az elköltött ősköveket. Megoldás?
A ma indult v4-gyel kapcsolatban.
"A karaktergenerálás során a karakterlapon lesz egy gomb, amivel a tulajdonságok és szakértelmek visszaállíthatók alapértelmezésre, ha esetleg valamit elrontottál. Ekkor a karakteralkotást előről kezdheted, a közben elköltött ősköveket is visszakapod."
Na én megnyomtam azt a gombot, de NEM kaptam vissza az elköltött ősköveket. Megoldás?
Oldal: 1