Akkor most lesz vagy nem lesz új végtelen világ,
Ha igen mikorra várható?
Ha nem akkor meg mikor igen?
Hozzászólások - Dogi
Oldal: 1
Dátum: 2014.06.06. 15:33:26
Dátum: 2011.04.28. 19:19:13
Miklós van egy kis problémám az eventtel!
Ha nincs esemény pontom, akkor sima portyában nem tudok harcolni az eventben részt vevő karakterek ellen. Ezzel csak az a gond, hogy a szintemen csak ők az aktív játékosok és most, hogy rájöttem nekem nem kifizetődő az event 3 hétig nem lesz célpontom:(
Kérlek titeket, hogy tegyetek be egy csata feladása gombot, hogy ezzel tudjak kilépni az eventből, mert sajnos a vadászat nekem igen csak rontja a portya LE\Tp arányom
Tudom egyedül vagyok ezzel a problémával, de kérném a vezetőséget, hogy segítsen megoldani a jelenlegi lehetetlen helyzetem!
Köszönöm.
Ha nincs esemény pontom, akkor sima portyában nem tudok harcolni az eventben részt vevő karakterek ellen. Ezzel csak az a gond, hogy a szintemen csak ők az aktív játékosok és most, hogy rájöttem nekem nem kifizetődő az event 3 hétig nem lesz célpontom:(
Kérlek titeket, hogy tegyetek be egy csata feladása gombot, hogy ezzel tudjak kilépni az eventből, mert sajnos a vadászat nekem igen csak rontja a portya LE\Tp arányom
Tudom egyedül vagyok ezzel a problémával, de kérném a vezetőséget, hogy segítsen megoldani a jelenlegi lehetetlen helyzetem!
Köszönöm.
Mielőtt valaki azt írná, hogy ez mindenkinek megéri az event elmondom, hogy egy 9. szintű pók vagyok kb. 700ezer zsákmányolt LE-vel és jelenleg minden aktív ellenfelem belépett az eventve, szóval nem maradt célpontom:( a vadászat pedig a nem vártnál is rosszabbul hoz, és igen ezen a szinten még nincs energia hasznosításom...
Dátum: 2010.08.17. 20:23:00
Na igen, kell egy jó magas támadás is, mert a varázslat nem mindig jön be! (Miklós urunk gondoskodik erről!)
Szóval jó ha van egy kis aranytartalék, mert néha bizony szükség lehet rá
Szóval jó ha van egy kis aranytartalék, mert néha bizony szükség lehet rá
Dátum: 2010.08.04. 23:02:10
Idézet: Rolikam - 2010.08.04. 21:13:00
Ez azért nem igaz, most mondanám nézd meg Yasmina-t (mert ő igen csak ott volt a szeren), de sajna törölt....
V3 top gyémánt R.I.P.
És hát a gyémánt mivoltom elég gyengék vagyunk.
Ez azért nem igaz, most mondanám nézd meg Yasmina-t (mert ő igen csak ott volt a szeren), de sajna törölt....
V3 top gyémánt R.I.P.
Dátum: 2010.07.15. 17:02:32
V2 Betonfal, 17. szint 9 bajnoki medál
Dátum: 2010.07.13. 22:34:30
Ááá az nem lehet, mert ha mégis az, az negatív diszkrimináció lenne
Dátum: 2010.06.17. 15:15:18
A kulcsokhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy elvileg a játékidő csökkentése miatt kerültek a játékba, de nem látom, hogy csökkentenék a vadászat idejét! Miért?
Mindjárt nagyobb lenne a haszna a kulcsoknak, ha csökkentenék a vadászat idejét (10-20-30 másodperccel), így akár órákat spórolva a játékosnak
mod.: mod
Mindjárt nagyobb lenne a haszna a kulcsoknak, ha csökkentenék a vadászat idejét (10-20-30 másodperccel), így akár órákat spórolva a játékosnak
mod.: mod
Dátum: 2010.06.17. 14:39:22
Re: IV. Végzetúr Találkozó
100. hozzászólás - 2010.06.07. 11:09:38
Más NEM licitálhat helyetted. Lehet, hogy ott, abban a pillanatban esetleg bejön a sumákolás, és nem jövünk rá rögtön, de az ilyen szinte mindig ki szokott derülni, ha máskor nem, utólag. És mivel ez csalás, zárolás jár érte.
100. hozzászólás - 2010.06.07. 11:09:38
Más NEM licitálhat helyetted. Lehet, hogy ott, abban a pillanatban esetleg bejön a sumákolás, és nem jövünk rá rögtön, de az ilyen szinte mindig ki szokott derülni, ha máskor nem, utólag. És mivel ez csalás, zárolás jár érte.
Miklós:
Ez kicsit sántít nem gondolod?
Se engem nem ismersz se azt aki esetlegesen odamegy helyettem licitálni!
Ennyiből Ő lehet, hogy én vagyok .... , de mivel egyikőnk személye sem ismert jelenleg, ezért bárki mehet licitálni helyettem, hiszen ki a fene fogja megmondani (meri állítani), hogy nem én voltam ott?!
Na jó bocs az Off-ért, csak gondoltam kifejtem az én személyes meglátásom a dologgal kapcsolatban
Persze a szabály egyértelmű és betartandó, de azért sajnos van kiskapu
Oldal: 1