Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Kyra0926

Oldal: 1
Dátum: 2009.11.30. 21:26:44
abszolút egyetértek
Dátum: 2009.11.30. 10:31:24
na ez a kérdés a tuti

Van egy szoba. A szoba minden sarkában egy cica ül. Minden cicával szemben egy cica ül. Miden cica farkán egy cica ül. Hány cica ül a szobában?
4
16
8
12

Kezdjük ott, hogy mi az, hogy "miden". "minden"-ről hallottam
jah mellesleg a helyes válasz 4 XD
ha valaki kiszámolja rájön, hogy nem a 4 a jó válasz

ugyanis:
a szobának általában (kinek, hogy azon se lepődnék meg ha 5 sarka lenne egy szobának XD) 4 sarka van tehát eddig 4 cicánál járunk.
mivel azt mondja, hogy minden cicával szemben (az összesen 4 cica) ül egy cica.
tehát eddig 8 cicánál járunk.
utána minden cica farkán egy cica ül az eddig 12 cica.

tehát a jó válasz a 12 lenne ami fel is van tüntetve csak ő a 4et fogadja el.
am vannak olyanok akik fel vannak mentve matekból. azokkal mi van ráadásul ha még nagy nehezen kis is tudja számolni még az sem jó.

azért számoljatok utánam
Dátum: 2009.11.29. 21:56:46
tudjátok én ezekből a kérdésekből amiket így olvastam többféle verziót találtam:
1. vannak a tényleg az alapműveltséget sem tudó emberek akik feltesznek olyan kérdéseket mint a "kutyának hány lába van?". ezt kb tőlem 1,5 évesen kérdezte meg anyum. eléggé szégyen nemcsak a kérdezőre, a kérdést elfogadóra hanem magára az oldalra nézve is. Most komolyan egy intelligens ember ha még véletlenül rá is téved erre vagy egy hasonló az oldalra, regisztráltatja magát és játszik. Utána szembe jön vele egy ilyen kérdés és azt mondja, hogy te jó ég milyen emberek játszanak ezen az oldalon. Szerintem ezt azért az oldal vezetőinek szépen át kéne gondolniuk. :S
2. vannak azok a kérdések amelyek nem lennének rosszak meg is vannak fogalmazva tényleg az emberek 90%-a tudná azokat érdekes nem fogadják el mert speciális réteg tudja. hagyjuk már ez már tényleg nevetséges. :S
3. és vannak azok a kérdések melyek tényleg csak speciális tudást igényelnek. na az ilyen kérdéseket kellene leginkább "megfogni". az emberek (szerintem) többsége szereti a kihívásokat.
és hál' istennek, hogy kitalálták a Google-t ugyanis rengeteg minden megtalálható a segítségével.

Én azt tanácsolnám, hogy azok az emberek akik csak szórakozásból utasítanak el egy-egy kérdést azok menjenek a kis f.....ba (már elnézést, hogy ilyen csúnyán kellett megfogalmaznom). Szerintem a közös döntések sokat segítenének. Pl.: feltesznek egy kérdést. meg lehetne szavaztatni, hogy ez a kérdés valóban spéci-e vagy sem. mert sajnos itt csak úgy unalomból a felsőbb szinten lévő játékosok ill. vezetőség szavaz így az alsóbb szintű játékosoknak esélyük sincsen arra, hogy egyáltalán azt érezzék, hogy valamilyen szinten mégiscsak számítanak itt valamit.

ennyi lett volna remélem senkit semmivel nem bántottam meg. ha igen ne haragudjon rám.
Dátum: 2009.11.28. 16:51:31
Oculis: én azt értem h a könyvet nemcsak űrhajósoknak írták de te elolvastad a kérdést amit kaptam?
érted mit mondok értelme nincs a kérdésnek.
ennyi erővel tehetnék fel én is egy ien jellegű kérdést.
mi a válasz a billentyűzet, egér és a webkamera kérdésére?
egér
75
billentyűzet
webkamera
a 75 a jó válasz. érted mintha ezt tettem vna fel az embereknek és az ien kérdések kapnak jó minősítést LOL
Dátum: 2009.11.28. 15:03:33
ne haragudj ezt most komolyan gondolod. isten lássa lelkem nem akarok megbántani senkit. de figyu tedd már fel ezt a kérdést egy naon közeli barátodnak akoben megbízol KI FOG RÖHÖGNI ÉS ELVISZ A LEGELSŐ DILIHÁZBA KÖNYÖRGÖM.
"Galaxis útikalauz stopposoknak".
am kösz h megmutattad mert 40 perc múlva megyek a Holdra és nem árt ha ezt tudom.
Te jó ég no comment
Dátum: 2009.11.28. 14:29:03
Mi a Világmindenség, Élet és a minden kérdésre a válasz?
minden
42
élet
világ

szerintetek?
a válasz: 42
kérdem én hogy a p*csába lehet ien hülye kérdést feltenni. komolyan mondom ez egy sz*r játék. már rég azon gondolkodom h törlöm magam innen és azok akik ide akarnak jelentkezni azoknak megmondom h felejtsék el.
de most őszintén h lehet ien kérdéseket feltenni. ez szeerintem abszolút nem igazságos.
de mind1
Oldal: 1