Haditudósítás a Szövetségi Bajnokság most véget ért fordulójáról:
Az utolsó kör résztvevői:
Azúr Légió
Zugivó Italbarátok
Red Dragons
Vikingek
Rossz ómen a góliátok ellen küzdeni, pláne egyszerre a kettővel.
A ranglista állása a mindent eldöntő utolsó kör előtt:
1. Mordor 16 214
2. Vikingek 15 286
3. Zugivó Italbarátok 15 210
.
7. Azúr Légió 13 200
.
19. Red Dragons 9 174
A kezdésnél a Légió és a Zugívók (szerencsésen ?) elkerülték egymást. A sárkányok mindkettőjük territóriumára ütöttek, a második fordulóban el is vették tőlük a területeik nagy részét. A Vikingek a Zugivók térfelére kerültek, aránylag jól kezdtek.
A kör félidejére kiderült, hogy a Zugivók vesztésre állnak a Vikingekkel szemben. A Légó betámadott a Zugivók területére (amit nem szokott) és megpróbálta elfoglalni a viking mezőket.
Ha ez sikerül, a Vikingek elvesztik minden területüket, de ez csak részben sikerült. A Red Dragons kihasználva az eddigi légiós pozíciók meggyengülését területeket szerzett, de ez persze nem veszélyezteti a Légó elsőségét.
A vasárnap délelőtti állás:
1. Azúr Légió 58 10 birtokolt mező
2-3. Red Dragons 40 10 birtokolt mező
2-3 Vikingek 40 6 birtokolt mező
4. Zugivó Italbarátok 37 10 birtokolt mező
Valószínű egy totális támadás a Vikingek ellen és mivel a Légió ütőereje nagyságrenddel nagyobb a többiekénél és a Zugivók is nagyon erősek ebben a tekintetben, a Vikingek nem tudják megvédeni a maradék területeiket, lecsúsznak az utolsó helyre és a ranglista dobogós helyét is elvesztik. A Zugivók a 2. helyükkel az összetett 2. helyét is megszerzik, a Légió meg (nagyon) szerencsés esetben még dobogós is lehet.
Végül a góliátok számára ne úgy alakultak a dolgok, ahogy eltervezték. A Vikingek ugyan minden addig birtokolt pozíciójukat elvesztették, de átmentek a Légió eredeti területére és ott szereztek újakat. A Red Dragons – kihasználva, hogy velük senki sem foglalkozik – még jobban szerepelt.
A végére az a furcsa helyzet adódott, hogy a Légó eredeti területén csak a két kicsi-, a Zugivók területén meg a két nagy osztozott.
A csoport végeredménye:
1. Azúr Légió 67
2. Red Dragons 50
3. Vikingek 48
4. Zugivó Italbarátok 46
Így aztán a Zugivók a totális segítség ellenére nemhogy másodikak nem lettek a ranglistán, hanem lecsúsztak a dobogóról is. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a Vikingek sem tudták megtartani a 2. helyüket, „csak” harmadikak lettek a Légió előtt.
Hozzászólások - Mikka
Oldal: 1
Dátum: 2025.08.04. 13:13:45
Dátum: 2012.05.16. 07:24:11
Nem portyáztam előtte.
Egyébként két nap után visszaállt a rend, mától ismét én vagyok a nyerő, pedig ma már szintet is léptem.
Egyébként két nap után visszaállt a rend, mától ismét én vagyok a nyerő, pedig ma már szintet is léptem.
Dátum: 2012.05.15. 09:30:47
Ez az érdekes, hogy semmi sem változott.
Nem léptem szintet, ugyanazokkal az állatokkal, fegyverekkel, turbózott szakértelemmel csatázok.
Mondjuk néha régen is előfordult, hogy egy-egy napra semmi sem sikerült, de azt a langradór szerencsefaktor rovására írtam. Ez viszont már két napja tart.
Na mindegy, meglátom holnapra helyreállnak-e a dolgok, hátha csak egy elhúzódó pech sorozat.
Nem léptem szintet, ugyanazokkal az állatokkal, fegyverekkel, turbózott szakértelemmel csatázok.
Mondjuk néha régen is előfordult, hogy egy-egy napra semmi sem sikerült, de azt a langradór szerencsefaktor rovására írtam. Ez viszont már két napja tart.
Na mindegy, meglátom holnapra helyreállnak-e a dolgok, hátha csak egy elhúzódó pech sorozat.
Dátum: 2012.05.15. 07:19:42
Eddig öltem a sárkányokat, 1-2 vereség volt talán.
Két napja minden csatát elvesztek, kb. 20-25-ször próbálkoztam.
Érdekes.
Két napja minden csatát elvesztek, kb. 20-25-ször próbálkoztam.
Érdekes.

Oldal: 1