Hozzászólások - Fero17
Oldal: 12
Dátum: 2010.08.11. 22:24:07
Számon kellene tartani hogy egy szövetségben ki mennyi hozzászólást írt! 

Dátum: 2010.04.07. 22:36:08
A 2.világon keresek harcosokat! Gyertek csak van szabad hely. Kötelező adó nincs, úgyis saját haszna lesz belőle aki épít. Csatlakozzatok ti is a Smaragd végzet szövetséghez.
Dátum: 2010.04.06. 21:29:12
-A játékom során sokszor volt olyan pillanat mikor egy hangulatjellel sem tudtam kifejezni arckifejezésem. Ezért én örülnék neki ha többféle smyle lenne a játékban, szerintem hangulatosabbá tenné a fórumozást a szövetségben.
-Javasolnék a szövetségekben egy olyan oldalt ahol megmutatja hogy ki hány hozzászólást írt, és hogy a taglistánál több szín legyen vagyis azt is mutassa például fekete színnel ha az illető már 2 hete nem lépett be.
Egyszerű kis ötletek, de szerintem nagyszerűek.
-Javasolnék a szövetségekben egy olyan oldalt ahol megmutatja hogy ki hány hozzászólást írt, és hogy a taglistánál több szín legyen vagyis azt is mutassa például fekete színnel ha az illető már 2 hete nem lépett be.
Egyszerű kis ötletek, de szerintem nagyszerűek.
Dátum: 2010.03.27. 22:21:44
Hát, ez a topik nagyon jó!!!!

Dátum: 2010.03.26. 19:43:51
Meg most jutott eszembe ha láthatatlanná válok akkor fele annyi TP-t és LÉ-t kapok. Igy szerintetek hamarabb meglenne a küldetésem amit most csinálok? Vagyis ha láthatatlanná válok akkor is ugyan annyi eséllyel fogok óriási állatot vagy az esély is csökken?
Nem szeretnék hülyeséget csinálni. Inkább előtte megkérdem
Nem szeretnék hülyeséget csinálni. Inkább előtte megkérdem
Dátum: 2010.03.25. 23:17:43
Tudom már leírtam egyszer
, de nagyon sürgős lenne.

Dátum: 2010.03.25. 21:05:37
A doomlordhoz is van nyílt kvíz adatbázis?
KÉRLEK ADJATOK MÁR EGY LINKET HA VAN!!!!
Dátum: 2010.03.24. 22:57:43
Dátum: 2010.03.23. 22:26:08
Dátum: 2010.03.22. 20:40:52
Igen Craslorg, ezt én is tudom, a szerencse sok minden másban is hasznos, csak ne vagyok még valami tapasztalt és nem rég kezdtem és nagyon elhanyagoltam a szerencsét és most bajban vagyok. Hát igen 1200 TP alatt csak egy óriás méretű szörny jött és én nem nagyon szeretek vadászgatni
. Már kaptam választ a szövetségemben is. Miszerint az ideális mikor már nem nő az esélye annak, hogy nagyobb szörnyeket ejtünk el az karakterszint x 2 +20 szerencse ezen a szinten amit említettem az előbbi hozzászólásomnál. Azt is hozzáteszem hogy 70-s szinten karakterszint x 2 +50.
De továbbra is várom a pontos választ ha esetleg valaki tudná biztosan
.

De továbbra is várom a pontos választ ha esetleg valaki tudná biztosan

Dátum: 2010.03.22. 16:49:04
Igen az is számít Zantetsuken. Nekem is lenne gy kérdésem és csak az válaszoljon aki biztosan tudja a választ!!!
Találtam valamit a wikin a szerencséről:
Az igazán szerencsés végzeturak gyakrabban találnak az átlagosnál nagyobb méretű, és így több lélekenergiát adó szörnyeket. Ez a hatás tapasztalatok alapján karakterszint*2-es szerencse környékén éri el maximumát.
Ezt most úgy kell érteni hogy pl: 21(az én szintem)megszorozva 2-szer = 42 szerencse?
Akkor nekem ez a maximum? Tehát ha ezen a szinten 42-nél tovább tolom a szerencsémet akkor már nem nő az esély tovább hogy nagyobb szörnyet kapjak el ?
Pl: ha a szerencsémet 43-ra tolom az már nem változtat semmin?
Egy kicsit zavaros, tudom.
Találtam valamit a wikin a szerencséről:
Az igazán szerencsés végzeturak gyakrabban találnak az átlagosnál nagyobb méretű, és így több lélekenergiát adó szörnyeket. Ez a hatás tapasztalatok alapján karakterszint*2-es szerencse környékén éri el maximumát.
Ezt most úgy kell érteni hogy pl: 21(az én szintem)megszorozva 2-szer = 42 szerencse?
Akkor nekem ez a maximum? Tehát ha ezen a szinten 42-nél tovább tolom a szerencsémet akkor már nem nő az esély tovább hogy nagyobb szörnyet kapjak el ?
Pl: ha a szerencsémet 43-ra tolom az már nem változtat semmin?
Egy kicsit zavaros, tudom.
Dátum: 2010.02.02. 01:20:13
Azt szeretném kérdezni hogy sajtolásnál kapunk TP-t is? Még most fogom tanulni a sajtolás szakértelmet. De ez nagyon érdekelne.
Dátum: 2010.01.31. 00:32:08
A vezetőkészség nem kell csak ha egy újabb állatot akarsz. Ahhoz hogy legyen egy befogott állatod kell a csapdakészítés szakértelem. Türelmesnek kell lenni. Mikor foglyul ejtetted a lényt be kell idomítani. Ehhez kell az idomítás szakértelem.
Dátum: 2010.01.26. 14:20:24
Hello! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a lélekkút töltődése függ attól h ki mennyit portyázik szövetségen belül ?
kapacitása folyamatosan nő, ahogy egyre újabb épületeket emeltek. Ha a szövetség háborúban győz vagy veszít, a lélekkút töltöttsége változhat. Ezenkívül a lélekkút méretét minden építés növeli, kivéve, ha az a lélekkútban felhalmozódott lélekenergiából történik. A lélekkút méretét a lélekkút karakterek általi töltése is növeli.
Dátum: 2010.01.26. 14:13:29
A leírását olvastad?
24 órára megnő a védekezésed, intelligenciád és elnyelésed, ha nálad jelentősen erősebb végzetúr támad meg.
Azaz, ha magasabb szintű, nagyobb tulajdonságösszegű a támadód, akkor bónuszt kapsz ellene.
24 órára megnő a védekezésed, intelligenciád és elnyelésed, ha nálad jelentősen erősebb végzetúr támad meg.
Azaz, ha magasabb szintű, nagyobb tulajdonságösszegű a támadód, akkor bónuszt kapsz ellene.
Nem, nem találtam, már egyes szinten megvettem. Meg azt meg tudnátok mondani hogy mennyivel növeli?
Dátum: 2010.01.25. 19:49:37
Már mindenhol kerestem de nem találtam. Leírná nekem valaki mi is az védelem itala. az egyes szinten vettem meg. Mire való? Mit növel meg, mennyivel?
Előre is KÖSZÖNÖM

Előre is KÖSZÖNÖM
Dátum: 2010.01.21. 21:44:46
Nem vonódik, az ellenfélbe bevitt sebzésed bizonyos százalékát kapja meg az állat sebződésben, a másodlagos szakid szintjétől függően.
Köszönöm a segítséget!!!

Dátum: 2010.01.21. 17:12:52
Sziasztok lenne egy kérdésem ami nagyon érdekelne. Ha fejlesztjük a Másodlagos támadást a szakértelmeknél akkor a sebzés az állatra + támadás vagy a bevitt sebzésből vonódik ki? 

Dátum: 2010.01.17. 13:30:56
Az országúton hatalmas viharban megy egy kamionos.
Lát egy piros esőkabátos embert az út szélén, megáll. Kinyitja az ajtót és megkérdezi:
- Mit akarsz?
- Én vagyok a piroskabátos köcsög, és éhes vagyok.
Gondol egyet a kamionos, kidobja neki az ebédjét, majd továbbhajt. Nemsokkal később lát egy sárga esőkabátos embert az út szélén. Mellette is megáll.
- Mi kéne?
- Én vagyok a sárgakabátos köcsög, és szomjas vagyok.
A kamionos kidobja neki az innivalóját, majd továbbhajt.
Kis idő múltán újabb, kék esőkabátos embert lát az út szélén. Megáll.
- Na neked mi kéne te kékkabátos köcsög?
- Jogosítvány, forgalmi engedély...
Lát egy piros esőkabátos embert az út szélén, megáll. Kinyitja az ajtót és megkérdezi:
- Mit akarsz?
- Én vagyok a piroskabátos köcsög, és éhes vagyok.
Gondol egyet a kamionos, kidobja neki az ebédjét, majd továbbhajt. Nemsokkal később lát egy sárga esőkabátos embert az út szélén. Mellette is megáll.
- Mi kéne?
- Én vagyok a sárgakabátos köcsög, és szomjas vagyok.
A kamionos kidobja neki az innivalóját, majd továbbhajt.
Kis idő múltán újabb, kék esőkabátos embert lát az út szélén. Megáll.
- Na neked mi kéne te kékkabátos köcsög?
- Jogosítvány, forgalmi engedély...
Dátum: 2010.01.17. 13:25:19
Király ez a topic!!! 

Oldal: 12