Én nem "rágódtam" volna tovább rajta, ha te most nem teszed:)
Én csak azt mondtam, hogy aki pl. most maxolja ki az akadémiát, az nem kapja már meg ezt a "komolytalan" lehetőséget...
Hozzászólások - Norbov
Oldal: 1
Dátum: 2010.03.13. 14:34:51
Dátum: 2010.03.12. 20:31:26
A "lepontozás" nem az én stílusom...
Egyébként nyilván én sem hagytam volna abba az epi püfölését...
Csak feltettem egy kérdést, hogy milyen kárpótlás kap az, aki nem tudott élni ezzel a lehetőséggel.
Amit először azzal igyekeztek megmagyarázni, hogy ez nem is előny...
Én pedig erre reagáltam.
Egyébként nyilván én sem hagytam volna abba az epi püfölését...
Csak feltettem egy kérdést, hogy milyen kárpótlás kap az, aki nem tudott élni ezzel a lehetőséggel.
Amit először azzal igyekeztek megmagyarázni, hogy ez nem is előny...
Én pedig erre reagáltam.
Dátum: 2010.03.12. 19:53:41
Razz:)
Nem vagyok a barátod:)
Nem vagyok a barátod:)
Dátum: 2010.03.12. 19:53:08
Szerintem Te vagy az aki nem érti:)
Ha pl. percenként ütitek 15-en az epikust, akkor nem tud regenerálódni, így LE-ben mérhetően jelentősen kevesebbet költesz gyógyitalra az elpusztítása közben.
De ha szerinted ez nem jelent előnyt, akkor mi szívesen bevállaljuk ezt a hibát a szerver végéig...
Ha pl. percenként ütitek 15-en az epikust, akkor nem tud regenerálódni, így LE-ben mérhetően jelentősen kevesebbet költesz gyógyitalra az elpusztítása közben.
De ha szerinted ez nem jelent előnyt, akkor mi szívesen bevállaljuk ezt a hibát a szerver végéig...
Dátum: 2010.03.12. 19:44:51
Én azt írtam az előző hozzászólásomban, hogy gyorsabban, hatékonyabban, a regenerálódás hiánya miatt lehetett így epit ölni.
És nyilván ez a gyakoriságon nem változtat, de nem mindegy, hogy valaki pl. mennyi gyógyitalt használ egy epi leöléséhez (a gyorsabb leütés során nyilván sokkal kevesebbet, kevesebb LE-t felhasználva), mellesleg az sem, hogy valaki egy éjszakán át üti a szörnyet, vagy este nyugodtan portyázik, esetleg alszik...
És nyilván ez a gyakoriságon nem változtat, de nem mindegy, hogy valaki pl. mennyi gyógyitalt használ egy epi leöléséhez (a gyorsabb leütés során nyilván sokkal kevesebbet, kevesebb LE-t felhasználva), mellesleg az sem, hogy valaki egy éjszakán át üti a szörnyet, vagy este nyugodtan portyázik, esetleg alszik...
Dátum: 2010.03.12. 19:30:02
Viszont ha így az erősebb játékosok folyamatosan ütik az epit, akkor az csak minimálisan tud regenerálódni.
Ez azt jelenti, hogy kevesebb ütésből kisebb ráfordítással lehet legyőzni!
Ami LE-re is lebontható...
Ez azt jelenti, hogy kevesebb ütésből kisebb ráfordítással lehet legyőzni!
Ami LE-re is lebontható...
Dátum: 2010.03.12. 19:21:42
Már hogyne lenne előny!
Gyógyitallal néhány rutinos játékos így sokkal könnyebben legyűrhet egy epit!
Gyógyitallal néhány rutinos játékos így sokkal könnyebben legyűrhet egy epit!
Dátum: 2010.03.12. 19:12:17
Szeretném megkérdezni, hogy a V4-en hogyan lesznek kompenzálva azok a szövetségek, akik nem tudtak "élni" a másodpercenkénti epikus ütés lehetőségével?
Dátum: 2010.02.03. 13:40:57
Ha veszel őskövet, akkor ugyanannyi kiégett ősköved változik "normál" őskővé:)
Vásárlásra csak a normál őskő használható.
Kiégett őskő használható még szövetségben Energiakristályosító építésére.
Vásárlásra csak a normál őskő használható.
Kiégett őskő használható még szövetségben Energiakristályosító építésére.
Dátum: 2010.02.03. 09:37:49
Üdv:)
Szeretném megkérdezni, hogy mikor lehet újra SMS útján őskövet vásárolni, mert V4-en azt írja az oldal, hogy nem megy a rendszer?
Szeretném megkérdezni, hogy mikor lehet újra SMS útján őskövet vásárolni, mert V4-en azt írja az oldal, hogy nem megy a rendszer?
Oldal: 1