Sziasztok
Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy megalakult a Szárnyas Fejvadászok Kiképző Központ az 1-s világon.
Szövetségünk a "Szárnyas Fejvadászok" testvérszövetsége.
A Központ azoknak a Végzeturaknak és Végzetúrnőknek lett létrehozva, akik hosszú távon a Szárnyas Fejvadászokhoz szeretnének majd tartozni, viszont a kútméret még a jelenlegi szintjükhöz túl nagy.
Abszolút kezdők jelentkezését is szivesen fogadjuk!!!
****BELÉPÉSI FELTÉTELEK/HÁZIREND****
-Legalább 1-2 sort írj jelentkezésed mellé
-Aktív játék, fórum rendszeres látogatása
-Csillapíthatatlan LE éhség
-Egyik szavazatodat át kell adni belépéskor a Központ vezetőjének
-TILOS ÉPÍTENI (minden LE-ből építés növeli a kútméretet, pedig célunk, egy könnyen feltölthető kút hogy akár az abszolút kezdők is csatlakozhassanak, az épületeket manából építjük)
-A kiképzés sikeres elvégzése után automatikus felvétel a Szárnyas Fejvadászok-hoz
JELENTKEZZ MÉG MA
Hozzászólások - Chevalier1979
Oldal: 1
Dátum: 2010.09.12. 15:46:02
Dátum: 2010.07.19. 10:11:08
Sziasztok
Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy megalakult a Szárnyas Fejvadászok Kiképző Központ az 1-s világon.
A Központ azoknak a Végzeturaknak és Végzetúrnőknek lett létrehozva, akik hosszú távon a Szárnyas Fejvadászokhoz szeretnének majd tartozni, viszont a kútméret még a jelenlegi szintjükhöz túl nagy.
-TILOS ÉPÍTENI (minden LE-ből építés növeli a kútméretet, pedig célunk, egy könnyen feltölthető kút hogy akár az abszolút kezdők is csatlakozhassanak, az épületeket manából építjük)
-A kiképzés sikeres elvégzése után automatikus felvétel a Szárnyas Fejvadászok-hoz
JELENTKEZZ MÉG MA
JELENTKEZZ MÉG MA
Dátum: 2010.02.10. 23:45:34
Sziasztok, ha egy dinamikusan fejlődő jó hangulatú csapathoz szeretnétek tartozni akkor jelentkezzetek a Szárnyas Fejvadászok szövetségbe az 1-s világon. Szövetségek jelentkezését is várjuk, a fúzióval kapcsolatos kérdésekben keresd Nath-t. Már van TÉRKAPU, EPIKUS stb..
Ez egy harcias klán, igazi harcosoknak, akik LE-re szomjazva vetik magukat a csatákba és kíméletlenül irtják az ellenséget.
NÁLUNK NINCS KÖTELEZŐÉPÍTÉS, az épületekről szakképzett építészeink gondoskodnak
TAGFELVÉTEL VAN!!!!!
Várunk minden leendő és jelenlegi fejvadászt. Egyetlen követelmény van: Légy pénz- (LE) éhes és tartsd be a fejvadászok kódexét:
ELŐBB ÜSS!
AZTÁN NE KÉRDEZZ!
CSAK MARKOLD FEL LÉ-T, ÉS IRÁNY A KÖVETKEZŐ!
Ez egy harcias klán, igazi harcosoknak, akik LE-re szomjazva vetik magukat a csatákba és kíméletlenül irtják az ellenséget.
NÁLUNK NINCS KÖTELEZŐÉPÍTÉS, az épületekről szakképzett építészeink gondoskodnak
TAGFELVÉTEL VAN!!!!!
Várunk minden leendő és jelenlegi fejvadászt. Egyetlen követelmény van: Légy pénz- (LE) éhes és tartsd be a fejvadászok kódexét:
ELŐBB ÜSS!
AZTÁN NE KÉRDEZZ!
Dátum: 2010.01.10. 10:02:03
Sziasztok az volna a kérdésem, hogy szövibe való belépéskor a kutat fel lehet-e tölteni manakonstrukció szakértelemmel manából, vagy csak LE-ből?
Dátum: 2009.11.22. 13:49:36
Sziasztok 2-s világban most indítottam ÉPÍTÉSZ karakteremet.
Olyan, erős portyakarakterekkel rendelkező, és aktív(fórum) közösséget keresek,
akiket nem zavar ha a Konstruktőr leveszi vállukról az építkezés fáradalmait,
és így nekik csak az ellen ütésére kell koncentrálni
Olyan, erős portyakarakterekkel rendelkező, és aktív(fórum) közösséget keresek,
akiket nem zavar ha a Konstruktőr leveszi vállukról az építkezés fáradalmait,
és így nekik csak az ellen ütésére kell koncentrálni
Dátum: 2009.09.19. 19:37:30
Sziasztok
Az lenne a problémám hogy az én számításom szerint a lélekenergiasajtolás nem úgy működik ahogy le van írva.
2 tigroszlánom (teljesen azonos lények) volt befogva amelyeket kisajtoltam.
Az elsőt még csak 1-s szakértelemmmel sajtoltam ki, így kaptam 173 LE-t.
A másodikat később már 9-s lélekenergia sajtolás szakértelemmel sajtoltam ki, és csak 193 LE-t kaptam.
A leírás szerint 173/1,2(1-s szaki)*2,8(9-s szaki)=403 LE-t kellett volna kapnom.
Valami bug van a dologban, vagy esetleg rossz a szakértelem leírása?
Üdv.
Chevalier
Az lenne a problémám hogy az én számításom szerint a lélekenergiasajtolás nem úgy működik ahogy le van írva.
2 tigroszlánom (teljesen azonos lények) volt befogva amelyeket kisajtoltam.
Az elsőt még csak 1-s szakértelemmmel sajtoltam ki, így kaptam 173 LE-t.
A másodikat később már 9-s lélekenergia sajtolás szakértelemmel sajtoltam ki, és csak 193 LE-t kaptam.
A leírás szerint 173/1,2(1-s szaki)*2,8(9-s szaki)=403 LE-t kellett volna kapnom.
Valami bug van a dologban, vagy esetleg rossz a szakértelem leírása?
Üdv.
Chevalier
Dátum: 2009.09.07. 14:55:08
Sziasztok !
Megalapítottuk a "Szárnyas fejvadászok" szövetséget V1-n.
ELŐBB ÜSS!
AZTÁN NE KÉRDEZZ!
Nincs kötelező adó, mindenkit szivesen várunk, de elsősorban ez a szövetség kezdőknek lett kitalálva max. 10-s szint.
Minden kezdőt segítünk tanácsokkal, a jól felszerelt épületekkel, hogy profi fejvadászok lehessenek belőlük.
Üdv.
Weejas
Megalapítottuk a "Szárnyas fejvadászok" szövetséget V1-n.
ELŐBB ÜSS!
AZTÁN NE KÉRDEZZ!
Nincs kötelező adó, mindenkit szivesen várunk, de elsősorban ez a szövetség kezdőknek lett kitalálva max. 10-s szint.
Minden kezdőt segítünk tanácsokkal, a jól felszerelt épületekkel, hogy profi fejvadászok lehessenek belőlük.
Üdv.
Weejas
Oldal: 1