Ki volt a Drakula-filmek ihletője?
Niccolo Machiavelli
II Principe
Vlad Tepes
Géza fejedelem
Hozzászólások - Bercee
Oldal: 1
Dátum: 2009.09.08. 16:55:50
Dátum: 2009.09.08. 15:52:54
Ezen az egész kvíz rendszeren kellene változtatni, mert igazságtalan, ha másnak elfogadják a szar kérdéseit, akkor az enyémeket miért nem???
Dátum: 2009.09.08. 15:45:56
Hogy semmi köze az enyémnek??? Ha az enyém érdektelen és spec, akkor ezek mik????
Dátum: 2009.09.08. 15:02:15
Átlag. De akkor már én is kérdezhetném, hogy mire jó az nekem ha tudom, hogy Majka melyik rapper segítségével futott be? Mert ilyen kérdést elfogadnak....mert Majka az ám nem spec. meg hogy ki szinkronizálta Antonio Banderast
Dátum: 2009.09.08. 14:48:22
Van 5 perced és hamar utána lehet nézni, aki nem tudja. Nekem is utána kell néha nézzek egy két dolognak, amik számomra spec. és nem szoktam utána törlést kérni!!!!!!!! Megnézheted, oda soha nem írtam
Dátum: 2009.09.08. 14:25:59
De miért spec??? A földrajz is már specnek számít?
Dátum: 2009.09.08. 14:06:11
Melyik városban hidegebb a tél?
Vancouver
Tokió
Oslo
Seattle
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Na ebben mi a spec? Kérem szépen észak felé egyre hidegebb van. Oslo van legészakabbra, ezért ott van a hidegebb, könyörgöm, ez csak logika!!! Meg egy alap földrajz kérdés!
Vancouver
Tokió
Oslo
Seattle
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Na ebben mi a spec? Kérem szépen észak felé egyre hidegebb van. Oslo van legészakabbra, ezért ott van a hidegebb, könyörgöm, ez csak logika!!! Meg egy alap földrajz kérdés!
Dátum: 2009.09.06. 01:21:22
Azért sztem ki lehet következtetni, hogy hol nincs nyári időszámítás, ha az ember konkrétan, nem tudja a választ, de egy kis logikával ki lehet találni...
Dátum: 2009.09.05. 13:17:03
Melyik országban nem alkalmazzák a nyári időszámítás rendszerét?
Németország
Kenya
Azerbajdzsán
Mexikó
Miért nem fogadták el? Mi a hiba benne?
Németország
Kenya
Azerbajdzsán
Mexikó
Miért nem fogadták el? Mi a hiba benne?
Dátum: 2009.09.05. 11:58:41
Hi!
Németország
Kenya
Azerbajdzsán
Mexikó
Németország
Kenya
Azerbajdzsán
Mexikó
Dátum: 2009.08.23. 23:02:25
Most, nem az a lényeg, hanem, hogy nem értem, hogy normális kérdés nem kerülhet bele (most nem csak rólam van szó), de olyan kérdések, aminek tényleg értelme nincs, azok meg bekerülhetnek és nem tudom, hogy miért van ez így. Jobban meg kéne csinálni ezt a kvíz dolgot és ne mindenre rávágni, hogy spec., mert az egyéntől függ, hogy neki mi a spec. és mi nem.
Dátum: 2009.08.23. 22:47:58
A másik meg az, hogy olyan kérdéseket elfogadnak, hogy milyen színű a medve? Fehér. Illetve, hogy a 4 állat közül melyik a büdösebb. Ezek, hogy kerülhetnek be?
Dátum: 2009.08.23. 22:43:58
Hát nekem közöm nincs a könyvtárszakhoz, de mégis tanultuk és nem csak én. Az meg nagyon szomorú, hogy a magyarok nem járnak könyvtárba és nem tudják, hogy ott hogyan rendezik a könyveket. 

Dátum: 2009.08.23. 21:59:17
Minek a rövidítése az ETO?
Egységes Tartalmi Osztályozás
Egyetemes Tizedes Osztályozás
Egyszerű Tartalmas Osztályozás
Egységes Tizedes Osztályozás
A magyar nyelv mióta spec.? Aki könyvtárba jár az tudja mi ez, sőt még az iskolákban is tanítják.
Egységes Tartalmi Osztályozás
Egyetemes Tizedes Osztályozás
Egyszerű Tartalmas Osztályozás
Egységes Tizedes Osztályozás
A magyar nyelv mióta spec.? Aki könyvtárba jár az tudja mi ez, sőt még az iskolákban is tanítják.

Dátum: 2009.08.07. 09:32:03
ha így gondolkoznánk, akkor minden más is lehetne spec. szerintem. És ha azt kérdezik, hogy 2007-ben ki nyert, akkor eleve a 2006/2007-es idényt kell nézzed, mivel az idény végén van eredmény.
Oldal: 1