Gyermeked leesik egy 2,5 méter magas mászókáról. Durva külsérelmi nyomot nem találsz rajta, sír. Mit teszel?
Felültetem, ha kér, adok neki inni, megnyugtatom és hívom a mentőket.
Megpróbálom felültetni, felállítani, és ha megy neki, a biztonság kedvéért beviszem a kórházba.
Fekve hagyom, nem mozdítom, hívom a mentőket.
Ölbe kapom, és autóval a legközelebbi kórházba viszem.
ANYÁD kiesik a 10. emeletről és szétkenődik a betonon. Mit teszel?
Apádat a szemed láttára 4 maffiózó cafatosra veri, és elveszi a hitelkártyáját. Mit teszel?
És még sorolhatnám azokat a kérdéseket, amiket így nem illik feltenni. ezekben az esetekben már csak az érzelmi töltés elkerülése érdekében is 1. 3. személyben, ismeretlennel kapcsolatban szoktak fogalmazni. Aki ezt ebben a formában beküldte, és aki átengedte a rostán, eltiltani és törölni. Anyukájukat sokkolják ilyen kérdéssel....
Hozzászólások - Kimimara
Oldal: 1
Dátum: 2010.04.23. 09:57:14
Dátum: 2009.07.15. 18:23:05
Idézet: Szabinho - 2009.07.10. 15:01:12
Ahhoz iparkodnod, kell, mert csak az 5. szintűeket tudom ütlegelni
Amúgy egy kicsit átdolgoztam a karakterlapomat, remélem majd értékelik a srácok! De Te, aki nem vagy rendes szövetségi tag, csak olyan kis amatőr izé, azt felesleges bántani, az egyszerűen önsanyargatásosat játszol, mert ugye abból a 140K ból 40-50 szint szakértelmet, vagy 30-40 szint tulajdonságot kaphatnál, és ráér belépni egy erősebb szövetségbe majd 15. szint körül, ahol néhány nap alatt összeütöd azt a 140K LE-t
Átokpiramist nem tudok használni, mert nekem már a 140K-s kutat kell töltenem... 650 LE volt nálam, és ma csak 80 körül hoztam tőled ha jól emlékszem, pedig volt neked már jobb árud is... Kreatív 1es, mert most hogy 4.szintre értem, a csapdát húztam gyorsan 5-re, idomítás, és megyek láthatatlanba vadászni...de azért még megkajálok néha nálad
Hogy ne csak offoljak: Most hogy 4. szintre léptem, várom a zafírok gyöngyszemét, kimimarát, aki még mindig rendszeresen tömi a tagjainkat...már nagyon várom hogy engem is elkapjon
Hogy ne csak offoljak: Most hogy 4. szintre léptem, várom a zafírok gyöngyszemét, kimimarát, aki még mindig rendszeresen tömi a tagjainkat...már nagyon várom hogy engem is elkapjon
Ahhoz iparkodnod, kell, mert csak az 5. szintűeket tudom ütlegelni
Amúgy egy kicsit átdolgoztam a karakterlapomat, remélem majd értékelik a srácok! De Te, aki nem vagy rendes szövetségi tag, csak olyan kis amatőr izé, azt felesleges bántani, az egyszerűen önsanyargatásosat játszol, mert ugye abból a 140K ból 40-50 szint szakértelmet, vagy 30-40 szint tulajdonságot kaphatnál, és ráér belépni egy erősebb szövetségbe majd 15. szint körül, ahol néhány nap alatt összeütöd azt a 140K LE-t
Dátum: 2009.07.04. 16:52:42
Idézet: Szabinho - 2009.06.29. 23:22:59
Igazán megtisztelő!
Hajrá hajrá, szurkolunk! ...azt a képet paintbe csináltad?Egyszerűen zseniális
Szerk.: 10pont a postodra, ugye nem kell ecsetelnem miért...
Szerk.: 10pont a postodra, ugye nem kell ecsetelnem miért...
Igazán megtisztelő!
Dátum: 2009.06.29. 22:59:48
Gyötörnek a Ződ Pókok (V1), elszívják lélekenergiádat, állandóan levernek? Keresd fel a "Zöld Pókok Végzete Kék Szövetség"-et, és gyötörjük vissza őket együtt, hogy még azt is megbánják, hogy valaha is szövetséget alapítottak!
Dátum: 2009.06.22. 23:12:04
Üdv!
Valaki meg tudná mondani, hogy ez micsoda?ű
A Zöld Pókok Exkluzív Hálója szövetség egy 5. szintű pusztító csapást küldött rátok! Ma, 21:29 (2009.06.22)
Valaki meg tudná mondani, hogy ez micsoda?ű
A Zöld Pókok Exkluzív Hálója szövetség egy 5. szintű pusztító csapást küldött rátok! Ma, 21:29 (2009.06.22)
Dátum: 2009.06.22. 23:10:54
Meg tudná mondani valaki, hogy ez micsoda?
Dátum: 2009.06.02. 22:11:24
Hogyan juthat 7. szintű karakter 30. szintű gyűrűhöz? Az egyik ellenségemen láttam olyant, és nekem is kellene, bár én csak 6. szintű vagyok....
Oldal: 1