köszönöm a segítséget!!!
Aki nem segítette arra kinyujtom a ynelvem!!!!!--->

Szeretnék Jó ként értékelni kérdést. Mert tényleg jó kérdést tett fel az illető de nem tudom hogyan lehetne:(
Tudnátoks egíteni? előre is köszönöm.
Szaisztok!
Hu lehet hülye vagyok, Sőt biztos is nah de nem dicsérgetem magam;)
Ha valaki ír a fórumba és az írása alatt van egy vonal és a vonal alatt még egy írás az h megy oda? ki rakja oda? én tudok olyat csinálni?Mellékesen má 3-mas szintű avgyok és vagány:)

Hát a kvízolimpia nagyon odavágott, mivel kicsit lassab a netem ezért az idöm nagyon elfogyott huszon pár kérdést feleltem meg azt is ugy h az elején még elolvastam a kérdést gondolkodtam rajta és angyábol ment a hejes válasz oylan felesbe:D de miután a 10. kérdésnél jártam és maradt még 8 percem ugy gondoltam nem olvasok csak válaszolok:D:D
több mint husz kérdést nem bírtam megfelelni időhiányában....
Eltudjátok képzelni h anyáztam a lassú netet:D
Amugy a kérdések néha nagyon alapok néha pedig esküszöm még szerintem tanárok sem tudnák:D Meg azt had kérdezzem má meg hogy kerülhet eb oylan kérdés amire semilyen váalsz sem jó?

és csak tippelni tudtam^^
Smaragd vagyok szerintem vagányak nem írok indoklást mert mindenki leírta már vagy 20x az összes horda tulajdonságait

Szóval Smaragd vagyok tetszik de nem becsülöm le elenfeleim, szerintem megcsinálták annyira a játékot h kiegyenlítettek legyenek az esélyek.Habár a gyémántot akoár hogy méregetem nem jövök rá miért válasszák olyan sokan^^hozzá teszem ugy mondom véleményt h pár napja játszok:D
Helyesírási hibáért bocsika^^ 2es vok belőlle tudom berakhatnám word-be de nincs kedvem
ui.: ez a játék nagyon vagány