Hozzászólások - FikuszQukisz
Dátum: 2018.07.23. 19:59:30
V2 segítségkérés sajna teljesen reménytelen 200+ szint felett, így nálam beragadt a történet...
Dátum: 2015.06.10. 21:30:02
A kufár event után szerettem volna visszaállítani a portyázáspontokat, hogy a kristály horda tagjai ne támadhassanak, de nincs ilyen opció. Bug, vagy valamit benéztem? Természetesen nem 48 órán belül akartam változtatni...
Dátum: 2015.01.18. 18:19:23
Köszi, ez a rész még fel se tűnt. Már az is jó lett volna, ha sima prémium tagként lehetne kezdeni valamit, de így... Egy unalomfaktorral több a játékban.
Dátum: 2015.01.18. 13:33:47
Sziasztok!
Látom már felmerült korábban is, én is már egy ideje szerettem volna jelezni, hogy a fehér kristályitalokkal kéne valamit kezdeni. Egyszerűen baromi unalmas egyesével iszogatni, kemény 6 kristálypontért. Jó lenne megoldani, hogy egyszerre fel lehessen használni az összeset.
Köszi, hogy elolvastátok!
Üdv
Látom már felmerült korábban is, én is már egy ideje szerettem volna jelezni, hogy a fehér kristályitalokkal kéne valamit kezdeni. Egyszerűen baromi unalmas egyesével iszogatni, kemény 6 kristálypontért. Jó lenne megoldani, hogy egyszerre fel lehessen használni az összeset.
Köszi, hogy elolvastátok!
Üdv
Dátum: 2014.08.04. 12:55:33
Nagyszerű, akkor régen beidomított, alacsony alapszintű állat csatlósként még tökéletesen megfelel. Köszi a választ!
Dátum: 2014.08.04. 11:27:23
Hali!
A csatlósjelölt állat alapszintje számít valamit? Például van két 70-es szintű állatom, de az egyik alapszintje 15, a másiké 60. Lenne különbség a fejlődésüket tekintve, ha mindkettejük csatlósként folytatná tovább?
Előre is köszi!
A csatlósjelölt állat alapszintje számít valamit? Például van két 70-es szintű állatom, de az egyik alapszintje 15, a másiké 60. Lenne különbség a fejlődésüket tekintve, ha mindkettejük csatlósként folytatná tovább?
Előre is köszi!
Dátum: 2012.10.30. 11:28:03
A denevérnek hány családját ismerjük ma?
17
2
9
7
17
2
9
7
Nem tudom mennyire tekinthető a wikipédia referenciának, de ott 19 szerepel:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Denevérek
Dátum: 2012.06.24. 12:04:32
a lények közül mijen van a játékba?
majom
kutya
oroszlán
bibor mössze
majom
kutya
oroszlán
bibor mössze
WTF??
Dátum: 2012.04.10. 10:14:26
Mikor volt a vízözön?
I.e elött 2350
I.e. elött 1513
I.e. elött 2470
I.e. elött 607
I.e elött 2350
I.e. elött 1513
I.e. elött 2470
I.e. elött 607
Helyesírás. Illetve melyik vízözön?
Dátum: 2012.02.25. 20:32:06
Melyik szó nem nem-et jelent?
ui (francia)
nicht (német)
no (angol)
nein (német)
ui (francia)
nicht (német)
no (angol)
nein (német)
Ha egy ilyen kérdés átmegy a rostán, akkor legalább javítani kéne. A nem utáni kötőjel szerintem nem indokolt, franciául pedig helyesen úgy írjuk az igent, hogy "oui".
Dátum: 2012.01.24. 21:24:01
A Volt című filmben hogy hívják a hörcsögöt?
Tirex
Bubu
Emanuel
Höri
Tirex
Bubu
Emanuel
Höri
Ez biztos alapműveltség része kellene legyen, de ennyi erővel már Robert De Niro unokatestvérének a nagymamájának a macskája nevét is illene tudni.
Dátum: 2011.12.23. 12:22:24
Melyik nem tengeri delfinfaj az alábbiak közül?
Hector
Orca
Boto
Fraser
Hector
Orca
Boto
Fraser
Szerintem elég spec.
Dátum: 2011.11.09. 21:24:28
Hogyan hívját Dudley Dursley apját?
Vernon
Charlie
James
Bill
Vernon
Charlie
James
Bill
Spec. Törlés pls.
Dátum: 2011.10.29. 15:52:02
Milyen filmekben szerepelt Samo Hung?
Akció
Karatés
Drámai
Szerelmes
Akció
Karatés
Drámai
Szerelmes
Egy ilyen együgyű, idióta kérdés hogy maradhatott benn, ráadásul kvíz olimpián is előjött. A színész neve is hibásan van leírva, emellett a "Karatés" válasz van helyesként megjelölve. Idézet a Wikiről: "az 1980-as években megreformálták a hongkongi akciófilmipart."
Valahol kéne egy minőségi gátnak lennie a kvíz adatbázis és kvíz olimpia között.
Dátum: 2011.06.03. 20:11:42
Egyik tizen kilenc a másik...?folytasd a szólást.
harminchárom
Egy hiján húsz
harminc
tizennyolc
Ejj, színvonal.
harminchárom
Egy hiján húsz
harminc
tizennyolc
Ejj, színvonal.

Dátum: 2010.12.29. 23:49:13
ABS: blokkolásgátló
ASR: kipörgésgátló
Nem ugyanaz a kettő.
http://www.volkswagen.hu/volkswagen_koeruel/innovacio/m_szaki_lexikon/ antriebsschlupfregelung_asr.html
ASR: kipörgésgátló
Nem ugyanaz a kettő.
http://www.volkswagen.hu/volkswagen_koeruel/innovacio/m_szaki_lexikon/ antriebsschlupfregelung_asr.html
Dátum: 2010.12.28. 19:39:06
Én is megtaláltam, de nem az a kalifa szó jelentése!
Akkor a kérdést kéne máshogy feltenni.
Akkor a kérdést kéne máshogy feltenni.
Dátum: 2010.12.28. 18:55:26
Mikor "találták fel" az asztaliteniszt?
ie. 350
1884
903
1912
Na ezt így azért ne kelljen már tudni. A Wiki sem ír pontos dátumot:
"A pingpong hosszú múltra tekint vissza, egyes források szerint a korabeli Európában már a 12. században ismertek és játszottak egy, a mai asztaliteniszhez nagyon hasonló játékot. A sportág mai formájában a 19. században jelent meg Angliában, ahol eleinte szabadidős szórakozásnak, úriemberekhez méltó testmozgásnak számított."
Mit jelent a kalifa szó?
mecsetben az imára hívó szöveget éneklő hívő
régies iszlám legfelsőbb vallási vezető
magas iszlám katonai rang
indiai tartományúr
Egyiket sem jelenti, a kalifa a khalafa, "valakit követni, valaki örökébe lépni" jelentésű igéből származik, jelentése "utód, követő, helyettes".
Milyen színű a szarvasbogár rágója és fedőszárnya?
fehér
gesztenyebarna
szürke
fekete
Melyiknek az 1200 fajból? A hímnek vagy a nősténynek? LOL
Mi az Angostura?
gyógynövényekből készült keserű fajta *
aromás kávélikőr jamaicai rumból, gyógynövény-kivonatokból és vaníliából
különleges ízű angol szósz, többek között ecetből, hagymából, pirospaprikából, szegfűszegből készül
francia likőr narancsból és citromból
A google elsők között dobja ki az alábbiakat:
"Az angostura Trinidad szigetéről származó kávélikőr. Az Angostura cserjével ízesített keserű, (főleg száraz) italok aromásítására használják."
Nagyon nem egyértelmű.
ie. 350
1884
903
1912
Na ezt így azért ne kelljen már tudni. A Wiki sem ír pontos dátumot:
"A pingpong hosszú múltra tekint vissza, egyes források szerint a korabeli Európában már a 12. században ismertek és játszottak egy, a mai asztaliteniszhez nagyon hasonló játékot. A sportág mai formájában a 19. században jelent meg Angliában, ahol eleinte szabadidős szórakozásnak, úriemberekhez méltó testmozgásnak számított."
Mit jelent a kalifa szó?
mecsetben az imára hívó szöveget éneklő hívő
régies iszlám legfelsőbb vallási vezető
magas iszlám katonai rang
indiai tartományúr
Egyiket sem jelenti, a kalifa a khalafa, "valakit követni, valaki örökébe lépni" jelentésű igéből származik, jelentése "utód, követő, helyettes".
Milyen színű a szarvasbogár rágója és fedőszárnya?
fehér
gesztenyebarna
szürke
fekete
Melyiknek az 1200 fajból? A hímnek vagy a nősténynek? LOL
Mi az Angostura?
gyógynövényekből készült keserű fajta *
aromás kávélikőr jamaicai rumból, gyógynövény-kivonatokból és vaníliából
különleges ízű angol szósz, többek között ecetből, hagymából, pirospaprikából, szegfűszegből készül
francia likőr narancsból és citromból
A google elsők között dobja ki az alábbiakat:
"Az angostura Trinidad szigetéről származó kávélikőr. Az Angostura cserjével ízesített keserű, (főleg száraz) italok aromásítására használják."
Nagyon nem egyértelmű.
Dátum: 2010.12.28. 11:14:42
A hímsoviniszta elnyomással példálózóknak elég lenne értelmezni az eredeti szöveget, mely szerint az Úr megalkotta Ádámot és Évát saját képére és ebben nincs szó még oldalbordáról sem.
Mindazonáltal tény, hogy a mai világban aranykorukat élik az ilyen okkult baromságok (elég, ha arra gondolunk, hogy a TV-ben mennyi látó, jós stb. kókler kap helyet főműsoridőben), ennek ellenére nem szabadna ilyen kérdést bent hagyni.
Mindazonáltal tény, hogy a mai világban aranykorukat élik az ilyen okkult baromságok (elég, ha arra gondolunk, hogy a TV-ben mennyi látó, jós stb. kókler kap helyet főműsoridőben), ennek ellenére nem szabadna ilyen kérdést bent hagyni.
Dátum: 2010.12.23. 14:15:16
Mikor uralkodot Károly Róbert ?
1444-1499
1308-1341
1309-1333
1222-1301
Ha már évszámokat kérdezünk, legalább legyünk pontosak. 1342-ig uralkodott:
"I. Károly (Nápoly, 1288. – Visegrád, 1342. július 16.), Károly Róbert néven ismert magyar király, 1301-től koronás, de el nem ismert uralkodó, hivatalosan (érvényesen megkoronázva) 1310 – 1342 között uralkodott, ténylegesen 1308-tól."
Forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/I._Károly_magyar_király
1444-1499
1308-1341
1309-1333
1222-1301
Ha már évszámokat kérdezünk, legalább legyünk pontosak. 1342-ig uralkodott:
"I. Károly (Nápoly, 1288. – Visegrád, 1342. július 16.), Károly Róbert néven ismert magyar király, 1301-től koronás, de el nem ismert uralkodó, hivatalosan (érvényesen megkoronázva) 1310 – 1342 között uralkodott, ténylegesen 1308-tól."
Forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/I._Károly_magyar_király