Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Bridget

Oldal: 1
Dátum: 2009.01.29. 10:18:00
beregisztráltam és nem enged be pedig a világ 2-ön is játszom kéri az aktivációs linket de nem is küldtek és elvileg nem is kéne szívás
Dátum: 2009.01.23. 11:15:06
Rövid zivatar örvendezteti meg a kiszáradt földet. A víz előcsalogat néhány lényt a rejtekhelyéről, úgyhogy ez kiváló alkalom vadászatra. Hamarosan felbukkan előtted egy nerub féregember. Szükség van minden ügyességedre és ösztönödre, hogy le tudd győzni a nemes ellenfelet. 91 lélekenergiát nyersz ki belőle a csata végén. +7 TP A szerzett lélekenergiából 8 a helyes válaszért kapott LE.

nem tudom feltünt e másnak is de többségbe nem + 10%-lélekenergiát ad a helyes válaszokért mint itt sem!!
hello.van egy hibás kérdés:
ki nem szerepelt a pál utcai fiúkba?
tutajos
csónakos
nemecsek
boka

a helyes válasz csónakos lett volna és ehelyett tutajost adta be helyes válasznak.legjobb tudásom szerint olyan hogy csónakos nem volt benne,de olyan hogy tutajos volt.azok amik jó kérdések lennének nem kerülnek be mert egy ember aki nem tudja rossznak értékeli pedig ez nem azt jelenti hogy a többikek ne tudnák de az ilyen tényleg rossz kérdések meg bent vannak érdekes.....és bosszantó..
az én kérdésem is rossz értékelést kapott nem értem miért de azok a kérdések amik aztán tényleg rosszak és semmi értelmük azok bent vannak érdekes.....
Oldal: 1