Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Koh i Noor

Oldal: 1
Dátum: 2013.10.21. 20:06:34
Csatos sörhöz mit szósz'?

Mint a régi csatos bambi,ehcte olyan,csak nagyobbat durran mikor kipattintod.
Dátum: 2013.10.21. 19:53:41
Tudjátok marhára szeretnék elmenni egy ilyen Végzetúr találkozóra.

Már évek óta tervezem,de nekem nehéz elszabadulnom a munkám,és a ..öö hogy is fogalmazzak...nem otthon Magyarországon levés' miatt.-..tehát külföldön dolgozom vazze!!!.

A lényeg:

Szeretném látni az Emberi arcokat akik a karakterek mögött vannak.Akik itt vannak,és Fórumoznak,vitatkoznak,mind mind azért vannak itt,mint én.?

Szeretik ezt a játékot.

Szóval "übermegakirályhiperfasza" -már bocs'-ez a játék.

Mellesleg amit írtam azt állom.A legközelebbi Végzetúr találkozón ott leszek.

És ha valaki aki gyémánt hordában dagonyázik-tehát ott lebzsel,ott van,ott űzi az ipart,ott játszik,stb stb..-és nyer egy Horadlisztikumos Medalisztikumot,annak perkálok azt amit írtam.

Engem onnan ismertek fel,hogy a homlokomra lesz írva-mint a szám háborúban-a nevem.Az az Kohi. ..de most hogy végig gondolom,lehet hogy a zakóm bal vagy a jobb felső sarkára fittyesztek ki egy névjegy táblát . Hülyén néznék ki a homlokomon
egy Kohi felirattal...

..még át gondolom.
Dátum: 2013.10.20. 09:48:49
Örülök hogy még így is letudtam írni,halvány lila dunsztom sincs az angol nyelvről!Sajnos.De német nyelven okés' vagyok!Minden esetre kösz!
Dátum: 2013.10.20. 09:27:52
A mondat kezdéshez csak annyit fűznék,hogy "hát"-al se kezdünk mondatot.A karmester is azért nem beszélget a közönséggel,mert háttal nem kezdünk mondatot,ügye.

Én is gyémánt hordában garázdálkodok itt már az Ősrobbanás óta-tehát már fényévekkel ezelőtt reggeltem' ide.Na de!

Azt én is tapasztaltam-valaki itt fentebb írta-hogy a gyémánt hordások az Eventekkel kapcsolatban hátrányba kerülnek azzal,hogy olyan népes a táboruk-gondolok itt a más nem olyan népes hordákkal szembeni kompenzációkra,szorzókra stb .. stb.
Ha hozzá vesszük azt,hogy a gyémántosok népes táborában százalék arányait nézve sok az inaktív/halott karakter,akkor hatványozottan jelentkezik ez a hátrány.

Ne értsen félre az,aki más hordában van,nem nyavalyogni akarok,de tényleg így van.

Ez a mostani Event a kezdet kezdetén tetszett.Már mint az alap ötlet,az elgondolás.Eléggé combos-erős vazze!-karaktert gyurmáztam össze,nem egy ilyen Takács Bálint a Zsebtévéből féle hergya karakter.

Csak ami nem fér bele a bóbitámba-tehát nem értem-az az,hogy elméletileg mindenki a szintjének megfelelő erejű karakterrel csatázik.Ezzel szemben rengetek az olyan csatám,ahol péppé verik az arcom.10 csatából 4-szer a baleseti sebészetre kell mennem,mert annyira leamortizálták a fejszerkezetem-tehát vesztettem vazze!.

Néztem is mint Steve Vander az Oscar gálán!-

/Aki nem tudná,Steve egy vak néger zenész a nyolcvanas években kínozta az emberek hallójáratát.Ja,az meg van,hogy megkérdezi egy riporternő Steve-től hogy nem-e zavarja őt hogy vak?Mire Steve:Nem,az nem zavar.De az jobban zavarna,ha néger lennék! /

Azt meg pláne nem értem,mi a viharért kellet ilyen brutál erősre beállítani ennél az Eventnél az állat sebzést!?Jó ha le tudok zavarni 6 csatát úgy hogy ne ájuljon el az állatom.
Szóval aki gyémántos és sikerül valamilyen megmagyarázhatatlan okból megszereznie a Gyémánt Horda medált,annak le megyek hídba és fizetek neki 2 lada' sört meg egy Gömbszörpöt-Unicum vazze-!Ha nincs még 18 éves akkor Cola pattan helyette.

1100 csata,és minyima' a III. helyen kellene végezni annak a gyémántosnak,aki ilyen csecsebecsére vágyik.Az meg olyan szinten lehetetlen,mint Anyósommal értelmesen beszélgetni!

Szóval ennek az Eventnek az elgondolása klassz,de a kivitelezésén lehet még csiszolni.Nem baj,majd legközelebb jobb lesz.
Dátum: 2013.10.09. 23:36:40
Hay Tömeg!

Olvasom ezt a mostani Event tervezetet-Gratula Ariel,König vagy!-és a hozzá szólásokat.

Na,vannak ám olyan beírások,hogy szerintem az se érti aki írta.Akkor én honnan a viharból értsem?Meg vannak ilyen szőrszál hasogató kérdések,na attól is majd agyvérzést kaptam.

Meg valaki írta hogy géphez kötöttséget igényel a mostani event.Nem az event igényel géphez kötöttséget,hanem ez a játék.Én beléptem ezelőtt 5 évvel ide,na azóta minden nap itt vagyok.Én nem érzem kötöttségnek,sőőőt!Egyszer fordult elő hogy nem jutottam gépközelbe,és elvonási tüneteim voltak vazze!3 hónapig jártam dokihoz utána!

Na a lényeg a lényeg:

Minden tiszta számomra ezzel az Eventel kapcsolatban,csak egy nem.Ha minden ugyan úgy működik,mint a Kufárok csatája alatt,akkor az Energia Hasznosítás is ugyan úgy érvényesül?Tehát aki EH-n van,többet kap a csatáknál mint aki VF-en?
Dátum: 2012.07.16. 05:15:56
Ez is elég,legalább már tudom hova kell írnom.

Kösz Craslorg.

De aztán rájöttem,hogy kár írogatnom,totál felesleges.

Annyira ki ment a fejem ezen az ominózus eseten.Nem értem mi a viharért nincs egy-két óra "türelmi idő",mi a hóhérért van az hogy a prémiumtagság lejárta után ha egy percel hosszabbítok akkor olyan,mintha elölről kezdeném az egészet.

Persze jönnek a kifogások,hogy miért nem figyeltem,miért nem hosszabbítom meg a prémtagságom teszem azt' 3 évre,vagy esetleg azért nem tudják úgymond jóváírni az elveszett pontokat,mert nem tudnak utánna sasolni,ecetera ecetera...

Baromira kiment a fejem ...

Ja,az meg a másik hogy én reggel 6-tól nyomom a lantot este 5-ig,Szombaton is.Ergó:nem nagyon tudok munkaidőben diskurálgatni azzal aki erre hivatott.Az meg a harmadik hogy ezelőtt évekkel volt egy olyan problémám,hogy a vadászatom alatt amit ájult állapotban követtem el,eltűnt egy igen csücskös összeg az addig összeharácsolt LE-ből.Nem raboltak le,hisz ájult voltam.Na ezzel kapcsolatban írtam a Végzetúr email címére,ott vissza üzentek hogy majd utána néznek.Na,ennek már kábé' 3 éve.Azóta is nézik gondolom.

Ezért tartom feleslegesnek a beírogatást.
Dátum: 2012.07.15. 21:54:52
..na mi van,nincs válasz?Vagy az a válasz hogy nincs válasz?Most akkor mi a válasz?Hahhóóóóó!!
Dátum: 2012.07.15. 15:45:29
Szevasztok!

Olyan gondom van,ami nem a Ti hibátok,de nem is az enyém.Érdekes,nem?Na szóval prémiumos vagyok máán' az Ősrobbanás óta-tehát már régóta-megvettem minden féle kütyüt meg lóherét.
Az a gondom hogy most járt le a prémtagságom',én természetesen meghosszabbítottam,de a technika ördöge közbe szólt,és két perc hijján' lemaradtam a folytonos prémtagságról-úgy belassult a netem,mint ide Hanoi-, így az eddig felhalmozott pp-ém,és csp-ém ment a levesbe.

Persze mondhatjátok hogy van ilyen Bony M,de bosszantó.Ha kérhetnék egy kis méltányosságot hogy jóvá írjátok az elveszett pontjaim,nagyon hálás lennék,és terjeszteném itt kint Dojcsban a magyarok között a játékotokat.Mindenki jól járna,főleg én.

Na minden jót Nektek.
Dátum: 2010.12.12. 10:48:11
Sziasztok!

Nekem egy olyan gondom van,hogy tegnap sikeresen licitáltam az Aukciós házban a Zseni kövére,ami +3 szerencsét ad.
Az adatlapomon az Eseményeknél megjelent hogy megnyertem ezt a követ,de a szerencse pontjaim nem nőttek 3-al.

Biztos letudjátok ellenőrizni,hogy nem kamuzok,tényleg nem kaptam meg a +3 szerencsét.

Kérdésem az lenne,hogy utólag megkaphatom-e,vagy reménytelen próbálkozás?

Mellesleg ha nem lehet utólag kompenzálni a szerencse pontokat,az se gond,így jártam.

Csak szólok,hogy képbe legyetek ezzel a Zseni kövével kapcsolatban,hogy a jövőben ne fordulhasson elő ilyen "baleset".

Maradok további rajongótok,tisztelőtök:

Koh i Noor 46. szintű Végzetúr.Gyémánthorda.Szövetség:Halálbrigád./Világ2/

(Ja,és Kellemes Ünnepeket!)

Na,ezt jól elnéztem!!!

A Zseni köve +3 IQ-t ad,nem +3 szerencsét!

Nem tudom miért,de bennem végig az volt hogy szerencsét fogom majd növelni ezzel a kővel.

Utána néztem,és minden OK,az IQ-m megnövekedett 3-al.

Elnézést kérek az okvetetlenségem miatt,pironkodom is miatta,milyen lüke pék vagyok!!

Vegyétek tárgytalannak ezt a levelet,bár most hogy jobban megnézem,lehet hogy nem is jó helyre írtam.

Bocs,bocs,bocs.
Oldal: 1