Végre itt egy kis csábító post a 2-es világ játékosainak is:
A Smaragd Akadémia tagfelvételt hirdet!
Várunk minden kedves jelentkezőt, lehetőleg 30-as szint felett.
Feltételek:
1., Legyél AKTÍV, a fórum használata erősen javasolt.
2., A kötelező építés betartása. Ez jelenleg Hetiente Szinted*1000 LE. (Spektrálissal nem is oly nehéz)
3., Írj rendes bemutatkozást jelentkezéskor
4., Tulajdonságösszeged és a szakértelemösszeged összege legyen nagyobb, mint a szinted szorozva 18-al.
Egyéb tudnivalók:
ACE tagok vagyunk
Pusztítás citadelláját nem félünk használni
Egyéb információkért írj Professional-nak V2-ben.
Üdv
Hozzászólások - TommiE
Oldal: 1
Dátum: 2009.11.28. 09:20:46
Dátum: 2009.03.20. 22:13:44
Sziasztok!
Volt régen egy reklám a TV-ben, valami mosópor reklám. És úgy reklámoztak, hogy "... bárhányszor moshatod..."
A reklám megjelenése után pár nappal az irodalom tanárom fölháborodottan mesélte nekünk, hogy olyan szó, hogy bárhány, nem létezik.
A helyes szavak: akárhány, akármennyi, bármennyi.
Nos találtam egy "bárhányt" (XD) a hadüzenet oldalon.
Ezt javítsátok
Üdv: Tommie
Volt régen egy reklám a TV-ben, valami mosópor reklám. És úgy reklámoztak, hogy "... bárhányszor moshatod..."
A reklám megjelenése után pár nappal az irodalom tanárom fölháborodottan mesélte nekünk, hogy olyan szó, hogy bárhány, nem létezik.
A helyes szavak: akárhány, akármennyi, bármennyi.
Nos találtam egy "bárhányt" (XD) a hadüzenet oldalon.
Egyszerre legfeljebb 5 háborút indíthattok (de bárhány hadüzenetet kaphattok).
Ezt javítsátok
Dátum: 2009.03.20. 14:46:26
Melyik csatorna NEM érhető el hagyományos szobaantennával?
TV2
RTL Klub
M1
*M2
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
TV2
RTL Klub
M1
*M2
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Miért is?? Amúgy, mint szerintem mindenki tudja, alapból 3 adó fogható, és néhol egyéb helyi, ill. más csatornák foghatók, de M2 nem.
Dátum: 2009.01.02. 23:41:48
Jaj elnézést kérek, nem tudtam, hogy meg is kell inni őket, azt hittem vásárlás után egyből megnő az életem
Köszi a segítséget:)
Üdv
Köszi a segítséget:)
Üdv
Dátum: 2009.01.02. 22:54:58
Sziasztok!
Nálam a hiba az, hogy ma vásároltam két sárga gyógyitalt 2x300 LE-ért, a LE-t levette, de az életpontom nem nőtt.
A következő hiba, hogy a rendszer nem fogadja el a kvízkérdésem, helyesírási hibának jelölte az első próbálkozásom, onnantól azt írta, hogy az a kérdés már szerepel az adatbázisban (erről írtam egy másik témában is...).
Nálam a hiba az, hogy ma vásároltam két sárga gyógyitalt 2x300 LE-ért, a LE-t levette, de az életpontom nem nőtt.
A következő hiba, hogy a rendszer nem fogadja el a kvízkérdésem, helyesírási hibának jelölte az első próbálkozásom, onnantól azt írta, hogy az a kérdés már szerepel az adatbázisban (erről írtam egy másik témában is...).
Dátum: 2009.01.02. 22:49:49
Sziasztok kvízkérdéseket elbírálók,
megjelöltetek egy kérdésemet rossznak, mert szerintetek helyesírási hibát tartalmazott, azonban ez a feltevés téves. Kérdésemet újra beírtam, majd ismét el lett utasítva, mert "Ez a kérdés már szerepel"... Aztán átfogalmaztam, és ismét ugyanez az üzenet érkezett.
megjelöltetek egy kérdésemet rossznak, mert szerintetek helyesírási hibát tartalmazott, azonban ez a feltevés téves. Kérdésemet újra beírtam, majd ismét el lett utasítva, mert "Ez a kérdés már szerepel"... Aztán átfogalmaztam, és ismét ugyanez az üzenet érkezett.
Milyen szín lesz a piros és a kék szín keveréke?
(X)Lila
( )Zöld
( )Narancssárga
( )Barna
Ez a kérdés már szerepelt az adatbázisban.
(X)Lila
( )Zöld
( )Narancssárga
( )Barna
Ez a kérdés már szerepelt az adatbázisban.
Oldal: 1