Hozzászólások - Halálharcos
Oldal: 1
Dátum: 2019.10.24. 17:25:28
Köszi 

Dátum: 2019.10.24. 09:18:13
Üdv. Nálam sem.
Dátum: 2019.07.04. 17:15:35
Hoppá... látom ez még nekem szól. Nem tudom mit látsz a hsz-ednél de én nem pontoztam sem a tied sem más válaszát eddig. Szóval aki lepontzott az nem én voltam. A köszi meg ott volt, lehet, hogy nem pont a neked irt válaszban de általánosan mindenkinek szólt aki válaszolt a kérdésemre.
Dátum: 2019.07.02. 09:16:21
Nem jó ez igy.... 48...55... aztán hirtelen 166ezer... Azért köszi. Legfeljebb nem ütök többé epikust.
Dátum: 2019.06.30. 22:27:54
Az Események közt még ott van az elözö epikus, Callipso a Rhatt sárkány, aki a list szerint 80-as szintü volt. Utána nem volt semmilyen visszahívás de a mostani 154-es szintü epikus, Lord Anastor, a drakón gigász, benne sincs a wikilistában. Ugyhogy ez nekem magas... a két epikus közötti epikus szintek ugy kimaradtak mint a szél. Ja és Callipso-t 2hete gyöztem le.
Dátum: 2019.06.30. 08:48:00
Nézelödtem, köszi, bár nem találtam meg azt a részt de gyanitom ez lehet az ok sajnos. Az 55 ezres elötti asszem 48 ezres volt.
Dátum: 2019.06.30. 08:45:30
Köszi. Megnéztem, a listában 104 epikus volt a szövinek és ahogy nézelödtem, ez nem számit tul soknak szerintem. Vissza biztos, hogy nem hivta senki mert már mindenki abba hagyta a játékot, én is nemrég jöttem vissza.)
Dátum: 2019.06.27. 16:06:01
Üdv
Azt szeretném megkérdezni. hogy az elözö epikus amit ütöttem nem tudom hányas szintü volt, nem is lényeg, de csak 55ezer életpontja volt. legyöztem és a mostani már 154-es szintü, 166ezer az életpontja. A karakterem meg csak 74-es. Nem nagy ugrás ez igy hirtelen? Az meg csak ugy mellékesen bosszanto, hogy a kincsre amit az elözö adott, 170 orát kellett várni.
Azt szeretném megkérdezni. hogy az elözö epikus amit ütöttem nem tudom hányas szintü volt, nem is lényeg, de csak 55ezer életpontja volt. legyöztem és a mostani már 154-es szintü, 166ezer az életpontja. A karakterem meg csak 74-es. Nem nagy ugrás ez igy hirtelen? Az meg csak ugy mellékesen bosszanto, hogy a kincsre amit az elözö adott, 170 orát kellett várni.
Dátum: 2009.07.31. 20:20:09
Ebben mi volt a hiba, nagyokosok????
Szemtelen, mint a piaci...... Mi a mondás befejezése?
szúnyog.
kofa.
zöldséges.
légy.
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
Szemtelen, mint a piaci...... Mi a mondás befejezése?
szúnyog.
kofa.
zöldséges.
légy.
Dátum: 2009.07.25. 21:38:27
Na, elmentek ám a ..........
Kiről nevezték el a Margit szigetet?
Béla király lányárol
Kovács Margit képzöművésznőről
Egy szláv hercegnőről
Mátyás király unokájáról
Kiről nevezték el a Margit szigetet?
Béla király lányárol
Kovács Margit képzöművésznőről
Egy szláv hercegnőről
Mátyás király unokájáról
Dátum: 2009.06.11. 02:07:37
Neked nem a Végzetúrban kellene játszanod, hanem a Microsoft Office fejlesztési csapatában szerintem....
Dátum: 2009.06.11. 01:43:14
Ugyan nem én irtam a kérdést de te is inkább az szókincsedet csiszolgasd és ha nem tudsz valamit az még nem biztos, hogy a kérdezöben van a hiba!!!
Dátum: 2009.06.11. 01:36:09
Gyerekek, ne szórakozzatok már! Ennyi erővel minden kérdésbe bele lehetne kötni! Ne itt éljétek ki a szereplési vágyatokat, ez csak játék!!!! De azért megnézném, hogy vajon az életben is ennyire szabályosak vagytok vagy csak itt vergődtök mindenféle mondvacsinált hibákon???
Dátum: 2009.06.09. 15:03:20
Nekem sem az elsö eset volt ez.... Igy lehet elvenni az ember kedvét a kviztől.
Dátum: 2009.06.09. 14:57:32
Melyik NEM hiradástechnikai cég?
Hitachi
Sony
Bang-Olufsen
Zepter
Kérdésed az értékelők szerint túl könnyű, vagy számtan feladat volt.
Azért annyira nem volt könnyü, hogy kidobjátok....
Ennél sokkal primitivebbek is simán átmentek!
Hitachi
Sony
Bang-Olufsen
Zepter
Kérdésed az értékelők szerint túl könnyű, vagy számtan feladat volt.
Azért annyira nem volt könnyü, hogy kidobjátok....
Ennél sokkal primitivebbek is simán átmentek!
Oldal: 1