Értem, köszi szépen, ezesetben elengedem ezt most. Nem éri meg.
Valóban van egy játékos, aki tanácsokkal lát el, ő elég tapasztalt, bár jó rég óta nem játszott. Azóta sok minden változott, ahogy meséli, például ilyen egy szinten belül teljesítendő feladatok sem voltak régen.
Köszi még egyszer!

Nem tudom, mi az a 7-8 inspi. Ám nincs gondom a szintlépésekkel. A feladattal van bajom, amit szintlépés ELŐTT kellene megcsinálnom.

Óóóó köszi, micsoda ötlet! Kár, hogy ettől a feladat nem lesz teljesítve. Azt ugyanis szintlépés előtt kellene teljesítenem. Azért kösz.

Megbocsáss, de te látod rosszul. Ugyanis 9. szinten semmi ilyesmit nem tudok beszerezni, 10 őskő pedig igen durva ár azért a kevés jutalomért, amit adna két zsák meg a ládikó a feladatoknál.
Őőő... nem érzem, hogy megérne 10 őskövet. A másik két dologról nincs fogalmam, mik lehetnek... Szóval akkor a szintemen lehetetlen, csak pénzért teljesíthető feladatot kaptam. Igen családbarát ez a játék...

Sziasztok, kaptam egy olyan feladatot, amit lehetetlen teljesíteni. A feladat, hogy teljesítsek 1 küldetést. A 3 küldi amiből választhatok: lépj 2 szintet, illetve 2 olyan küldi amit legendában lehet teljesíteni magasabb szinteken. Ismételhető küldit nem tudok felvenni. Na ilyenkor mi van? Bukom a feladatot, engedjem el?
Köszi, üdv