az oké tisztasor a kérdés arra irányult volna, hogy közben megválaszoltam saját magamnak.... ha 1 esével támadok kapok y LE-t ütésenként és ez a szám lesz 5*y ha 5x támadom meg

... szeretem amikor felteszek egy kérdést ami foglalkoztatja a csőröm majd 1 hete, majd végre rászánom magam hogy megkérdezem és rá 1 órára rájövök a válaszra
ettől függetlenül köszönöm, hogy válaszoltál

Sziasztok (lehet volt már rola szó probaltam keresni de egy ora fórum olvasgatas utan feladtam...
Lelekszivasnal ugye az van hogy a sebzes függvényében szivok el az ellenfelemtol LE-t ami terkapuban is működik na már most ha nekem 100% a lelekszivasom akkor elvileg utesenkent a sebzesem 100%-at fogom elszivni (ha minden előfeltétele adott ellenfél 0 lelekvedelemmel rajtam van annyi LE hogy fedje az 1/5-ét
Akkor hogy van az hogy terkapuban 14-15k LE jön utesenkent amikor utesenkent 3600-4000 et ütök?
Van valami extra vagy mashogy számol %os aranyban ha tudtok valamit kérlek osszátok meg koooooszi
Sziasztok Landragorral kapcsolatban lenne egy kérdésem.
A bónusz statot az elköltött LE vagy a támadások számának függvényében számolja? Pl 1db 10millios támadás ugyan annyi statot ad mint 100db 100k-s? Köszönöm szépen a választ ( őszinte leszek ... Lusta voltam keresgélni )