Hozzászólások - Ombre90
Oldal: 1
Dátum: 2023.07.13. 19:51:23
Energiahasznosítás szakértelemnek van bármilyen mellékhatása, azon kívül, hogy növeli a nyertes portyáért járó minimum LE-t? Ha igen-ha nem, mik ezek? 

Dátum: 2022.08.21. 11:30:46
Sziasztok!
Az építés szakértelem növeli az építési energiából történő építkezést is? Építő jellegű válaszokat várok.
Köszönöm,
Ombre
Az építés szakértelem növeli az építési energiából történő építkezést is? Építő jellegű válaszokat várok.

Köszönöm,
Ombre
Dátum: 2022.06.11. 01:12:07
Ha a sajtolást nem vesszük figyelembe, melyik állat-taktika éri meg jobban szerintetek?
1. Több szinttel ezelőtt elfogott élőlénnyel harcolni, mondjuk végtelenségig
2. Valahány szintenként érdemes kelepcébe csalni új állatot
Indoklás? Illetve ti milyen állat-taktikát folytattok?
1. Több szinttel ezelőtt elfogott élőlénnyel harcolni, mondjuk végtelenségig
2. Valahány szintenként érdemes kelepcébe csalni új állatot
Indoklás? Illetve ti milyen állat-taktikát folytattok?
Dátum: 2022.05.28. 00:26:32
Sziasztok!
V1-en várok szeretettel aktív játékosokat a Kezdet & Vég szövetségbe. Aki épp nem fürdik, ne habozzon, jelentkezzen!
Üdv,
Ombre
V1-en várok szeretettel aktív játékosokat a Kezdet & Vég szövetségbe. Aki épp nem fürdik, ne habozzon, jelentkezzen!
Üdv,
Ombre
Dátum: 2022.05.19. 17:27:23
Ja, nem konkrétan vadászós feladat, csak el kell költeni az összes cselekvéspontomat. 
Rendben, ebből tanulok legalább, mint múltkor, amikor egy dupla félreértés miatt az őskőveim 50%-át tavaszi ládikókba fektettem..

Rendben, ebből tanulok legalább, mint múltkor, amikor egy dupla félreértés miatt az őskőveim 50%-át tavaszi ládikókba fektettem..

Dátum: 2022.05.19. 16:07:47
Sziasztok! Néhány napja kezdtem a játékot, fedőnevem Ombre, jelenleg napi aktivitású, a játékot élvező játékos vagyok.
Utánanéztem mindennek, ami alkalmanként kérdéses volt számomra, viszont most válaszúthoz érkeztem, ehhez szeretnék kérni támpontot, hogy helyes-e sejtésem.
Szóval, most a 6-os 7-es szint peremén arra lettem figyelmes, hogy hamarosan szintet lépek a temérdek vadászat elkövetése miatt. A feladatokat eddig kivétel nélkül megcsináltam a leghatékonyabb fejlődés érdekében. Jelenleg van még 3 feladat, viszont ha egyet megcsinálok, már szintet lépek.
Jól sejtem, hogy amennyiben szintet lépek, új feladatokat kapok, és így jelen esetben 2 feladat jutalmától + az összesítő jutalomtól elesek?
Ugyanakkor folytatnom kéne a vadászatot is egy templomi feladat miatt, amit a kapott válaszok függvényében lehet, hogy dekrétumért teljesítettnek fogok jelölni.
Köszönöm
Utánanéztem mindennek, ami alkalmanként kérdéses volt számomra, viszont most válaszúthoz érkeztem, ehhez szeretnék kérni támpontot, hogy helyes-e sejtésem.
Szóval, most a 6-os 7-es szint peremén arra lettem figyelmes, hogy hamarosan szintet lépek a temérdek vadászat elkövetése miatt. A feladatokat eddig kivétel nélkül megcsináltam a leghatékonyabb fejlődés érdekében. Jelenleg van még 3 feladat, viszont ha egyet megcsinálok, már szintet lépek.
Jól sejtem, hogy amennyiben szintet lépek, új feladatokat kapok, és így jelen esetben 2 feladat jutalmától + az összesítő jutalomtól elesek?
Ugyanakkor folytatnom kéne a vadászatot is egy templomi feladat miatt, amit a kapott válaszok függvényében lehet, hogy dekrétumért teljesítettnek fogok jelölni.
Köszönöm
Oldal: 1