Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Husosfagyi

Dátum: 2024.06.19. 19:25:46
Csináltam gyűrűt, nyakláncot. Ez a forma fejlesztés tényleg nem a legjobb.
Naponta 2-4 közötti kő esik az EGÉSZ szövinek.
A fejlesztés meg
Iq:6
Erő-tám-véd:4
A többi meg 2,1.

Ebben a formában, ha csak egy 10 tagú szövit nézünk és egységesen van elosztva a szöviben a cucc, akkor 1 kari havonta 1 iq-t tud rádobni a gyűrűre, nyakláncra.

Ez nem valami jó szerintem.
A gyakorló támadás egy jó fejlesztés, mert nem zavar bele a taktikába. Ezért hiánypótló. Mert bármennyi pp-t eltolhatsz és nem gond a bajnokság szemszögéből.
A probléma az vele, hogy token jár érte, ami pedig tönkreteszi az egész lényegét. Mert jelenleg elég szövinként 1 manusz, aki csinálja a bajnokságot, a többi meg üti a gyakorlókat. Ez így már nem szövibajnokság, hanem egyszerű "karakterek bajnoksága". A jelenlegi formájaban teljesen értelmetlen.
+

-Az új fejlesztőköből epikus csata után 2-4 db esik, epikus kincsesládából fixen 3 db.
-ha valaki gigavermet csinál és az új küldirendszert használja, akkor a sima veremhez képest 4x számítanak (ez még mindig nem 5x, de majdnem...) a kritikusok és a kábítás.
-bajnokin, ha nem indul senki ellened, akkor már nem csak a saját kategóriád alattiból, hanem 2-vel alattiból is kreálhatnak ellenségklónt.
-folyamatban van egy kalandfejlesztés, amivel lehetővé fog vàlni, hogy egyszerre több kalandot is megcsináljunk.
-elképzelhető, hogy a jövőben majd több ősköves gyógyitalt lehet vásárolni, nem csak napi 2-t.
-lehetséges, hogy készül új tárgy, ami a meggyőzőkészségre ad +%-os összeget.
-zan relikviát lehessen kikapcsolni.
-felmerült az igény, hogy a napi pihenéseket egyszerre lehessen elnyomni. Ez is gonolkodási státuszban.
Dátum: 2024.06.15. 06:22:05
Nem a szövi fórum a feladat?
Nem is az aukciós rekilek a problémák. A játékon belüli relikviák menüpont alatti 4 új tételről beszéltünk eddig.
Pontosan.

Bár a pihenős határeset. Ezzel 12 lenne naponta, tehát a 25 pinenős templomi feladat még mindig 3 nap. Ha +2 pihenést adna, akkor már csak 2 nap lenne a feladat és akkor el lehetene gondolkodni a megvásárlásán......
De a többi tényleg felejtős.
Relikviákra inkább rá se kérdeztél volna.......
Ennél vérszegényebb felhozatalt rég nem láttam.
Dátum: 2024.05.29. 11:24:06
Még nem nyílt meg az előregisztráció lehetősége. Az első posztban 28-a van írva.
Dátum: 2024.05.23. 14:22:58
100%-ig egyetértek!

Én nagyon szeretem ezt a játékot (3 és fél éve kezdtem újra szűk 6 év kihagyás után) de én is látom a végét....

3 és fél év alatt összeraktam egy karit, aki Tö-ben top 7., szakiban pedig top 8. 225-ös szinten egy olyan szerveren (V5), ahol a legmagasabb kari 388-as. Azt hiszem ez bizonyítéka annak, hogy nagyon szeretem és élvezem ezt a játékot.(És nem mellesleg költök is rá bőven) De az utóbbi pár hónapban-fél évben azt érzem, hogy már nem fog soká tartani. Mármint sem az én játékom, sem másoké, mert a Jv nem tud változni, hozzáigazodni az játékosokhoz és a játékot olyanná fejleszteni, ami megfelelne a játékosoknak. Értem én, hogy a játékos dönti el, hogy játszik-e a jelenleg elérhető játékkal, de ez egy oda-vissza dolog. Ha a játékosoknak nem jó, akkor nem játszanak. Ha a Jv nem a játékosoknak fejleszt, akkor szintén nem játszanak. Ennek a dolognak egy win-win szitunak kellene lennie. A legszomorúbb, hogy nem látom, hogy a Jv-t bármennyire is érdekelné a játékosok véleménye. Persze van a fórumon fejlesztő topic, meg félevente személyes találkozó és traccs party a fejlesztőkkel, de valahogy soha nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogy meg lettek beszélve.

Még én is "függő" vagyok, de lehetséges, hogy (a nem olyan távoli jövőben) én is írok ide egy posztot.......
Dátum: 2024.05.15. 13:55:15
A térkpu pontok meg kari(ember)függő. Nálam 36.000 fekszik stimulatorokban és nem is tervezem elhasználni őket.

De igazat adok neked. Ha ez is úgy valósulna meg, mint a küldireform, akkor inkább neki se álljanak. Mondjuk max 3 őskő alkalmanként, mert amúgy is annyi lenne a gyorsïtás, ha őskőből csinálja az ember, de az a max.

Egyébként roppant kíváncsi lennék egy statisztikára, hogy hány ember használja az új küldi rendszert, mert én sem használom. A jelenlegi formájaban nem élhető.
Dátum: 2024.05.15. 10:45:36
Minél többször írjuk be, annál jobban jelen lesz a köztudatban.
Dátum: 2024.05.14. 14:12:20
Ezzel a szörnytalizmán sajtolással tényleg kellene már kezdeni valamit.

Sajtolás
Sajtolj ki vagy zabáltass fel 3 állatot! (többször végrehajtható)
Számláló: 437Hátra van: 3 nap, 9 óra, 50 perc

Ez 1 óra nettó kattintgatás.

Ha legalább lenne egy 10x gomb, akkor ez 1/10-ed idő és kattintás lenne. Kérlek gondolkozzatok el a dolgon. Már többen jeleztük, hogy erre szükség lenne.....
Dátum: 2024.05.10. 14:30:53
Javasolnám, hogy a "bepipálós" rész más helyre kerüljön a mostani helyéről. Aki akarja használni ezt a funkciót, az úgy is bekapcsolva hagyja, aki meg nem, annak nagyon kellemetlen, hogy telóról nyomkodva a 12 szintlépős küldi felvevése helyett ezt a pipát rakja be-veszi ki.
Dátum: 2024.05.07. 13:02:30
3 küldit vettem fel:

-kábítás
-krit. ütés
-12 állat szintlépős.

Priot nem állítottam. 15 gyakorló bajnoki alatt semelyik portyaküldibe nem számolt semmit.

Mindegy is. Én elengedtem ezt a témát.

Azt is kipróbáltam, hogy csak kábítás és krit ütés van felvéve. Egyikbe sem számol.
Dátum: 2024.05.07. 12:21:41
Szövibajnoki gyakorlót nem számol. Mármint kábítást/kritikust. Portyában igen.
Már számol. Engedte egyszerre felvenni a kábítós és a krit ütéses küldit is. Az volt a gond. Ha az egyiket eldobom, akkor mar számol.
Dátum: 2024.04.26. 10:18:22
Amióta ki lett írva a hír, azóta a játékosok részéről nem igazán láttam olyan megnyilvánulást, hogy ez a fejlesztés jó lenne nekünk.

Öröm az ürömben, hogy legalább meghagyják az eddigi rendszert is és nem lesz rákényszerítve mindenkire ez az új. Van egy olyan érzésem, hogy akkor megnőne a játékabbahagyások száma.

Számomra (és másoknak is, akikkel értekeztem) újra kiderült, hogy a játékot készítőket CSAK a fejlesztés érdekli (illetve azt ismerik) és a játékosok, illetve a játék nem.
Ha nem lenne őskövesnek tervezve, akkor esm lenne jó a jelenlegi formájában. Így meg végképp nem.
Valahogy úgy tűnik, hogyha valamit fejlesztenek, arra külön pénzt kérnek. Pedig, ha nem fejlesztenének, akkor is ki kellene fizetni a fejlsesztőket. Így legalább van mire hivatkozni.

Amúgy meg ez már a fejés magasiskolája: Előfizetés az előfizetésben modell. Legyél Prémium (1. előfozetés) Persze VIP-pel és azon belül újra fizess elő még 1 szolgáltatást.

Én értem, hogy ez egy vállalkozás, és fizető játékosok nélkül játék sem lenne, mert minek fenntartani szervert, meg fejlesztőket, ha csak viszik a pénzt, de valahogy az arányok nagyon eltolódtam az utóbbi években. És persze az sem reális elvárás a jelenlegi (kevesebb) játékostól, hogy ugyanannyi, vagy több bevételt termeljen, mint régebben a (több) játékos.
Elmondom, hogy minél magasabb lesz a játék költsége, annál kevesebb játékos fog játszani. Szóval ez a gondolkodás kontra-produktív.

Én fizetek a játékért (nem is keveset), de én a jelenlegi formában nem látom értelmét használni ezt az új fejlesztést.
Dátum: 2024.04.25. 20:37:38
Pontosan.
Dátum: 2024.04.25. 18:19:42
Ameddig nem lehet felvenni egyszerre 2 portyaküldit, addig ez szerintem semmire nem lesz jó.
Dátum: 2024.04.24. 14:49:44
Még 1 kérdés.

A 12 állatszintlépőst fel lehet venni 3x?
Mert ha az ember felhalmozza a templomkristályokat, hogy egyszerre csinálja meg a kiképzéseket, akkor harmadannyi kattintással meglenne.
Dátum: 2024.04.24. 14:46:42
Oké, köszi.