Hozzászólások - QUANTUM
Oldal: 1
Dátum: 2022.08.22. 11:33:16
Köszönöm!
Dátum: 2022.08.22. 10:32:36
Sziasztok! Segítség kellene: Ghalla isteneiben az izzadságcsepp miből "szerezhető"?
Kösszzzz!
Kösszzzz!
Dátum: 2015.11.27. 15:58:02
Miért nem kapok választ a több napja elküldött észrevételemre?!
Várom!!!
Várom!!!
Dátum: 2015.11.24. 23:08:56
No comment az értékelőknek!
Nagyon sok buta-érdektelen-lexikális kérdés van a kérdések között!!!!! Azok hogyan-miért lehetnek ott????????????
Nagyon sok buta-érdektelen-lexikális kérdés van a kérdések között!!!!! Azok hogyan-miért lehetnek ott????????????
Dátum: 2015.11.24. 16:19:25
?????????????
Még mindig várom a választ és a "jóvátételt"!
Nem engedi bemásolni, de meg tudjátok nézni a kérdést és az elutasítást is.!
Miért is nem lett elfogadva????
Miért 4 nap után értékeltétek??? ! 4 nap!!!!!! postagalambbal is gyorsabb lenne!!Ebben a virtuális világban mi tartott eddig???????????
Hiszen az egész erről szól!!!! A kiértékelőktől ez miért nem elvárás???
Melyik az a speciális érdeklődési kör, aki tudhatta volna a választ? Erre is várom a választ, nagyon érdekel!!! Vagy tegyem fel kvízkérdésként?
Vagy csak túlfutott az időn a kiértékelés bírálata és vmi választ kellett adni? Akár téveset is??? Ezt is lehet? Csak nem a játékosoknak?
Több figyelmet-hozzáértést kérve várom még mindig a GYORS választ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még mindig várom a választ és a "jóvátételt"!
Nem engedi bemásolni, de meg tudjátok nézni a kérdést és az elutasítást is.!
Miért is nem lett elfogadva????
Miért 4 nap után értékeltétek??? ! 4 nap!!!!!! postagalambbal is gyorsabb lenne!!Ebben a virtuális világban mi tartott eddig???????????
Hiszen az egész erről szól!!!! A kiértékelőktől ez miért nem elvárás???
Melyik az a speciális érdeklődési kör, aki tudhatta volna a választ? Erre is várom a választ, nagyon érdekel!!! Vagy tegyem fel kvízkérdésként?
Vagy csak túlfutott az időn a kiértékelés bírálata és vmi választ kellett adni? Akár téveset is??? Ezt is lehet? Csak nem a játékosoknak?
Több figyelmet-hozzáértést kérve várom még mindig a GYORS választ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dátum: 2015.11.24. 10:44:49
Nagyon szeretném tudni, miért csak bizonyos érdeklődési körű emberek tudhatták volna az elutasított kérdésemre a választ!!!
Hiszen nem egy "témakörből" voltak a hírességek. Volt benne Lady di, mint hercegnő, Teréz anya, egy énekes,
és negyedikként egy színész.
A kérdés az volt, hogy melyikük halt meg a legkésőbbi időpontban.
Miért csak bizonyos érdeklődésű körű emberek tudhatnák erre a választ??????????
Szerintem nem volt fair az elutasítás, főleg nem úgy, hogy az értékelést 4 napos várakoztatás után adták meg!!!! Miért ilyen lassan?????
Várom a választ, hogy az értékelő szerint melyik érdeklődési körbe kell tartoznia annak, aki tudhatja a jó választ az elutasított kérdésemre
/4 különböző nemzetiségű, tevékenységű híresség halálának az időpontjára!/!!!
Hiszen nem egy "témakörből" voltak a hírességek. Volt benne Lady di, mint hercegnő, Teréz anya, egy énekes,
és negyedikként egy színész.
A kérdés az volt, hogy melyikük halt meg a legkésőbbi időpontban.
Miért csak bizonyos érdeklődésű körű emberek tudhatnák erre a választ??????????
Szerintem nem volt fair az elutasítás, főleg nem úgy, hogy az értékelést 4 napos várakoztatás után adták meg!!!! Miért ilyen lassan?????
Várom a választ, hogy az értékelő szerint melyik érdeklődési körbe kell tartoznia annak, aki tudhatja a jó választ az elutasított kérdésemre
/4 különböző nemzetiségű, tevékenységű híresség halálának az időpontjára!/!!!
Dátum: 2015.10.25. 09:12:32
Milyen sorozat nem volt kérdésre a "Los-Angeles-i" választ jelölte meg helyesnek, pedig ilyen sorozat volt!!! /2006/
Nem kellene ígyhagyni rosszul!!!!
Nem kellene ígyhagyni rosszul!!!!
Dátum: 2015.10.21. 18:17:52
Napok óta nem történt kvíz frissítés??????!!! Közel egy hete tettem fel kérdést, azóta nem történt semmi. Máskor ez sokkal gyorsabban ment /kérdés elfogadása/. Mi történt?
Dátum: 2015.10.20. 20:39:46
A csigavér színe nem halványkék!!!
... pedig ezt írta ki jó válasz megjelöléseként. Valójában azonban egészen sötét, liláskék színe van. Jó lenne javítani!
... pedig ezt írta ki jó válasz megjelöléseként. Valójában azonban egészen sötét, liláskék színe van. Jó lenne javítani!
Dátum: 2015.10.18. 09:22:12
Sziasztok! Vettem az állatomnak új felszerelést, "ráadtam", a régi eltűnt!
Hol van?
Hisz eddig is volt rajta egyidőben 2 tárgy, gondoltam lecserélem másfajtára egy ideig.
Ráadásul őskőért vettem! Ki sem volt írva, hogy ha lecserélem elvész a másik!
Kérem vissza az előzőket...!!!!!!!!!!!!
Üdv.!
Hol van?
Hisz eddig is volt rajta egyidőben 2 tárgy, gondoltam lecserélem másfajtára egy ideig.
Ráadásul őskőért vettem! Ki sem volt írva, hogy ha lecserélem elvész a másik!
Kérem vissza az előzőket...!!!!!!!!!!!!
Üdv.!
Dátum: 2015.10.10. 05:50:19
Bíborhold! Köszi a gyors válaszodat.
Megnéztem, nincs...! (Erőforrás egyáltalán)
Nem lehet, hogy van valamennyi alsó limit lélekgyémánt db, hogy fel lehessen használni? Vagy szinthez van kötve?
Köszi!
Üdv.
Megnéztem, nincs...! (Erőforrás egyáltalán)
Nem lehet, hogy van valamennyi alsó limit lélekgyémánt db, hogy fel lehessen használni? Vagy szinthez van kötve?
Köszi!
Üdv.
Dátum: 2015.10.10. 05:32:03
Sziasztok!
Hol tudom megnézni, hogy hány őskövet vásároltam el és mit vettem érte?
Mintha kevesebb lenne... !
Köszi a választ!
Hol tudom megnézni, hogy hány őskövet vásároltam el és mit vettem érte?
Mintha kevesebb lenne... !
Köszi a választ!
Dátum: 2015.10.08. 23:51:23
Sziasztok! Van lélekgyémántom, de nem találom-nem látom az új tárgy kategóriát, a kaland jutalmakat. Hol keressem?
Köszi!
Köszi!
Oldal: 1