Sziasztok!
Hol találom az èjfatyat ?
Küldetés: vègezz ki egy èjfatyat
Köszönöm
Hozzászólások - muszaka03
Oldal: 1
Dátum: 2020.12.30. 22:44:40
Dátum: 2017.01.07. 12:13:41
Sziasztok!
Dec. 26.-án kifizetett 350 db őskövem még mindig nem lett jóváírva a karakteremnél. Szükségem lenne rájuk. Kérem nézzetek utána, vagy utaljátok vissza az árát. Már 2 emailt is írtam és a fórumon is jeleztem.
Köszönöm!
Dec. 26.-án kifizetett 350 db őskövem még mindig nem lett jóváírva a karakteremnél. Szükségem lenne rájuk. Kérem nézzetek utána, vagy utaljátok vissza az árát. Már 2 emailt is írtam és a fórumon is jeleztem.
Köszönöm!
Dátum: 2017.01.07. 12:11:46
Sziasztok!
Köszönöm!
Köszönöm!
Dátum: 2017.01.07. 12:09:10
Sziasztok!
Dec.-26.-án kifizetett 350 db ősköveim még mindig nem kerültek jóváírásra a karakteremen. Szükségem lenne rájuk, vagy utaljátok vissza az árát!
Köszönöm!
Dec.-26.-án kifizetett 350 db ősköveim még mindig nem kerültek jóváírásra a karakteremen. Szükségem lenne rájuk, vagy utaljátok vissza az árát!
Köszönöm!
Dátum: 2015.09.12. 18:41:02
Segítségre lenne szükségem!
45. szinten vagyok, de a küldetéseket nem tudom már jó ideje teljesíteni.
- Támadj meg egy végzeturat, és öld meg beidomított lényét,
- Figyelj meg egy természetesen létrejött térkaput.
Hogy tudnám ezeket teljesíteni?
Valamihez kötve van?
Köszi
45. szinten vagyok, de a küldetéseket nem tudom már jó ideje teljesíteni.
- Támadj meg egy végzeturat, és öld meg beidomított lényét,
- Figyelj meg egy természetesen létrejött térkaput.
Hogy tudnám ezeket teljesíteni?
Valamihez kötve van?
Köszi
Oldal: 1