Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Dragon123

Oldal: 1
Dátum: 2017.11.05. 12:11:40
Kérem vissza a karakteremet nagyon OKTALANUL ÉS JOGTALANÚl zárolták felháborító 8 éve játszok békés módba nem támadok senkit, ha még is csak akkor ha más is meg támad és csak viszonzásul ha rám szállnak béké játékos vagyok nincs velem úgy gond ha nem szállnak rám, de ha igenés unom akkor kinyitom a számat ELŐSZÓRT NORMÁLIS kéréssel hogy szállj le rólam vagy, hogy miért stb stb karakteremet várom vissza Zaigron Zanafar v3 on!!!!!!
Dátum: 2017.10.31. 10:52:20
Mi az hogy bannelnek 7 napra etikett megszegése miatt őt meg csak 1 napra mert?

Őt "CSAK 1" napra: Azért mert elhordott engem, "kár volt megszületnem, a világ jobb lenne nélkülem" dolog miatt
Engem meg mert boszorkány mester vagyok elátkoztam, de tudjátok mit aki 7 napra bannelt én nem 7 napra átkozom hanem ÉVENTE 7 hónapra mivel szemétség és IGAZSÁGTALANSÁG + hozzá tenném ő mondóra, stílusa az mi beképzelt, arrogáns stílusában gyerekes. Ez akkora szemétség ettől a játéktól tudjátok HOGY AZ A JÁTÉKOS AKI SZENVED A MÁSIKTÓL SZENVEDI EL EZT , HOGY A TÁMADÓ FÉLNEK ÁLL MÉG FELJEBB ÉS Ő AZ AKI JELENTI A SZENVEDŐ FELET!!!! HOGYAN VAN EZ, HOL VAN ITT AZ IGAZSÁG?????!!!!!! AMÚGY BÉKÉS JÁTÉKOS VAGYOK SOSEM TÁMADOK SOSE SENKIT KÜLDETÉSEKET IS MEG LEHET CSINÁLNI BAJNOKIN VAGY VEREMBEN!!!!! DE TUDJÁTOK MIT ÁTKOZOM A JÁTÉKOT REMÉLEM CSŐDBE MEGY VAGY BE VÉGZI TUDJÁTOK MÉRT, MERT IGAZSÁG VELEM VAN, ISTEN A BÍRÁM JOGOSAN AZT KÍVÁNOM A JÁTÉKNAK ROMOLJON MEG, MENNYEN TÖNKRE ÉS AZ AKI 7 NAPRA KI BANNOLT AZ UJJA KEZE RÁ MENT A BAN GOMBA ÉVI MINDEN 7 HÓNAP BALSZERENCSÉT KÍVÁNOK DE FŐKÉNT IGAZSÁGTALANSÁGOT!!!!!!
Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni, nem tudom hogyan, de valahogy elvesztettem a karakteremet, vagy feltörtek vagy nem tudom mi történt, de nem tudok belépni, V1 vagyok Zaigron Zanafar a karakterem neve, és játék kezdő lapján úgy vagyok fent mint hogy kezdő játékos, hogy válassza ki a hordát meg a személyes beállítások, kérlek segítsetek ha lehet és van rá mód vissza szereznétek a karakteremet, nem akarom elveszteni túl sok van már benne, kérlek titeket!
Dátum: 2011.08.25. 19:40:52
jó van, azért köszi írtam neki, de azért kíváncsi vagyok te nem e szoktál hibázni semmit!
Ló is megbotlik néha pedig 4 lába van, ezt mindenféle szituba értetendő. Életben te sosem rontottál el valamit? De hogy nem, ember vagy és nem te vagy az Isten és vagy te mindenki a legjobb és legtökéletesebb! Mint hogy ember, úgy tökéletes gyémánt sincs a világon! Ezt ne feledd na csá!
Dátum: 2011.08.25. 19:15:54
jó van na emberek vagyunk, hibázunk és tévedünk, mi emberi szokás egyike, nem gondolod és nem értem ezért most, miért kell beszólni, de jó akkor legyen kő hogy jobb legyen a szemednek ne irritáljon! Inkább a hibát tessék kérem orvosolni és javítani!
Dátum: 2011.08.25. 18:36:06
Szervusztok!

lenne egy panaszom, ezért szeretnék megoldást kérni tőletek!

Világ1, aukciós házban sikeres megnyertem a licitet a pontosan licitem ma 10:56 egy barbár kőr volt a nyereményem mi 1 erőt, 1 támadás, és 1 védekezést ad. A problémám az, hogy a dukátokat le is vonta, de a kőt és annak tulajdonságait nem kaptam meg és a licit archívumba is úgy van írva "2011.08.25. az aukción megvásárolta a következő tételt: A barbár köve 0 aranydukátért.
és még az eseményeknél sem jelenítette meg hogy a sikeres licit tárgyat meg szereztem vagy esetleg hasonló szöveg! több mint 400 dukátot dobtam ki az ablakon a semmiért! Kérem valaki tudna valami meg oldást rá!?
Oldal: 1