Hozzászólások - Zsebe27
Oldal: 1
Dátum: 2015.03.26. 07:19:41
Ahogy az előbb is írtam technikailag lehetséges (nem valószínű, halál esetén nem állnának össze ismét), szerintem elfogadtam a döntést ezt kár tovább boncolgatni.
Dátum: 2015.03.25. 10:18:06
Erre azért minimális az esély, de elismerem technikailag lehetséges.
Dátum: 2015.03.25. 08:27:40
Azt szeretném kérdezni, hogy az alábbi kérdés miért kapta a: "Kérdésedet az értékelők szerint rosszul / nem értelmezhetően tetted fel." minősítést?
Ki volt a Kispál és a Borz együttes utolsó - jelenlegi - dobosa?
Brautigam Gábor
Tóth Zoltán (Csülök)
Michael Zwecker
Mihalik Ábel
A "jelenlegi" szó azért szerepel a kérdésben, mert bár a zenekar feloszlott, de tavalyi is és idén is és jövőre is fellépnek a Fishing on Orfű rendezvényen, valamint ezen kívül még Londonban és Szlovákiában is fognak zenélni az eredeti felállással. Azt hiszem az hogy a kérdésem az inkriminált minősítést kapta csak annak tudható be, hogy az elbírálók ezeket a tényeket nem ismerik!
Zsebe27
Ki volt a Kispál és a Borz együttes utolsó - jelenlegi - dobosa?
Brautigam Gábor
Tóth Zoltán (Csülök)
Michael Zwecker
Mihalik Ábel
A "jelenlegi" szó azért szerepel a kérdésben, mert bár a zenekar feloszlott, de tavalyi is és idén is és jövőre is fellépnek a Fishing on Orfű rendezvényen, valamint ezen kívül még Londonban és Szlovákiában is fognak zenélni az eredeti felállással. Azt hiszem az hogy a kérdésem az inkriminált minősítést kapta csak annak tudható be, hogy az elbírálók ezeket a tényeket nem ismerik!
Zsebe27
Oldal: 1