Hozzászólások - MegaMind
Oldal: 12
Dátum: 2018.09.19. 11:47:05
Azért is kérdeztem a születésnapi befizetési akciót, mert ha nem tévedek eddig minden évben volt ezen neves alkalommal, így az őszi befizetésnél (számítva a mostanira) csak kisebb csomagot vettem. Most akkor régivel már nem élhetek, a szokásos meg elmaradt, vagyis "két szék között a földre ültem". Erre lenne valamilyen megoldás? Köszönöm.
Dátum: 2018.09.18. 21:17:58
Sziasztok, lehet elsiklottam felette,de nem látok születésnapi befizetési akciót?? Mármint aki nagyobb kedvezményes csomagot venne...
Értem, hogy hónap elején volt "őszi", de miért maradna el a születésnapi?
Csak mert a hónap elején "megünnepeltük a névnapot" a hónap végi szülinapra már nem jár ajándék?
Értem, hogy hónap elején volt "őszi", de miért maradna el a születésnapi?
Csak mert a hónap elején "megünnepeltük a névnapot" a hónap végi szülinapra már nem jár ajándék?
Sziasztok, lesz most is Landragór ostora, vagy most elnyelte a sárkány?
Dátum: 2018.02.12. 09:33:03
Idén lesz befizetési akció,vagy elmarad?
Csak mert még semmi hír róla..
Csak mert még semmi hír róla..
Dátum: 2017.07.17. 08:32:48
" Az ajánlatból hiányolom a verempálcát Nem lehetne "joker pálca" ? Választható verem/templom pálca. "
Ez nagyon jó ötlet!! Támogatnám!
Ez nagyon jó ötlet!! Támogatnám!
Dátum: 2017.02.11. 17:51:44
Legalább 50-100sorsjeggyel kipótolhatnátok, és kék helyett jöhetne a barna mito..
Dátum: 2015.05.04. 12:03:33
Rákattintva az életkehelyre, hogy megnézzem az átvehető jutalmakat, megitta azt, és eltűnt..
Hát így nehezen lesz jutalom belőle..
Hát így nehezen lesz jutalom belőle..
Dátum: 2015.04.14. 20:41:11
A robbanashoz(feher) azt irja kell 20-as szintu harag, es hogy a portyanal beallitsd a robbanas engedelyezeset.
Ezeket hol talalom?? Harag? Robbanas engedelyezese? Valakinek megvan mar?
----------------
Màr meg is van, nem vettem eszre az uj sàvot a tp sav alatt..
Már meg is van..
csatlósaid asztrális robbanást okoznak! (651 sebzés) Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. 1342 pontnyit sebeztél. Kritikus sebzés! Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől!
Ezeket hol talalom?? Harag? Robbanas engedelyezese? Valakinek megvan mar?
----------------
Màr meg is van, nem vettem eszre az uj sàvot a tp sav alatt..
Már meg is van..
csatlósaid asztrális robbanást okoznak! (651 sebzés) Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. 1342 pontnyit sebeztél. Kritikus sebzés! Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől!
Dátum: 2015.03.30. 00:19:33
Nàlam sem lehet felemelni az allatot. V5.
Ja es ma az oskoves gyogyitalos vasarlas utan nem lehet atvenni a jutalmat...
Ja es ma az oskoves gyogyitalos vasarlas utan nem lehet atvenni a jutalmat...
Dátum: 2015.03.16. 12:09:28
Mi lesz már a bajnokival??
Dátum: 2015.03.03. 13:27:29
Akkor ezt a topicot le is lehetne zárni, ne riogassunk tovább ilyen ötletekkel senkit...
Dátum: 2015.03.03. 12:33:19
És azt hogy sikerült összekalapálnotok, hogy a V5-ön se fut már az SZB????
Dátum: 2015.01.30. 22:42:59
V6-on nem lehetne a maszkok szintjet lejjebb tornazni, tekintettel hogy ott a legmagasabb szintu is csak 40-es?
Dátum: 2015.01.07. 10:11:32
És hol lehet megvenni a Landragór ostorát?? Nem találom sehol sem..
Dátum: 2015.01.07. 10:02:40
Nem 10 órakor kellene kezdődnie???
Dátum: 2014.12.01. 11:00:42
Mikor kezdődik a hétvégi jóváírás?
Már izgatottan várjuk...
Már izgatottan várjuk...
Dátum: 2014.11.14. 15:58:23
Írtam, de ezek szerint így jártam...
--------------------------------------
Szia.
A mostani eventen ez már nem fog változni. Rajtad kivül még pár embernek nem volt egyértelmű a feladat leirása, sajnos nekik sem irtuk be tejesitettre. De azt meg tudjuk tenni, hogy a következő evenen pontosabban leirjuk, hogy mindenkinek egyértelmű legyen.
Szia.
A mostani eventen ez már nem fog változni. Rajtad kivül még pár embernek nem volt egyértelmű a feladat leirása, sajnos nekik sem irtuk be tejesitettre. De azt meg tudjuk tenni, hogy a következő evenen pontosabban leirjuk, hogy mindenkinek egyértelmű legyen.
Dátum: 2014.11.14. 11:53:16
Lehet hogy elsikkadtam valami felett..
Le volt írva valahol, hogy dekrétummal teljesített VT nem számít bele a templomos lovag: Teljesíts 1 feladatot feladatába?
Vagy én hagytam ki valahol?
--------------------------------
Szia.
Sajnos az event nem számolja a dekrétumozást, ezért nem sikerült neked sem.
További jó játékot!
Dikó István
Végzetúr Játékvezető
Le volt írva valahol, hogy dekrétummal teljesített VT nem számít bele a templomos lovag: Teljesíts 1 feladatot feladatába?
Vagy én hagytam ki valahol?
Szia.
Sajnos az event nem számolja a dekrétumozást, ezért nem sikerült neked sem.
További jó játékot!
Dikó István
Végzetúr Játékvezető
Dátum: 2014.11.08. 08:49:31
Nalam is 16...
A jo ebben hogy hetvege van, nem fogjak javitani csak hetfon, tehat ket nap alatt bukunk legalabb negy emblemat...
A jo ebben hogy hetvege van, nem fogjak javitani csak hetfon, tehat ket nap alatt bukunk legalabb negy emblemat...
Dátum: 2014.11.04. 15:22:19
Én a V5-ön ezt nem találom:
Az inspiráció hatáás (5-ös és 6-os világon) kikapcsolható lett a beállítások alatt.
Az inspiráció hatáás (5-ös és 6-os világon) kikapcsolható lett a beállítások alatt.
Oldal: 12