Sziasztok!
A szörnyekkel kapcsolatban szeretnék kérdezni:
- a meglévő szörnyeket lehet fejleszteni, vagy
- automatikusan fejlődnek a gazdakarakterrel, vagy
- maradnak az idézéskori állapotukban és pár szintlépés után újakat kell idézni, ha erősebbet szeretnék?
Köszönöm!
Hozzászólások - Horváth Peti
Oldal: 1
Dátum: 2023.12.14. 08:07:09
Dátum: 2021.02.19. 11:26:46
Az általad említett AF képességet már sikerült felfedeznem saját kútfőből is, tényleg hasznos a fenti információk birtokában.
Ettől függetlenül neked külön megköszönom, hogy még erre is gondoltál, hogy hasznos lehet számomra!
Ettől függetlenül neked külön megköszönom, hogy még erre is gondoltál, hogy hasznos lehet számomra!
Dátum: 2021.02.19. 11:10:10
Uraim!
De szép lenne ez a világ, ha mindenki így állna a dolgokhoz...
Komolyan mondom, teljesen jó napom lett a segítőkészségetektől!
Nagyon-nagyon szépen köszönöm mindhármótoknak!
Fsanyi82: annyira érthető, amit írtál, hogy még én is megértettem Tökéletes!
Legyen szép napotok!
De szép lenne ez a világ, ha mindenki így állna a dolgokhoz...
Komolyan mondom, teljesen jó napom lett a segítőkészségetektől!
Nagyon-nagyon szépen köszönöm mindhármótoknak!
Fsanyi82: annyira érthető, amit írtál, hogy még én is megértettem Tökéletes!
Legyen szép napotok!
Dátum: 2021.02.19. 08:57:07
Tisztelt Tapasztaltabb Játékostársak!
Bár megpróbáltam minden fellelhető infot begyűjteni, mégsem igazán sikerült képbe kerülnöm.
Nem értem a szövibajnokságban, hogyan lesz magas az elért százalékos eredmény egy mezőn. Ha az én átlagom 10/7 (10 ütésből 7 győzelem ugyanazon a mezőn) és a példa kedvéért 3 másik társam ugyanezt az eredményt produkálja ugyanazon a mezőn, akkor az nem 70 %-ot jelent? Vagy van még valami módosító, ami beszámít a kialakult napi eredménybe?
Mi a jó módszer ahhoz, hogy egy mezőt megszerezzünk magas százalékot elérve? Mivel példáról van szó, mondjuk legyen az első mező. A fenti példa szerint összesen 40 ütésből 4 játékos 28 győztes ütést realizált a mezőn (minden játékos 10 ütésből 7-et nyert), másik mezőre nem ütött senki. Ez milyen százalékban kifejezett birtoklási arányt eredményez és miért?
Nagyon szépen megköszönöm, ha valaki tud segíteni a felhomályosításomban!
Kellemes játékot mindenkinek!
Peti
Bár megpróbáltam minden fellelhető infot begyűjteni, mégsem igazán sikerült képbe kerülnöm.
Nem értem a szövibajnokságban, hogyan lesz magas az elért százalékos eredmény egy mezőn. Ha az én átlagom 10/7 (10 ütésből 7 győzelem ugyanazon a mezőn) és a példa kedvéért 3 másik társam ugyanezt az eredményt produkálja ugyanazon a mezőn, akkor az nem 70 %-ot jelent? Vagy van még valami módosító, ami beszámít a kialakult napi eredménybe?
Mi a jó módszer ahhoz, hogy egy mezőt megszerezzünk magas százalékot elérve? Mivel példáról van szó, mondjuk legyen az első mező. A fenti példa szerint összesen 40 ütésből 4 játékos 28 győztes ütést realizált a mezőn (minden játékos 10 ütésből 7-et nyert), másik mezőre nem ütött senki. Ez milyen százalékban kifejezett birtoklási arányt eredményez és miért?
Nagyon szépen megköszönöm, ha valaki tud segíteni a felhomályosításomban!
Kellemes játékot mindenkinek!
Peti
Dátum: 2019.04.05. 10:07:23
Nagyon köszönöm a gyors választ!
Dátum: 2019.04.05. 09:38:16
Sziasztok!
Legyen szíves valaki világosítson fel, mi kell ahhoz, hogy a szövilapon be lehessen állítani az építendő épületet? Elfelejtettem, olyan régen kellett
Köszönöm előre is!
Legyen szíves valaki világosítson fel, mi kell ahhoz, hogy a szövilapon be lehessen állítani az építendő épületet? Elfelejtettem, olyan régen kellett
Köszönöm előre is!
Oldal: 1