Az állatok LE-szívó felszerelése az csak fogalmazásbeli hiba. Igazából nem LE-szívó cuccok, hanem LE-rablók.
TKP-ban és portyában is a csata végi LE-t növelik, mint az ékszerek +X% LE rablása.
Hozzászólások - Quellon
Dátum: 2013.05.31. 12:52:59
Dátum: 2013.05.31. 12:04:29
Szerintem arra gondolt, hogy sohasem egyezik a teljes tételsor, mindig van valami változás benne az egyezéseken kívül.
Dátum: 2013.05.31. 00:03:34
Hát ez jó, már megérte az egész szócsata Majd terjesztem
Dátum: 2013.05.30. 23:24:23
Nem tudom mi az, ha leszel a Lángban elmondhatod miközben megtárgyaljuk, hogy mennyire szóltam be
Egyébként a Lújzi által linkelt hsz-ből idézek a pechpontról:Idézet: Miklós - 2013.04.10. 14:32:12
Egyébként a Lújzi által linkelt hsz-ből idézek a pechpontról:Idézet: Miklós - 2013.04.10. 14:32:12
Tehát a pechpont nem egy táp, egy erőforrás, ami gyűjtesz. Egyyszerűen csak egy matematikai modell, amivel a kevésbé szerencséseket segítjük.
Úgy tűnik változott Miklós és/vagy a beho álláspontja ebben a kérdésben (napi ajánlatok, élő befizetéses ajándék).Dátum: 2013.05.30. 22:00:59
Sosem volt garancia, hogy minden alkalommal lesz a csomagban pálca. Előző talis befizetéskor ÜSZ-en rákérdeztem és azt mondták minden alkalommal külön jutalomcsomagot állítanak össze és mindig akkor találják ki, hogy mi legyen benne. Egyezések lehetnek és vannak, de egyik része sem fix örökre a jutalmaknak.
Dátum: 2013.05.30. 20:27:35
Szívesen
Egyébként, ha másképp öltözöl fel akkor sincs több közelharci LE-szívásod? Mert elég hasznos bónusz ám és ha 125-ös varit vettél, akkor legalább 112-es szintű vagy, én 65-ös és 119% a közelharcim, ha ráöltözök, varázslatból még csak 5% érhető el.
Térkapuban Lélekszívással jelentősen több LE-t lehet szerezni és a portyacsatákból is bejöhet, ha jól célpontokat tudsz megcsapolni, tehát mindenképp ajánlott a minél magasabb LE-szívás.
Egyébként, ha másképp öltözöl fel akkor sincs több közelharci LE-szívásod? Mert elég hasznos bónusz ám és ha 125-ös varit vettél, akkor legalább 112-es szintű vagy, én 65-ös és 119% a közelharcim, ha ráöltözök, varázslatból még csak 5% érhető el.
Térkapuban Lélekszívással jelentősen több LE-t lehet szerezni és a portyacsatákból is bejöhet, ha jól célpontokat tudsz megcsapolni, tehát mindenképp ajánlott a minél magasabb LE-szívás.
Dátum: 2013.05.30. 20:17:59
Mivel gyakran elmélkedem, nem megterhelő és nem igényel sok időt, néhány kivételtől eltekintve.
Próbáld ki te is, lehet tetszeni fog és egy egész új világot tapasztalsz meg
Próbáld ki te is, lehet tetszeni fog és egy egész új világot tapasztalsz meg
Dátum: 2013.05.30. 16:41:16
Szerintem a felsorolt kategóriák random összetételben.
Dátum: 2013.05.30. 16:40:13
Minden 10 kereskedelem szakértelem után a lélekkufártól eggyel magasabb szintű tárgyat is megvehetsz, mint a szinted engedné, ez azonban a 100. szint feletti tárgyak esetén módosul 20 szakértelemszintenként egy szintre.
Forrás
Forrás
Dátum: 2013.05.30. 16:36:02
Bizonyos okokból nálam is volt tartalék LE a landi kezdésekor amit nem tettem be és közben is elég sokat bele tudtam volna tenni, ha akarok és/vagy tudom, hogy külön ajándékosztás lesz a végén. De mivel nem akartam erő-egészség-mágia-tau-ra többet költeni a muszájnál, ezért nem töltöttem semmit a minimum felett és csatát is csak annyit vívtam, hogy meglegyenek a relikek, majd kiegészítettem még 150-re a +5 szerencséért és a LE-met arra költöttem amit fejleszteni akartam.
Akárhogy is zárul le az ügy nem fog földhöz vágni, csak a működési elvek nem tetszenek.
Akárhogy is zárul le az ügy nem fog földhöz vágni, csak a működési elvek nem tetszenek.
Dátum: 2013.05.30. 16:22:21
Gradulátum? Állatfelszerelés, kétlem, hogy sosem találkoztál volna velük, de ha mégis: amivel sajtoláskor esszenciához lehet jutni állatszinttől függő mennyiségben.
Dátum: 2013.05.30. 16:18:57
Még mindig nem érzem magam annak.
Én nem azt mondtam, hogy kevés a jutalom, hanem hogy a pechpont nem kellett volna bele, mert így hamis hiányérzetet kelt.
Én nem azt mondtam, hogy kevés a jutalom, hanem hogy a pechpont nem kellett volna bele, mert így hamis hiányérzetet kelt.
Dátum: 2013.05.30. 15:23:13
Putty, Legacy, ha viszont nektek van igazatok akkor ez egy olyan hiba ami előre nem jelzett plusz-plusz jutalmat osztogat azoknak akik nem minimumtöltéssel csinálták, tehát akkor megint ott vagyunk, hogy valamit elb tak, az event előre kiszámíthatónak tűnt, utólag meg kiderül, hogy nem aszerint történik a jutalmazás, mint ami meg volt hirdetve és egyesek jól járnak mások meg jobban Miklósék nem tudják mi és hogy történt, azt meg végképp, hogy most mi legyen.
Ha visszaveszik a LE-t akkor hőbörög akitől visszavették annak ellenére, hogy nem volt rá jogosult. Ha nem veszik vissza az igazságtalan azokkal szemben akik nem tartalékoltak és töltöttek pluszban.
Ha visszaveszik a LE-t akkor hőbörög akitől visszavették annak ellenére, hogy nem volt rá jogosult. Ha nem veszik vissza az igazságtalan azokkal szemben akik nem tartalékoltak és töltöttek pluszban.
Dátum: 2013.05.30. 15:15:54
Pedig érdekelne
Dátum: 2013.05.30. 15:14:58
Egész jó csomag lett, köszönjük!
Egyetlen dolog ami (ki)szúrja a szemem: Pechpont!? Inkább ne. Az elmúlt hetekben sorra írtuk mínusz hány százon állunk. Nem mindenki fog ám 20 ezret bedobni, amiért jár +100. -4-800 pechpontnál meg +25-50 semmi. Ha annyival több sorsjegyet adnátok az azt hiszem osztatlan siker lenne, vagy ha csak felével több sorsjegyet, mint amennyi pechpont lenne. Ez a pechpont ajándék olyan nesze semmi fogd meg jól, csak akkor számít, ha azzal éppen a +100 környékéről felugrunk +100 fölé. A másik, hogy ha sorsjegyeket kapnánk a pechpont helyett is és elpörgetnénk, de nem piros lenne a jutalom, akkor is járna érte pechpont, de biztos lenne mellé valami, akár csak a legapróbb zöld jutalom.
Nem akarok telhetetlennek tűnni, mert egyrészt nem is érzem magam annak másrészt ha pechpont nincs a felsorolásban egy rossz szót nem szóltam volna, teljesen elégedett lettem volna, de a pechpont ajándék számomra olyan mintha az ajándékból csak a csomagolást kapnám meg
Egyetlen dolog ami (ki)szúrja a szemem: Pechpont!? Inkább ne. Az elmúlt hetekben sorra írtuk mínusz hány százon állunk. Nem mindenki fog ám 20 ezret bedobni, amiért jár +100. -4-800 pechpontnál meg +25-50 semmi. Ha annyival több sorsjegyet adnátok az azt hiszem osztatlan siker lenne, vagy ha csak felével több sorsjegyet, mint amennyi pechpont lenne. Ez a pechpont ajándék olyan nesze semmi fogd meg jól, csak akkor számít, ha azzal éppen a +100 környékéről felugrunk +100 fölé. A másik, hogy ha sorsjegyeket kapnánk a pechpont helyett is és elpörgetnénk, de nem piros lenne a jutalom, akkor is járna érte pechpont, de biztos lenne mellé valami, akár csak a legapróbb zöld jutalom.
Nem akarok telhetetlennek tűnni, mert egyrészt nem is érzem magam annak másrészt ha pechpont nincs a felsorolásban egy rossz szót nem szóltam volna, teljesen elégedett lettem volna, de a pechpont ajándék számomra olyan mintha az ajándékból csak a csomagolást kapnám meg
Dátum: 2013.05.30. 15:01:51
Bár alacsony szintű vagyok, tehát nem tapasztaltam, csak látom a nagyok karakterlapjait, de szerintem azért, mert a bónuszoknál a közelharcból származó LE-szívást jegyzi ami nem adódik össze a varázslatéval.
Dátum: 2013.05.30. 14:57:32
Igen. Nem látok más lehetőséget.
Dátum: 2013.05.30. 14:56:53
Ne értsétek félre, ez nem csak úgy ajándék LE. Csak az kaphat így vissza LE-t, aki minimumon felül töltött be (és elért valami mennyiséget is, amit a múltkori Landinál írtak is, hogy csak annak jár, aki legalább ennyit töltött pluszban, de nem emlékszem a határszámra), tehát nem csak úgy ingyen LE-t osztogat a rendszer, hanem aki úgy dönt, hogy nem akarja a minimumon felül töltött LE-jét Landragór jutalom formájában minden tulajdonságra szétosztva kapni, az 10 hűségszilánkért a saját maga által megtermelt és betöltött LE-jét kapja vissza, majd arra költi amire akarja.
Azért 10 hűségszilánkért, mert a minimum töltésen felüli extratöltésre annyi a bónusz, mint ha 10 szilánkért kérnénk +3 ultrapsecet és úgy fejlesztenénk saját magunk a tulajdonságaink.
Szerintem csak ennyi történt, nem Karácsony van
Ha így van, akkor aki pluszban töltött be és utána visszakérte, annak abszolút fogalma sincs arról, hogy hogy működik a Landragór és bukott 10 szilánkot miközben a LE-jét megtúráztatta. Mintha betennétek a megtakarított pénzeteket a bankba, aztán visszakérnétek mielőtt kamatot adnának rá, de közben a kezelési költséget kifizetitek.
Vagy csak nekem tűnik ilyen viccesnek a helyzet?
Azért 10 hűségszilánkért, mert a minimum töltésen felüli extratöltésre annyi a bónusz, mint ha 10 szilánkért kérnénk +3 ultrapsecet és úgy fejlesztenénk saját magunk a tulajdonságaink.
Szerintem csak ennyi történt, nem Karácsony van
Ha így van, akkor aki pluszban töltött be és utána visszakérte, annak abszolút fogalma sincs arról, hogy hogy működik a Landragór és bukott 10 szilánkot miközben a LE-jét megtúráztatta. Mintha betennétek a megtakarított pénzeteket a bankba, aztán visszakérnétek mielőtt kamatot adnának rá, de közben a kezelési költséget kifizetitek.
Vagy csak nekem tűnik ilyen viccesnek a helyzet?
Dátum: 2013.05.30. 07:51:46
Kösz
Mivel nem jelentős már elfelejtettem és nem is olvasom el minden event teljes körítőszövegét félévenként újra. Tegnap este pedig már nem fogtam neki a keresgélésnek, csak ide írtam, nehogy elfelejtődjön.
Mivel nem jelentős már elfelejtettem és nem is olvasom el minden event teljes körítőszövegét félévenként újra. Tegnap este pedig már nem fogtam neki a keresgélésnek, csak ide írtam, nehogy elfelejtődjön.
Dátum: 2013.05.29. 23:02:34
Idézet a hírekből:
A győztes horda tagjai a medálokat és dukátokat a következő belépéskor kapják meg.
Milyen dukátokat kapnak? Most nem tudok valamiről vagy hibás a kiírás?