ÓÓ köszi szépen No a lényeget fotóztam le remélem látszik is majd, ezt kéne összevetni avval amit bemásoltam szakinak:
http://kepfeltoltes.hu/110410/v_gzet_r_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Hozzászólások - SuperEgo23
Dátum: 2011.04.10. 15:59:46
Dátum: 2011.04.10. 15:08:06
Oksa köszi, Nem kertelek tovább valaki aki eltudja mondani, hogy hogy is van ez a dolog? Tehát a gomb megvan, melyik programmba kell bemásoljam? Utána, hogy tudom megosztani veletek? Sajnálom nem vagyok zseni, de köszönöm segítséget!
Dátum: 2011.04.10. 14:21:28
Igen megint más volt, de print screen német billentyűn melyik lehet?
Dátum: 2011.04.10. 12:37:57
Az a vicc, hogy amit ide másoltam megint jó? Én egész mást látok bent kari lapon.
Hidd el én is jártam suliba. Protolisknál +6 iq volt, láncingnél +3 tau
Hidd el én is jártam suliba. Protolisknál +6 iq volt, láncingnél +3 tau
Dátum: 2011.04.10. 12:28:46
Most ide másolom a cuccaim megint nem én vok hülye de sehogy nem jó a számok:
Erő: 34 (+16)
Támadás: 42 (+20)
Védekezés: 51 (+30)
Egészség: 20 (+11)
IQ: 52 (+6)
Mágia: 24 (+3)
Taumaturgia: 45 (+4)
protolisk halálpenge
Fókuszkristály törlése
Szint: 26
Sebzés: 22-86
Fókuszkristály: igazi jáde
Erő: +10
Támadás: +14
Egészség: +3
IQ: +3
Varázslat
vörös halál
Fókuszkristály törlése
Szint: 27
Sebzés: 36-94
Fókuszkristály: bíbor gyöngy
VP költség: 100
Páncél
elf láncing
Fókuszkristály törlése
Szint: 8
Fókuszkristály: izzó opál
Védekezés: +8
Egészség: +2
Mágia: +3
Taumaturgia: +1
Pajzs
Visciratha
Fókuszkristály törlése
Fókuszkristály: igazi tűzopál
Erő: +6
Támadás: +6
Védekezés: +22
Egészség: +6
Taumaturgia: +3
Elnyelés: +3
Varázslat elnyelés: +4
Ha valaki megteszi hogy össze veti akkor rájöhet, hogy falsul számol még ha a jádéra rosszul is írja ki, akkor is 1-1 Iq -tAu hiányzik.
Erő: 34 (+16)
Támadás: 42 (+20)
Védekezés: 51 (+30)
Egészség: 20 (+11)
IQ: 52 (+6)
Mágia: 24 (+3)
Taumaturgia: 45 (+4)
protolisk halálpenge
Fókuszkristály törlése
Szint: 26
Sebzés: 22-86
Fókuszkristály: igazi jáde
Erő: +10
Támadás: +14
Egészség: +3
Varázslat
vörös halál
Fókuszkristály törlése
Sebzés: 36-94
Fókuszkristály: bíbor gyöngy
VP költség: 100
Páncél
elf láncing
Fókuszkristály törlése
Szint: 8
Fókuszkristály: izzó opál
Védekezés: +8
Egészség: +2
Mágia: +3
Taumaturgia: +1
Pajzs
Visciratha
Fókuszkristály törlése
Fókuszkristály: igazi tűzopál
Erő: +6
Támadás: +6
Védekezés: +22
Egészség: +6
Taumaturgia: +3
Elnyelés: +3
Varázslat elnyelés: +4
Ha valaki megteszi hogy össze veti akkor rájöhet, hogy falsul számol még ha a jádéra rosszul is írja ki, akkor is 1-1 Iq -tAu hiányzik.
Dátum: 2011.04.10. 11:09:58
Köszönöm!
Olvastam én a gyíkot, de csak felületesen. Bocsi és még egyszer köszönöm!
Olvastam én a gyíkot, de csak felületesen. Bocsi és még egyszer köszönöm!
Dátum: 2011.04.10. 10:48:42
Most tényleg ilyen degenerált banda van itt, ahelyett, hogy válaszolna leszavaz a picsbe? Jézus ereje ..... Aki nem látja egy kérdést tettem fel ...
Tudom, hogy érzékeny téma, de szerettem volna fair lenni és nem rácseszni...
Tudom, hogy érzékeny téma, de szerettem volna fair lenni és nem rácseszni...
Dátum: 2011.04.09. 21:33:53
Melyik költőnk köthető az 1948-49-es(?????) szabadságharchoz?
József Attila
Arany János
Ady Endre
Petőfi Sándor
jujj.... dobjuk ki összes töri könyvet...
József Attila
Arany János
Ady Endre
Petőfi Sándor
jujj.... dobjuk ki összes töri könyvet...
Dátum: 2011.04.09. 17:35:02
Kösz ... ezek szerint jah..
Dátum: 2011.04.08. 20:07:59
Sziasztok! Óriási slamasztba vagyok.
Most. faterom meg én egy gépről regeltünk. V4. Jelenleg külön szövibe vagyunk de a taktika szerint egy szöviben lennénk nem sokára. Én a szabályzatot úgy vettem, hogy ha mind 2 prémesek vagyunk akkor nem lehet belőle gond és egy horda is. Így akkor most egész v4 áthúzva? Tehát ne is próbálkozzunk egy szövibe?
Most. faterom meg én egy gépről regeltünk. V4. Jelenleg külön szövibe vagyunk de a taktika szerint egy szöviben lennénk nem sokára. Én a szabályzatot úgy vettem, hogy ha mind 2 prémesek vagyunk akkor nem lehet belőle gond és egy horda is. Így akkor most egész v4 áthúzva? Tehát ne is próbálkozzunk egy szövibe?
Dátum: 2011.04.05. 21:36:19
Én is utána néztem, de látod nekem mást dobott ki, a színterápiával kapcsolatban.
Dátum: 2011.04.05. 21:27:50
Sosenem hallottam így , ebben a formában.
Dátum: 2011.04.05. 19:59:32
Én nem hinném , az idéző jelet ismeri, hogy Mórát nagy betűvel írják azt nem?(még ha nem is hosszú ó- val írja, mert ahhoz már érettségi kell. még a morált tudom elképzelni csak nem tudom, hogy az is irodalomhoz, hogy kapcsolható.
Dátum: 2011.04.05. 19:30:16
Evvel találkoztam én is, tippre megvolt de sürgősen törlendő! Egyébként google:
Színterápia Morával
A Napból érkező fény az élőlények döntő többsége számára nélkülözhetetlen. A színek abból adódnak, ahogyan a fény útközben megtörik.
A színterápia ősi gyógymód, használták az ókori Egyiptomban, és Indiában is.
Testünk működését a bennünket állandóan körülvevő szinek egyértelműen befolyásolják, hiszen frekvenciával és hullámhosszal rendelkező elektromágneses hullámok. Gondoljunk csak arra, hogy ha szomorúak vagyunk, de vidám szinekbe öltözünk, a vidámság „ránk ragad”. Ez nem véletlen!
Jól ismert tény, hogy a vörös, a narancs, a sárga, a zöld, a kék és a bíbor néhány betegségre kiváló hatással vannak. Ezt természetesen tudományos bizonyítékok is alátámasztják - Hollwich (1964), Tilgner (1967) és Dieckhuss (1974) -, tudjuk, hogy a színek hatással vannak az ember vízháztartására, cukoranyagcseréjére, köztiagy-és agyalapimirigy-rendszerére, a vér összetételére, a hormonanyagcserére, a vegetatív idegrendszerre, és a máj anyagcsere folyamataira.
Akkor nem is irodalom.
-------------------------------------------------------------
Hogy hívják a Kés alatt sorozat két főszereplőjét?
Romolusz és Rémusz
Christian Brown, Sean P. Combs
Stan és Pan
Christian Troy, Sean Mcnamara
Ma már sokadik.....és a kutyust nem érdekli...Lehet az is nem itt tartanánk, ha nem ez a sok szutyok menne a tv-ben. Ez van média.
Színterápia Morával
A Napból érkező fény az élőlények döntő többsége számára nélkülözhetetlen. A színek abból adódnak, ahogyan a fény útközben megtörik.
A színterápia ősi gyógymód, használták az ókori Egyiptomban, és Indiában is.
Testünk működését a bennünket állandóan körülvevő szinek egyértelműen befolyásolják, hiszen frekvenciával és hullámhosszal rendelkező elektromágneses hullámok. Gondoljunk csak arra, hogy ha szomorúak vagyunk, de vidám szinekbe öltözünk, a vidámság „ránk ragad”. Ez nem véletlen!
Jól ismert tény, hogy a vörös, a narancs, a sárga, a zöld, a kék és a bíbor néhány betegségre kiváló hatással vannak. Ezt természetesen tudományos bizonyítékok is alátámasztják - Hollwich (1964), Tilgner (1967) és Dieckhuss (1974) -, tudjuk, hogy a színek hatással vannak az ember vízháztartására, cukoranyagcseréjére, köztiagy-és agyalapimirigy-rendszerére, a vér összetételére, a hormonanyagcserére, a vegetatív idegrendszerre, és a máj anyagcsere folyamataira.
Akkor nem is irodalom.
-------------------------------------------------------------
Hogy hívják a Kés alatt sorozat két főszereplőjét?
Romolusz és Rémusz
Christian Brown, Sean P. Combs
Stan és Pan
Christian Troy, Sean Mcnamara
Ma már sokadik.....és a kutyust nem érdekli...Lehet az is nem itt tartanánk, ha nem ez a sok szutyok menne a tv-ben. Ez van média.
Dátum: 2011.04.05. 17:30:35
Kösz Cras! Akkor a gépet dobom el...
Dátum: 2011.04.05. 17:00:42
Csatlakozom..
hány lába van egy kecskének?
1
8
3
4
Gyerekek, agyam eldobom...
hány lába van egy kecskének?
1
8
3
4
Gyerekek, agyam eldobom...
Dátum: 2011.04.05. 07:43:04
Igazad van! Egyetértek.
Egyet engedj meg: a Savanyútojás-leveshez mindenképp kell. Ettől még rossz a kérdés.
Egyet engedj meg: a Savanyútojás-leveshez mindenképp kell. Ettől még rossz a kérdés.
Dátum: 2011.04.05. 06:08:22
Hol van az a lány, aki tudja...
...hogy miért nem vagyok gazdag?
...hogy mitől döglik a légy?
...hogy mi az ábra?
...hogy mitől lennék boldog újra?
Ilyenkor hol van az a felirat hogy a mondat végét kérdőjellel zárjuk? Egyébként is igénytelen valami, így kéretik törlés gombot nyomni.
...hogy miért nem vagyok gazdag?
...hogy mitől döglik a légy?
...hogy mi az ábra?
...hogy mitől lennék boldog újra?
Ilyenkor hol van az a felirat hogy a mondat végét kérdőjellel zárjuk? Egyébként is igénytelen valami, így kéretik törlés gombot nyomni.
Dátum: 2011.04.05. 05:23:23
Nem vok hülye ! Tudom mi volt oda írva +8 +4 ezért számoltam rosszul, de mint mondtam ez megjavult.
Dátum: 2011.04.05. 05:05:51
megenn mód.: Annyit javult a helyzet, hogy megváltoztak a számok csak a felszereléseknél így már akkor tárgytalan.