Hozzászólások - Dozer
Dátum: 2010.11.03. 12:47:14
olvasd végig a nyitópostot!
Dátum: 2010.11.03. 12:43:51
Dátum: 2010.11.03. 12:18:38
ez nem szaki hanem képesség
nem kötekedésképp írtam
nem kötekedésképp írtam
Dátum: 2010.11.03. 12:11:55
a portyánál nem vadászat szerint számlál! Nem lesz gond nyugi
Dátum: 2010.11.03. 12:07:41
nekem 0.023-at ad egy vadászat VF nélkül... nekem 44 vadászat 1 AF pont...
Szerintem jól van belőve, legalábbis úgy ahogy ígérték!
Szerintem jól van belőve, legalábbis úgy ahogy ígérték!
Dátum: 2010.11.03. 12:03:33
szerintem az összesre...
Dátum: 2010.11.02. 22:41:22
nullázódik a képesség!
4 képesség van amit nem érdemes addig fejleszteni amíg váltogatni akarod az EH-t és a VF-et az italokkal..
Alapos tanulás
Hasznos energiák
Energiamester
Kompenzáció.
4 képesség van amit nem érdemes addig fejleszteni amíg váltogatni akarod az EH-t és a VF-et az italokkal..
Alapos tanulás
Hasznos energiák
Energiamester
Kompenzáció.
Dátum: 2010.11.02. 22:30:39
szerintem ezt is felvehetjük a fentebb írt kérdésekhez
Dátum: 2010.11.02. 21:54:31
3 új szaki lesz:
1. tüskés bőr: Ha megsebez valaki közelharcban akkor sebződik ő is
2. Negatív aura szakértelem: Ha megsebez valaki varázslattal, sebződik ő is
3. Ellenálló bőr szakértelem: Az előbbi 2 szakértelem sebzését csökkenti
Viszont ez a 3 szakértelem további kérdéseket vet fel amire remélhetőleg holnap megkapjuk a választ
- Alapból mennyi lesz a szakértelmek maximuma?
- Milyen hatásfokkal fognak menni? (pl: 100-as szinten 10%-ot sebez vissza? vagy nem lesz ennyire drasztikus?)
- Növeli majd a többi szakértelem fejlesztési költségét? (99%-ra szerintem igen)
- netán akadémiához lesznek kötve?
...stb
1. tüskés bőr: Ha megsebez valaki közelharcban akkor sebződik ő is
2. Negatív aura szakértelem: Ha megsebez valaki varázslattal, sebződik ő is
3. Ellenálló bőr szakértelem: Az előbbi 2 szakértelem sebzését csökkenti
Viszont ez a 3 szakértelem további kérdéseket vet fel amire remélhetőleg holnap megkapjuk a választ
- Alapból mennyi lesz a szakértelmek maximuma?
- Milyen hatásfokkal fognak menni? (pl: 100-as szinten 10%-ot sebez vissza? vagy nem lesz ennyire drasztikus?)
- Növeli majd a többi szakértelem fejlesztési költségét? (99%-ra szerintem igen)
- netán akadémiához lesznek kötve?
...stb
Dátum: 2010.11.02. 16:02:34
én az első képesség amit ki fogok fejleszteni az az Átokszórás: Karaktered vesztes portyák után választékosan! átkozódik (csak szinesítő szöveg, mást nem csinál)
Remélem jó szövegek lesznek, mert napi 4-5 vereség becsúszik
Remélem jó szövegek lesznek, mert napi 4-5 vereség becsúszik
Dátum: 2010.11.02. 15:53:54
kicsit átnézve a TOP10-es lista kicsit sok helyet foglalna úgy ahogy te írod... Gondolj csak bele, az jelenleg 70 név! Mondjuk annyira nem gáz, de ha ez tartana vissza Baraty, akkor megcsinálhatod így is:
Az Alvariel-es oldalon van egy felsorolás amire "elvileg" rá lehet kattintani, de különösebb haszna nincs... Nos ha úgy lenne megcsinálva hogy alapból nem látszódnának a részeredmények, de ha rákkatint a felhasználó az egyik kategóriára, akkor mutatná az első 10 helyezettet, de csak abban a kategóriában, az nem lenne rossz!
Így egyszerre mindig csak 10 név látszana, de bármelyik listát meg lehetne tekinteni!
Esztétikus is lenne, nem kellene sokat görgetni..stb
Az Alvariel-es oldalon van egy felsorolás amire "elvileg" rá lehet kattintani, de különösebb haszna nincs... Nos ha úgy lenne megcsinálva hogy alapból nem látszódnának a részeredmények, de ha rákkatint a felhasználó az egyik kategóriára, akkor mutatná az első 10 helyezettet, de csak abban a kategóriában, az nem lenne rossz!
Így egyszerre mindig csak 10 név látszana, de bármelyik listát meg lehetne tekinteni!
Esztétikus is lenne, nem kellene sokat görgetni..stb
Dátum: 2010.11.02. 15:37:00
igen, egy helyezés sem ártana ez tény!
lehet hogy valaki teszem azt 100-zal van lemaradva a 3. helyezettől, de lehet hogy van még köztük 40 másik játékos is...
lehet hogy valaki teszem azt 100-zal van lemaradva a 3. helyezettől, de lehet hogy van még köztük 40 másik játékos is...
Dátum: 2010.11.02. 15:26:23
most kerültem fel a listára, meg is lepődtem rajta Őszintén szólva nem nagyon vonz a díjazás, de szívesen böngészgetnék egy részletesebb listát
Dátum: 2010.11.02. 15:13:29
2 lehetőséget tudok neked ajánlani:
1. Legördölő lista:
Mindig csak az első látszik, de ha rákkatint valaki a pl: nyílra akkor megjelenik mondjuk a top 10, az első 3 helyezett után pedig lenne egy vonal ezzel is elkülönítve a díjazottakat! (ezzel még helyet is lehet megtakarítani)
2. Színjelzés:
Mivel 3 medált lehet szerezni, az első 3 helyezett nevét lehetne a medálok színével kiírni... (1. arany, 2. ezüst, 3. bronz színnel) a többit pedig simán fehérrel...
Az ezüstöt is meglehet különböztetni a fehértől egy kis vastagítással...
Azért lenne jó az első 3 alatt is látni pár nevet, mert akik a "közelben" vannak jobban tudnának tájékozódni...
1. Legördölő lista:
Mindig csak az első látszik, de ha rákkatint valaki a pl: nyílra akkor megjelenik mondjuk a top 10, az első 3 helyezett után pedig lenne egy vonal ezzel is elkülönítve a díjazottakat! (ezzel még helyet is lehet megtakarítani)
2. Színjelzés:
Mivel 3 medált lehet szerezni, az első 3 helyezett nevét lehetne a medálok színével kiírni... (1. arany, 2. ezüst, 3. bronz színnel) a többit pedig simán fehérrel...
Az ezüstöt is meglehet különböztetni a fehértől egy kis vastagítással...
Azért lenne jó az első 3 alatt is látni pár nevet, mert akik a "közelben" vannak jobban tudnának tájékozódni...
Dátum: 2010.11.02. 13:17:33
Baraty nem lehetne azt megoldani hogy a Lady Alvariel versenyben az első 5 helyezett "látszódjon" ne csak az első 3?
Előre is köszi a választ!
Előre is köszi a választ!
Dátum: 2010.11.02. 12:17:52
reméljük
Dátum: 2010.11.02. 10:56:46
én azt nem találtam sehol hogy akinek van esetleg szinguja az növeli az AF pontokat?
Dátum: 2010.11.02. 10:49:02
hát igen, itt egy példa:
A kufár barátja. Leírás: Kereskedelmed maximuma megnő 20-szal. max. szint: 1. Költség: 20.
20 AF pont a te számításoddal nem kevés idő... Szóval nem kell attól tartani hogy 1-2 héten belül már tartalékolás lesz
A kufár barátja. Leírás: Kereskedelmed maximuma megnő 20-szal. max. szint: 1. Költség: 20.
20 AF pont a te számításoddal nem kevés idő... Szóval nem kell attól tartani hogy 1-2 héten belül már tartalékolás lesz
Dátum: 2010.11.02. 10:25:10
nem tévedsz, lehet ezzel taktikázni, legalábbis az eddigi infók alapján jó az észrevételed!
Viszont Morzkod sem mond hülyeséget, van több olyan AF képesség ami legalább olyan fontos lehet mint a már annyit említett 4 képesség ami a VF-hez vagy az EH-hoz kötött!
A taktikázás szerintem annyira jó, hogy ha végleg maradni akar az egyik "útnál", előtte gyűjtheti az AF pontokat rá...
Viszont Morzkod sem mond hülyeséget, van több olyan AF képesség ami legalább olyan fontos lehet mint a már annyit említett 4 képesség ami a VF-hez vagy az EH-hoz kötött!
A taktikázás szerintem annyira jó, hogy ha végleg maradni akar az egyik "útnál", előtte gyűjtheti az AF pontokat rá...
Dátum: 2010.11.02. 08:48:06
"-van-e a szerezhető af pontoknak maximuma?"
- Tudtommal nincs, nem is lenne sok értelme, tehát szerintem lehet gyűjtögetni.
"-azok az af képességek lesznek amik az első hszben vannak? Minden ott van?"
-Miklós azt írta nem rég hogy lesz pár "meglepi" képesség is ha jól emlékszem! A többi olvasható a nyitópostban ahogy írtad
- Tudtommal nincs, nem is lenne sok értelme, tehát szerintem lehet gyűjtögetni.
"-azok az af képességek lesznek amik az első hszben vannak? Minden ott van?"
-Miklós azt írta nem rég hogy lesz pár "meglepi" képesség is ha jól emlékszem! A többi olvasható a nyitópostban ahogy írtad