Ide vajon senki nem fog írni?
Húzzunk bele kicsit! Most megint közel kerültünk az első helyhez.
Hozzászólások - Homeropata
Dátum: 2010.11.26. 21:41:03
Dátum: 2010.11.24. 21:00:31
Fogadjunk ez volt a jó válasz: 1307-ben, Franciaországban a templomos lovagrend tagjainak letartóztatása, vagyonuk elkobzása
Csak ahol megtaláltam ezt, a következőt írták erről:
(sokan tévesen úgy gondolják, hogy az európai kultúrkörben emiatt szerencsétlen nap péntek 13-a, pedig ennek a hiedelemnek az eredete az Utolsó Vacsorához kötődik)
Szóval már csak ezért is hibás kérdés.
Csak ahol megtaláltam ezt, a következőt írták erről:
(sokan tévesen úgy gondolják, hogy az európai kultúrkörben emiatt szerencsétlen nap péntek 13-a, pedig ennek a hiedelemnek az eredete az Utolsó Vacsorához kötődik)
Szóval már csak ezért is hibás kérdés.
Dátum: 2010.11.24. 20:52:08
Az alábbiak közül ki volt valós személy?
Dr. Pamela Fischer
Abdul Alhazred
Bruce Wayne
Cyrano De Bergerac *
Dr. Pamela Fischer is valós személy: http://www2.hud.ac.uk/hhs/staff/shumplf.php
Dr. Pamela Fischer
Abdul Alhazred
Bruce Wayne
Cyrano De Bergerac *
Dr. Pamela Fischer is valós személy: http://www2.hud.ac.uk/hhs/staff/shumplf.php
Dátum: 2010.11.24. 06:48:03
Leonard Johnson melyik találmánya forradalmasította a ruhaipart?
Zipzár. *
Tépőzár.
Gomb.
Patent.
Helyesírási hiba, és a wikin nem úgy látom, hogy bármi köze is lenne a cipzárhoz.
Ja és szüntessék meg a kvízt! Újabban arra mennek a kérdésfeltevők, hogy nehogy ki lehessen googlezni a választ annak, akinek semmi kedve a kvízhez.
Zipzár. *
Tépőzár.
Gomb.
Patent.
Helyesírási hiba, és a wikin nem úgy látom, hogy bármi köze is lenne a cipzárhoz.
Ja és szüntessék meg a kvízt! Újabban arra mennek a kérdésfeltevők, hogy nehogy ki lehessen googlezni a választ annak, akinek semmi kedve a kvízhez.
Dátum: 2010.11.22. 19:10:33
Hány királynője volt a magyar királyságnak?
1
3
4
2
Ennyire értelmetlen kérdést...
1
3
4
2
Ennyire értelmetlen kérdést...
Dátum: 2010.11.20. 13:44:23
ki a Taxi cimü film föszeplöjének az eredeti neve?
Samy Naceri
Daniel Morales
Bernard Farcy
Edouard Montoute
Helyesírás!
Samy Naceri
Daniel Morales
Bernard Farcy
Edouard Montoute
Helyesírás!
Dátum: 2010.11.19. 18:02:00
V1:
Mi lehet a Hylea?
örökzöld trópusi esőerdő az egyenlítő mentén *
a szubarktikus övezet erősen mocsaras ökoszisztémája
trópusi szélvihar, ciklon
gigantikus, több milliárd csillagból álló csillagrendszer
Ezt tudnom kellene?
Hány feje van egy küklopsznak?
1
3
7
2
A kérdés oké, csak szerintem nem a fejére, hanem a szemére gondolt a kérdés feltevője.
Mi lehet a Hylea?
örökzöld trópusi esőerdő az egyenlítő mentén *
a szubarktikus övezet erősen mocsaras ökoszisztémája
trópusi szélvihar, ciklon
gigantikus, több milliárd csillagból álló csillagrendszer
Ezt tudnom kellene?
Hány feje van egy küklopsznak?
1
3
7
2
A kérdés oké, csak szerintem nem a fejére, hanem a szemére gondolt a kérdés feltevője.
Dátum: 2010.10.21. 17:42:16
Itt megtalálható: http://vegzetur.wikidot.com/portya
Bár ezen az oldalon egy kissé már nagy káosz van, valakinek rendbe kellene raknia.
Bár ezen az oldalon egy kissé már nagy káosz van, valakinek rendbe kellene raknia.
Dátum: 2010.10.09. 08:08:28
Ezt én is támogatom, kivéve, a 30. szint körülieket. Ugyanis V2-őn Vadászkaraktert indítottam, és úgy, hogy kb semmi le-t nem raboltak tőlem, és a legfontosabb vadászszakikra koncentráltam csak. Így is 26-27 szint környékére maxoltam ezeket ki, és indulhattam harci tulajdonságok fejlesztésével. Ha már ekkor kaptam volna az ívet a kristályhordától, az bizony nagy szívás lett volna.
Szóval szerintem a vadászkariknak is kell esély, hogy felkészüljenek ellenük, így kb 40. szint alá nem tennék kristályhordát.
Szóval szerintem a vadászkariknak is kell esély, hogy felkészüljenek ellenük, így kb 40. szint alá nem tennék kristályhordát.
Dátum: 2010.10.02. 07:28:04
Kristálypontokat kalandokban használhatod fel. Kalandokból lehet lélekgyémántot szerezni, és a lélekgyémántot elköltheted a lélekkufárnál.
Dátum: 2010.09.17. 16:41:37
Egyik se, de talán kicsit öröm.
Ugyanis ha én egyszer ennyire vinném ebben a játékban, mint ő, akkor már sajnálnám törölni a karakterem.
Ugyanis ha én egyszer ennyire vinném ebben a játékban, mint ő, akkor már sajnálnám törölni a karakterem.
Dátum: 2010.09.15. 06:45:47
Begginer vissza lett állítva. Hogy lehet?
Dátum: 2010.09.05. 17:52:21
V1:
Szegényt és gazdagot egyaránt melegít. Mi az?
Olajradiátor
Erdőtűz
Nap
Pénzéhség
Ebből az első 3 is tudja melegíteni mindkettőt. Pontosítani kellene.
Egyébként meg az ilyen találós kérdéseknek nincs helye egy kvízben, ha ott a válasz, akkor túl könnyen kitalálhatóak.
Szegényt és gazdagot egyaránt melegít. Mi az?
Olajradiátor
Erdőtűz
Nap
Pénzéhség
Ebből az első 3 is tudja melegíteni mindkettőt. Pontosítani kellene.
Egyébként meg az ilyen találós kérdéseknek nincs helye egy kvízben, ha ott a válasz, akkor túl könnyen kitalálhatóak.
Dátum: 2010.09.05. 08:29:51
A kérdést korrigálni kellene (V1):
Magyarország egyik legnagyobb és legnépszerűbb gasztronómiai rendezvénye, a kolbászfesztivál, mely városunkban kerül megrendezésre 1997 óta?
Budapest
Békéscsaba
Szarvas
Gyula
Magyarország egyik legnagyobb és legnépszerűbb gasztronómiai rendezvénye, a kolbászfesztivál, mely városunkban kerül megrendezésre 1997 óta?
Budapest
Békéscsaba
Szarvas
Gyula
Dátum: 2010.08.28. 15:28:00
Melyik film főszereplője Jackie Chan?
Airplane
Különben dühbe jövünk
Részeges kung fu mester
DareDevil - Fenegyerek
A film címe helyesen Részeges karatemester http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=40232
Airplane
Különben dühbe jövünk
Részeges kung fu mester
DareDevil - Fenegyerek
A film címe helyesen Részeges karatemester http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=40232
Dátum: 2010.08.27. 17:28:14
Hmm, Harry Pottert olvastam én is, de ilyen apróságra ki a fene emlékszik. Szóval szerintem az a kérdés is túl speciális.
Dátum: 2010.08.27. 17:24:49
Természetesen hallottam, csak nézéséhez nem volt gyomrom. És úgy gondolom hogy ez a kérdés túl speciális.
Dátum: 2010.08.27. 17:15:58
Ez beletartozik az általános tudásba, vagy csak nekem volt túl rég nyelvtanórám? (V1)
Melyik egy hangtani átírás fajta?
NAPA
API
IPA
APU
Melyik egy hangtani átírás fajta?
NAPA
API
IPA
APU
Dátum: 2010.08.27. 17:09:46
Törölni való kérdés (V1-en):
Ki nem a Pindur Pandúrok ellenfele?
Mojo-Jojo
Bogármester
Hercegnő
Borasz Tóni
Ki nem a Pindur Pandúrok ellenfele?
Mojo-Jojo
Bogármester
Hercegnő
Borasz Tóni
Dátum: 2010.08.23. 17:04:38
Van szerint szerint ez értelmes kérdés (szerintem törölni kellene):
V1-en:
Mi a címe a Magyarországon évente rendezett szépségversenynek?
A Császárnő
A Királylány
A Királynő
A Hercegnő
V1-en:
Mi a címe a Magyarországon évente rendezett szépségversenynek?
A Császárnő
A Királylány
A Királynő
A Hercegnő