Gyors fejszámolás után, találtam egy kis 3%-os hibát
a tárgyaimból 20+3+20% lélekszívásom van, de a tul lapomnál ez van:
Lélekszívás: 40%
P
Hozzászólások - Sznoopy
Dátum: 2010.05.07. 08:47:42
Dátum: 2010.05.06. 15:43:00
A dukát már csak ilyen, én is reklamáltam 10 dukát miatt, de semmi észrevétel, csak jól leszidtak, hogy ne reklamáljak már, he...
Dátum: 2010.05.06. 15:37:34
de azért csemege írtam neki, hogy nem értem a mi a problémája, fejtse ki bővebben, hátha lesz még miből csemegézni
Dátum: 2010.05.06. 15:24:16
Egy 3 napos tiltás adjatok már ennek a kedves embernek:
Bukusz
Ma, 14:14:36
rohagy meg ..5 percre haggyál békén te seggfej
legalább kijárta volna a 3-ik osztályt... talán tudná hogy írja le a szavakat betűkkel egymás után, hogy hiba ne legyen benne, mert ami ebben a mondatban benne van, már bukta az érettségin
Bukusz
Ma, 14:14:36
rohagy meg ..5 percre haggyál békén te seggfej
legalább kijárta volna a 3-ik osztályt... talán tudná hogy írja le a szavakat betűkkel egymás után, hogy hiba ne legyen benne, mert ami ebben a mondatban benne van, már bukta az érettségin
Dátum: 2010.04.28. 14:35:15
Ez a mai kérdőív egy IQ-tlan baromság...
Ha már ki sem kereshetem, mert nem tudom kimásolni, nagy eséllyel hanyagolom a kvízt amúgy is egy minőségtelen dolog, tele hibákkal, bár ez az elmúlt fél évben lényegesen javult szerencsére, RONTSÁTOK EL EZT IS !!!! HAJRÁ
Ha már ki sem kereshetem, mert nem tudom kimásolni, nagy eséllyel hanyagolom a kvízt amúgy is egy minőségtelen dolog, tele hibákkal, bár ez az elmúlt fél évben lényegesen javult szerencsére, RONTSÁTOK EL EZT IS !!!! HAJRÁ
Dátum: 2010.04.23. 08:38:09
Sziasztok,
most hogy részemről kezd a portya befulladni, feltenném a kérdést amivel a mai napig nem vagyok tisztában
van ugye a napi kreatív korlát portyánál, amit szintén nem tudok kiszámolni csak megbecsülni... ebbe a korlátba beletartoznak a +%-okat adó tárgyak, az állatok +5%-ot adó tappancsai és esetleg az átokpiramis is? Vagy ezek a kreatív korláton felül vannak?
köszi
P
most hogy részemről kezd a portya befulladni, feltenném a kérdést amivel a mai napig nem vagyok tisztában
van ugye a napi kreatív korlát portyánál, amit szintén nem tudok kiszámolni csak megbecsülni... ebbe a korlátba beletartoznak a +%-okat adó tárgyak, az állatok +5%-ot adó tappancsai és esetleg az átokpiramis is? Vagy ezek a kreatív korláton felül vannak?
köszi
P
Dátum: 2010.04.22. 19:46:11
v2 - Arany Ászok
Sznoopy Kurt Cobain Te nyerted a csatát.
A jutalmad 13454 lélekenergia és 32 TP.
Ezért megkaptuk a nagy csapást
Gratulálnék a nagy vesztes igazi farmkarakter szövetség utánzatnak
Sznoopy Kurt Cobain Te nyerted a csatát.
A jutalmad 13454 lélekenergia és 32 TP.
Ezért megkaptuk a nagy csapást
Gratulálnék a nagy vesztes igazi farmkarakter szövetség utánzatnak
Dátum: 2010.04.21. 08:55:48
Pár új küldetést kitalálhatnátok, olyan jó volt visszanézni ahogy csinálgattam, ezek az ismételhető küldetések dög unalmasak kihívás mentesek vagy lehetetlen teljesíteni őket...
Dátum: 2010.04.21. 06:12:48
Nem aggasztja a játékvezetést, hogy v2-őn kb 1.500 aktív játékos van? Ez a térképesdi nagyon szépen megmutatta az érdektelenséget vagy a nagyon kicsi aktivitást... Érzésem szerint inkább az utóbbi, mert sokba nem került és nem lehetetlen teljesíteni sem, attól függetlenül, hogy rosszul átgondolt...
Dátum: 2010.04.20. 11:52:06
Hali,
az új pajzsom alján mit jelent a szöveg?
Elemi szikrapajzs
A szerencséd fejlesztése 1%-al hatékonyabb.
Miben fog ez megnyilvánulni? A következő szerencse nem x LE-be hanem x-1% LE-be fog csak kerülni?
köszi
P
az új pajzsom alján mit jelent a szöveg?
Elemi szikrapajzs
A szerencséd fejlesztése 1%-al hatékonyabb.
Miben fog ez megnyilvánulni? A következő szerencse nem x LE-be hanem x-1% LE-be fog csak kerülni?
köszi
P
Dátum: 2010.04.19. 18:07:46
Kis extra nálam is történt, nem mintha zavarna, de összesen 12 állatom lett amikor láttam, hogy 4 befogott állatom van, már megijedtem, hogy valamelyik beidomított állatom oda lett, de szerencsére mind megvan... ha így marad nem zavaró
Dátum: 2010.04.19. 14:43:50
Szerintem előbb fel kellene dobni az eddigi világokat - na nem a napi 10-30perces leállásokkal és a rengeteg adatbázis kapcs hibával - nem megint egy halom hibát generálni bele, amit kb 20 ember fog használni... részemről nem a 400Ft a drága, hanem az örökös prém tagság, meg a fogadalom megszegése, miszerint 1 Ft-ot sem költök a játékra amíg csak visszafelé fejlesztetek, vagy pénzért előre...
Itt emlékeznék meg sok remek játékosra - akik mellesleg rengeteg fizettek is a játékért, de mivel reményt vesztettek, hogy valaha is olyan lesz a játék mit az elején ígérték, töröltek...
Itt emlékeznék meg sok remek játékosra - akik mellesleg rengeteg fizettek is a játékért, de mivel reményt vesztettek, hogy valaha is olyan lesz a játék mit az elején ígérték, töröltek...
Dátum: 2010.04.19. 13:05:56
Bele - bele olvastam a hozzászólásokba, érzésem szerint jó ötletnek tűnnek, de ennyit fizetni értük és örökké prémiumos legyek emiatt, hát ez nevetséges
Dátum: 2010.04.19. 12:54:42
Attól is függ, hányas szintű a karaktered, a játék elején valóban sokkal gyengébb karakter is győzhet a leprogramozott brutális random miatt...
Dátum: 2010.04.19. 12:52:46
v2 aukciós ház:
Kiégett őskövek
Jelenlegi licit: 564 aranydukát
Kiégett őskövek
Típus: Egyszeri hatás
Hatás: Megvásárlásakor kapsz 300 db kiégett őskövet
Én adnék 500 kiégett követ is 500 aranydukátért cserébe
Kiégett őskövek
Jelenlegi licit: 564 aranydukát
Kiégett őskövek
Típus: Egyszeri hatás
Hatás: Megvásárlásakor kapsz 300 db kiégett őskövet
Én adnék 500 kiégett követ is 500 aranydukátért cserébe
Dátum: 2010.04.16. 21:44:02
kár... jól kiszúrtak ezáltal megint velem...
ilyen egyszerű dolgokat azért megoldhatnának a visszafelé fejlesztő játék kedv romboló "programozók"
a jogos igényem a 10 dukáttal is annyival el lett intézve, hogy soha többé ne írj nekünk baz.meg...
ilyen egyszerű dolgokat azért megoldhatnának a visszafelé fejlesztő játék kedv romboló "programozók"
a jogos igényem a 10 dukáttal is annyival el lett intézve, hogy soha többé ne írj nekünk baz.meg...
Dátum: 2010.04.16. 21:09:06
Miért nem vehetek két egyforma fókuszkristályt?
pl vén rubin-t
pedig fizetős...
pl vén rubin-t
pedig fizetős...
Dátum: 2010.04.16. 21:08:49
Miért nem vehetek két egyforma fókuszkristályt?
pl vén rubin-t
pedig fizetős...
pl vén rubin-t
pedig fizetős...
Dátum: 2010.04.14. 10:55:56
ma sokadjára:
adatbázis kapcsolódási hiba
nehéz így epikust ütni...
extrában, mióta a turbót rátettem a kritikus ütésre 3.500-4.000-et sebezek, de ha ultraspecen van, aminek ugye semmi harci dologhoz nem tartozik 5-6.000-et sebzek, ezt már többször is írtam, de soha senki nem válaszolt rá mi a f.szért van így...
Tiszta gagyi ez a térkép szerzési lehetőség is, micsoda aránytalanság az, hogy kihívásokkal is lehet szerezni, ezzel teljesen lehetetlen helyzetbe hozva a 30-as szint alattiakat, akik ugye kalandozni sem mehetnek, ami hozza magával hogy a mászás szakértelmet sem fejlesztették... aki ezt kitalálta, hát elég elfuserált egy alak lehet... legalábbis esze nem sok van...
Kínlódtok itt ilyen idétlenkedésekkel, ahelyett hogy beleolvasnátok a javaslatok topikba
P
adatbázis kapcsolódási hiba
nehéz így epikust ütni...
extrában, mióta a turbót rátettem a kritikus ütésre 3.500-4.000-et sebezek, de ha ultraspecen van, aminek ugye semmi harci dologhoz nem tartozik 5-6.000-et sebzek, ezt már többször is írtam, de soha senki nem válaszolt rá mi a f.szért van így...
Tiszta gagyi ez a térkép szerzési lehetőség is, micsoda aránytalanság az, hogy kihívásokkal is lehet szerezni, ezzel teljesen lehetetlen helyzetbe hozva a 30-as szint alattiakat, akik ugye kalandozni sem mehetnek, ami hozza magával hogy a mászás szakértelmet sem fejlesztették... aki ezt kitalálta, hát elég elfuserált egy alak lehet... legalábbis esze nem sok van...
Kínlódtok itt ilyen idétlenkedésekkel, ahelyett hogy beleolvasnátok a javaslatok topikba
P
Dátum: 2010.04.13. 15:29:28
Köszi
így már érthető
P
így már érthető
P