Hozzászólások - Lord Zero
Dátum: 2011.02.14. 10:53:50
Van benne valami Maradjon a pp Az EH meg eldönti ki a fontosabb(Ő v. a szövetsége)
Dátum: 2011.02.14. 10:44:49
Nálunk úgy ütik az epiket, h. az elmebeteg! Pikk-pakk végeznek vele 30-45p között mindig. Most h. dupla lesz az ép talán tovább tart, de nem hiszem h. sokkal
Dátum: 2011.02.14. 10:19:12
EH mágusok, h. vigyáznak a pp-re Kicsit genyaságnak érzem h. nagy szinten ekkora táp lett az EH, de mind1 90-re max-os AF-el fogok váltani EH-ra, csak h. megmaradjon az előnyöm a nagyokkal szembe
Dátum: 2011.02.14. 10:15:28
Épület, amitől pl. aukciós tételeket lehet szerezni Minél nagyobb, annál több szövi társnak járna.
V2-n már lassan nincs mit építeni. Most azon "vitáztunk" , h. alvilági max., v. kincses max. Még jó h. ez a legnagyobb problémánk Egyik sem egy nagy szám
V2-n már lassan nincs mit építeni. Most azon "vitáztunk" , h. alvilági max., v. kincses max. Még jó h. ez a legnagyobb problémánk Egyik sem egy nagy szám
Dátum: 2011.02.14. 10:05:35
Akkor kérek egy ionágyút kölcsönbe ellened(ez már a jövő), azzal talán lyukat tudok ütni az irgalmatlan páncélodon
Lényeg a lényeg. Kell valami változtatás, de ha lehet ne ilyesmi legyen. Nekem tetszett a Birkás verzió, s ha a pp-t nem is kapjuk vissza, de gyűlne egy erőforrás, amiből épületeket lehetne húzni, már az is jelentősen meghozná a kedvet sztem
Lényeg a lényeg. Kell valami változtatás, de ha lehet ne ilyesmi legyen. Nekem tetszett a Birkás verzió, s ha a pp-t nem is kapjuk vissza, de gyűlne egy erőforrás, amiből épületeket lehetne húzni, már az is jelentősen meghozná a kedvet sztem
Dátum: 2011.02.14. 09:58:48
Hát nem jutnánk el az biztos De ha csak TE HARCOLNÁL, akkor is...............
Ez nekem olyan SF-es, nem?
Ez nekem olyan SF-es, nem?
Dátum: 2011.02.14. 09:56:25
Lehet, de pár szinttel kisebb csak. 20+ szint, az rengeteg. Én az arénában V2-n a nálam 9-13 szinttel nagyobbakon gyakorolok, de már a 20+ szinteken lévő társaim, miszlikbe aprítanak pillanatok alatt, s kinyírják az összes állatom
Dátum: 2011.02.14. 09:46:18
Úgy kezdtem, h. egy 120-as kari, le tudna győzni egyedül egy egész szövit. Te levernéd az egész szövimet, érted?
Dátum: 2011.02.14. 09:41:32
egy 120-as karakternek is elfogyhat az Ép-je elég hamar...
Annyit még ehhez, h. az állatokat nem is számítottuk. A 110-es karinak mennyi is az állat elnyelése? Én nem vágom, 4-500 biztos van, amit nincs az a jó kari, aki átüt, egy óriás alap védelmen túl Szinte lehetetlen
Annyit még ehhez, h. az állatokat nem is számítottuk. A 110-es karinak mennyi is az állat elnyelése? Én nem vágom, 4-500 biztos van, amit nincs az a jó kari, aki átüt, egy óriás alap védelmen túl Szinte lehetetlen
Dátum: 2011.02.14. 09:35:17
Próbáld ki nálatok Kérd meg a 40-50-es karikat a VL-nél, h. az arénában menjenek neked, v. menj te. Kíváncsi vagyok h. Mókus és társai, v. bárki, túl éli-e a varidat
Ugyan ez a szitu. magasabb aránnyal. Persze van pár kimagasló játékos, de ők is csak karcolgatnák az óriást
Ugyan ez a szitu. magasabb aránnyal. Persze van pár kimagasló játékos, de ők is csak karcolgatnák az óriást
Dátum: 2011.02.14. 09:25:53
Ez alakul Még ha a PP megy is a levesbe, már akkor is sokkal jobb lenne a szitu. Főleg ha tényleg jó dolgot lehetne építeni belőle
Dátum: 2011.02.14. 09:21:31
Támogatnék egy háború reformot, de nem ezt
Ha így lenne, akkor egy 120-as játékos, mondjuk varázslati harccal, simán le tudna győzni egy egész szövetséget, mert ugye ő támadna elsőnek, s szépen sorban levarázsolná a 60-70. szintű játékosokat egyből. Aztán meg jönnének a nagyobbak, akik talán kibírják a variját, s kicsit megkarcolgatnák a páncélját. Leonard nem ez a jó irány, de valami kellene az tuti!
Ha így lenne, akkor egy 120-as játékos, mondjuk varázslati harccal, simán le tudna győzni egy egész szövetséget, mert ugye ő támadna elsőnek, s szépen sorban levarázsolná a 60-70. szintű játékosokat egyből. Aztán meg jönnének a nagyobbak, akik talán kibírják a variját, s kicsit megkarcolgatnák a páncélját. Leonard nem ez a jó irány, de valami kellene az tuti!
Dátum: 2011.02.14. 09:06:23
Együttérzés Legközelebb meg mindenki azt hiszi, h. így lesz, azt vége lesz 3 nap alatt Nem lehet előre tervezni sajna
Dátum: 2011.02.11. 23:30:49
Az jó hajrá! Nekem elég a 0 még egy darabig
14800 fejleszteni 1-et belőlük. A krit. ütést 26k. Asszem mehetnek kp-k vissza az éterbe! pápá
14800 fejleszteni 1-et belőlük. A krit. ütést 26k. Asszem mehetnek kp-k vissza az éterbe! pápá
Dátum: 2011.02.11. 23:25:24
Így van Tuti nyerünk. Addig meg hajrá küldik 0TP-ért
Dátum: 2011.02.11. 22:25:53
Én 50-re állítottam 67-en, az a biztos Nekem a kaland szakikkal, meg a másodlagosokkal gyűlik meg a bajom. Zabálják a kp-t, de mit tegyek. Kell a konverter 20000LGY, nem semmi
Dátum: 2011.02.11. 22:19:02
Éllat elfogáshoz csapda kell, amit a tanulással sajátíthatsz el.
A Bajnoki meg neked -15 mindenre. Ez még tűrhető Majd amikor -30, s társait kapod, az már komolyabb lesz
Szerintem jó ez így, kellett ez a változtatás
A Bajnoki meg neked -15 mindenre. Ez még tűrhető Majd amikor -30, s társait kapod, az már komolyabb lesz
Szerintem jó ez így, kellett ez a változtatás
Dátum: 2011.02.07. 23:10:03
Amúgy még annyit Az SM-et nem kellett volna belekeverni sztem.
Ha nem tudsz érdemben válaszolni a kérdésemre, ill. arra, h. mi lesz azokkal a játékosokkal, akik ennek az áldozatai, akkor minek írogatsz itt ebben a részben? "Mester" Egy értelmes hozzá szólásod nem volt, csak annyi h. benne volt a szlovák résznél! Ezt köszönjük neked, nagy segítség volt
Az h. kóstolgatsz napok óta, nem tudom mire vélni, de h. a csapatomat is belekeverted az már kifejezetten zavar! A lélekszívásos próbálkozásod is a nap fénypontja volt, de a mai sem piskóta. Holnapra mit tartogatsz?
Ha nem tudsz érdemben válaszolni a kérdésemre, ill. arra, h. mi lesz azokkal a játékosokkal, akik ennek az áldozatai, akkor minek írogatsz itt ebben a részben? "Mester" Egy értelmes hozzá szólásod nem volt, csak annyi h. benne volt a szlovák résznél! Ezt köszönjük neked, nagy segítség volt
Az h. kóstolgatsz napok óta, nem tudom mire vélni, de h. a csapatomat is belekeverted az már kifejezetten zavar! A lélekszívásos próbálkozásod is a nap fénypontja volt, de a mai sem piskóta. Holnapra mit tartogatsz?
Dátum: 2011.02.07. 21:44:11
0 úrnak meg az SM-nek van épp elég dolga lent a játékban, nem tudunk mindenre odafigyelni. Miért ezen kattogsz, ahelyett h. belátnád végre h. az információt, főleg ami fontos, lehet nem csak itt kéne elmondani, amire pár ember tud odafigyelni
Örülök, h. neked nincs más dolgod, mint ezeket nézegetni, nálunk akad meló bőven
Örülök, h. neked nincs más dolgod, mint ezeket nézegetni, nálunk akad meló bőven
Dátum: 2011.02.07. 00:26:49
Kibújt a szög a zsákból
"Nem mindenkinek van szürke lélekrablója meg vámpírfókusza illetve barátság medál a "saját" barátaimtól..."
V2-n akik ismernek tudják, h. mim van. Saját baráti kristályom nincs, mert az is 0. Van egy isteni ceremóniám 30%, meg egy lélekorzóm, ami 20. Vettem egy Vampire-t az AH-ban ami még 10, plusz a cuccok. De nem is tudom minek mesélem ezt most neked......... 60. entitás 2 szint 154-es lesz
Nem megy ez ma neked........., fogást keresel, de rosszul blöffölsz nagyon
"Nem mindenkinek van szürke lélekrablója meg vámpírfókusza illetve barátság medál a "saját" barátaimtól..."
V2-n akik ismernek tudják, h. mim van. Saját baráti kristályom nincs, mert az is 0. Van egy isteni ceremóniám 30%, meg egy lélekorzóm, ami 20. Vettem egy Vampire-t az AH-ban ami még 10, plusz a cuccok. De nem is tudom minek mesélem ezt most neked......... 60. entitás 2 szint 154-es lesz
Nem megy ez ma neked........., fogást keresel, de rosszul blöffölsz nagyon