Dátum: 2009.03.20. 22:58:47
aha.
Bocsi, write only üzemmódban vagyok, oly ritkán nézem a fórumot.

Dátum: 2009.03.20. 22:56:44
Nem érzem...
Nem szeretném teleoffolni a fórumot, írok még egy levelet privátban.
De mivel teljesen más véleményen vagyunk, ez olyan igazából, mint az Orbán-Gyurcsány párbeszéd
Amit Almási Viktor kollega ír, az teljesen igaz, a fejlesztés sok mindent megold, azon vagyok. A szintkülönbségből fakadó behozhatatlan problémákat viszont nem oldja meg.
No, nem akarom elmérgesíteni a helyzetet, téma vége részemről mára

Dátum: 2009.03.20. 22:44:09
Persze ez sem ide tartozik, mint az előző hozzászólás, de hamár:
Én most olyan kiírást kaptam, hogy " ha erősebb varázslatod lett volna, használhattad volna a sebgyógyítást"
Mit mondjak, pofám leszakad. Ez milyen tempó már?
Oké, 38. szintű vagyok, gagyi fényrobbanást használok. Most ha nem veszem még meg a hideg tüzet, amely a fény után az első használható vari, mert drágállom, akkor rabszolgagyanús karakter vagyok, aki nem érdemli meg, hogy miután egy 43. szintű 199-1345 arányban beleverte a földbe gyógyuljon 60-80 ep-t??
Tényleg, eszem megáll. S nem letápolt karakter vagyok, csak más ütemben szeretném intézni a dolgokat. Kedves KFT pedig kényszerít rá, hogy amennyiben használni szeretném az új remek fejlesztést, akkor MOST kell elköltenem némi őskövet.
Rablókapitalizmus szaga van...

Dátum: 2009.03.20. 22:08:20
Nem sikerült átadnod
Az általad felsoroltakat természetesen megtettem, mint mindenki más.
eh: módosítanom kell.
1. Soha nem nézem, kit viszek kínzókamrába. Én nem optimalizálok. Amúgy pedig az áldozatnak nem lesz rosszabb, csak Neked jobb, gondold ezt át...
2. ne keverjük ide a szövetségi háborúkat, az teljesen más tészta, bár az egyenlőtlenség ott is abszolút igaz.
Pl. ha csak veled egyszintűekkel mérkőzhetnél háborúban, mindjárt érdekesebb lenne a harc végkimenetele. Igaz, a stratégiát is át kellene gondolni: mindjárt nem érné meg csecsemő szövetségeket farmolni...
3. Nem nagyon szarakodom a toplistából támadással. Ha valaki elvitt egy csomó LE-met, oda vissza-vissza térek (ha értelme van küzdeni), de ez minden.
A hangsúly azon van, ez rendszerré válik-e, vagy sem.
Hagyod-e eluralkodni magadon a Fertőzést, s itt nem a játék-belire gondolok...
Engem nem nagyon farmolnak, nem a szőlő savanyú, miért nem értitek meg?
Ez a játék nagyon halad az egyensúlytól a perem széle felé, hogy egy Korongvilág beli hasonlattal éljek.
Az előbb írtam, hogy ez ilyenre lett kitalálva és sajnos nem látom nyomát annak, hogy próbálnák megfogni a tendenciát.
Amely pedig a készítők saját érdeke, ha hosszan szeretnék érdekessé tenni minél több ember számára.
Már persze csak akkor, ha esetleg a hangya-szintű karakterek módszeres farmolása és bélkitaposása nem okozna permanens orgazmust a döntő többségnek s ebben az esetben értelmetlen itt írkálnom. Ezt a topicot azonban nem azok olvassák, akiknek hasonló problémáik vannak, mint nekem, hanem sok-sok Nagy Testvér, akiknek ezek a problémák nem jelentenek semmit.
Van persze ellenpélda, Solina, Michel Jordan, DevilGomez ill. Gita nevét tudnám sorolni kapásból, akik
1. elnézést kérnek, ha döntetlenes cuccban pl. szétütnek; felajánlják a revansot urambocsá'
2. Írnak levelet, hogy csinálják az 50 portyás agyrémet (amely jelenlegi felháborodásom tárgya és gratulálok a Behónak az átgondolt küldetésért), s jöhetnének-e, állattal, de letápoltan, csak nyerési célból, nem agyonverési szándékkal.
Ezek olyan játékosok, akik a többi játékát is figyelembe veszik, egymás mellett élnek, barátságosan és figyelmesen.
Aztán vannak a Mazlee-félék, akik fel sem képesek fogni, mi a problémám, több levélváltás után sem.
Ha Ti is az utóbbi csoportba tartozónak érzitek magatokat, írjátok szépen le és nem erőlködöm tovább.
tisztelettel
Chyt
Dátum: 2009.03.20. 21:17:18
Ehm,
nem.
a harcrendszer tökéletesen egyenlőtlen volt és maradt is a sok szinttel lejjebb támadásnak köszönhetően.
Ha valaki jó játékos ÉS lehetőleg az elejétől tudatosan nyomul, akkor eredményes is lesz, megengedheti magának a 30 pp-s módszert. Én is V3-on már elég jól csinálom. De ilyen kevés van. Ez a kevés pedig kiveri a szart az alantabb kószáló tömegekből, akiből végül is él.
S mivel a harcrendszer ezt megengedi, személyes iq-ra van bízva, ki mennyire él vissza a lehetőségeivel.
Példa: csinálod az 50 portyás küldit. Irtod a népet 5 szinttel lejjebb. Nem mindegy, hogy ezt teljes pompádban teszed, vagy mondjuk buzogány+vakító fény párosban, állatokkal megtámogatva. Utóbbi esetben is tönkrevered az áldozatot, csak nem teszed lehetetlenné a napja hátralevő részét azzal, hogy minden LE-jét gyógyitalra fordíthatja.
Apropó védelem itala: akinek 15pp-s megoldása van, annak szűk a keresztmetszet (ha nem tápgép egekbe felnyomott valóságformázással, de annak meg nincs szüksége az italra nagy valószínűséggel, igaz-e Mortimer), tehát a kevés pp-t nem áldozza a löttyre, amely sajnos nem igazán jó semmire: kevesebben támadnak, ez igaz, de aki bevállalja, az át is üti szépen. Ugyanis nem az egyszintűek vállalnak be, hanem 5-tel feljebbről...
Mindenki rá vagyon kényszerítve a jóval gyengébbek pofozására, mert tolni kell az állatot, tuti győzelmek kellenek, sok potya LE.
E fentről lefele tökugyanígy megy. Behó módra félúton észbe kapnak és próbálkoznak, baltával, aminek látható haszna nem nagyon van.
Állatreform szükséges volt, még szükségesebb lett volna előre gondolkozni. 16 év játéktervezéssel a múltban...
Áhh sok minden szúrja a szemem, egyok mondat másikat szül és nem akarok itt pötyögni éjfélig.
Dátum: 2009.03.20. 20:49:43
Röviden:
az 50 portyás küldetés rátett még pár lapáttal a tendenciára, hogy a maximális szinttel lefelé támadnak a népek. Ez azt eredményezi, hogy a kevésbé toleráns fajta naponta háromszor végigmegy rajtam teljes menetfelszerelésben, általában 1200-1500 pontot üt le rólam, az állatom 4-5 ilyen csatába belehal, ha épp nem vagyok a gépnél árgus szemekkel.
Ráadásul most látom, hogy: "ha lett volna erősebb varázslatod, használhattad volna a sebgyógyítást".
Ez milyen már???

199:1345 re eltaposnak és akkor ilyen baromságot kell olvasnom? Alultápolt rabszolgagyanús karakter vagyok?
Na de kérem, ha megveszem a hideg tüzet (három szinttel feljebbi vari, mást nem nagyon érdemes ugye a fényrobbanás után), akkor egyrészt elfogy a vp-m, másrészt én is szétszopatom az agyát a kisebb szintűeknek és semmivel sem leszek jobb az engem támadó 43. szintűeknél.
Miért van ez így?
Gondolom most fut a szekér, de ne adj' isten besokallnak a népek és abbahagyják tömegével a teljesen kiegyenlítetlen harcrendszerrel megáldott játékot, akkor véget ér az aranytojást tojó tyúk.
Régen is sírdogáltam, mikor 6 szinttel lehetett lejjebb támadni, változást nem látok; minden szakértelem egekbe szállva, lehetetlen erejű felszerelés a karaktereknél, továbbra is úgy érzem magam, mintha a tacskóm vivna velem életre-halálra.
Csak nekem okoz ez gondot?
Nem olvasom végig a fórumokat, beírni is csak ritkán szoktam, ha valami nagyon kiveri a biztosítékot. Mint mostanság igen sok minden...
köszönettel
Chyt
Dátum: 2009.03.14. 21:45:49
Ki tette az atombombát pusztitó fegyverré?
Csányi Sándor
Albert Einstein
Teller Ede*
Alföldi Róbert
Hülyek a valaszok, raadasul Teller Ede a hidrogenbomba atyja volt...
Hol található Magyarországon buddhista sztúpa?
Budapest XIX. kerületben
Zalaszántó mellett*
New Yorkban
Piripócson
Itt is ostoba valaszok...
Melyik NBA csapatnál játszik Tim Duncan?
Chicago Bulls
LA.Lakers
SanAntonio Spurs
Boston Celtics
Melyik evben; ezenkivül ki a francot erdekel?
Melyik nem rajzfilmfigura?
Arnold Schwarzenegger
Mikiegér
Mulan
Frakk
Az idiotak sosem pihennek...
Melyik indulókéznek a rövidítése a pókerben a JTs?
Király és Bubi különböző színű
Bubi és Dáma különböző színű
Bubi és Tíz egyszínű*
Ász és Tíz egyszínű
Mivaan?
Az Ultiban melyik esetben kell a legtöbbet fizetned?
Elbuktad a durchmarsch-ot.
Megnyerted a kontrázott zöld húsz-százat.
Megnyerted a kontrázott betlit.
Elbuktad a piros ultit, partit.*
Basszus, ez a kettö egymas utan. Gondolkozom, be kene tiltani a kvizt...
A régi felállású Queen együttes mikor koncertezett Budapesten?
1987.07.27.
1986.07.27.*
1986.06.27.
1987.06.27.
Az összes többi honapot miert nem irtad fel ebben a ket evben?

Dátum: 2009.03.10. 11:25:53
Idézet: CaveMaN - 2009.03.10. 09:00:38 Ki a Nightwish jelenlegi énekesnője?
Anette Olzon
Tarja Turunen
Tina Turner
Dark Princess
Törölni kérem.
Miert kene törölni, ez se rosszabb, mint a kosarlabda kerdesek tömkelege; kb. 20 masodperc alatt kereshetö, ha valaki nem ismeri az együttest, akkor is.
Dátum: 2009.03.10. 11:24:22
Oke, irja oda a kerdezö is, mert igy gúvvadtam a google felett (stilszerüen) 4 percet, kavargott a fejem a sok japan nevtöl es nem ertettem semmit, sehol egy cim, valami hasznalhato utalas, ilyenek.
Dátum: 2009.03.10. 11:20:51
Dátum: 2009.03.09. 23:53:38
Hogy hivják Naruto Uzamaki riválisát?
Haruno Sakura
Rock Lee
Sasuke Uchiha*
Sivatagi Garaa
Mivaaan???
Megis milyen müfaj, ki a szerzö, eszik, vagy kihanyjak?
Hany eves a kapitany...
Dátum: 2009.03.08. 23:11:17
Melyik lóg ki a sorból?
Vaddisznó*
Kutya
Macska
Kacsa
Jo, de megis mi szerint csoportositva? Vadallat-haziallat, emlös-madar, mittomen. A kacsa az lehet vad is. Szoval javitani kene...
Hány lapból ál a francia kártyacsomag?
50
55*
32
42
Tudtommal 52 lap. Lemaradtam valamiröl?
A Harry Potterben hányadig részében hal meg Albus Dumbledor ?
Nem hal meg
3
5
6*
Hat ez borzaszto...
Ezt a helyesirast es fogalmazast hogyan sikerült atszavazni???
Dátum: 2009.03.06. 22:29:41
Hány evangélium szerepel a katolikus Bibliában?
2
4*
3
1
Az Isten megaldjon es a Jehovista, adventista, Reformatus, Hitgyülis, Mormon Bibliaban mennyi van szerinted?
Hány melle (ideális esetben) egy embernek?
1
3
4
2
Nem tudom, Neked mi az idealis, de ezt azert bizvast törölni lehetne...
Dátum: 2009.03.06. 00:21:05
Milyen a NaCl (kősó, konyhasó) kristályformája?
kocka*
gömb
piramis
paralellepipedon
Az meg oke, hogy mi a keplete, de kit erdekel egy kemikuson kivül a formaja?
Amugy most jutott eszembe, hogy tenyleg kocka, ha nagyszemü tengeri sot nezel pl.
Mennyi 1 * 1 ?????
vagy 0
talán 4 
2
esetleg 1
Töröljük mar kerem szepen

Dátum: 2009.03.04. 22:27:36
Hogy hívják a Szamarkandi amulett című könyvben a dzsinnt?
Bartimeus*
John Mandrake
Nathaniel
Kitty
Ma csak ennyi, mert lusta vagyok kopizni. De lenne meg...
Ez nem tökre nagyon spec..?
Legalabb az iro neve lenne ott.
Dátum: 2009.03.04. 22:24:24
Bah, sajna jo sokara valaszolok, nadeazert...
A secuROM azert gonosz modul, mert beepül a regisztracios adatbazisba, csak ujrainstallalassal lehet többnyire megszabadulni töle es rengeteg esetben vezet "kékhalálhoz". Tehat nem kalozkodasra buzditok akarkit is, hanem az artalmassaga es ragaszkodasa miatt nem nepszerü a cucc, olyannyira, hogy ha jol emlekszem az Electronic Artsot perbe fogtak miatta, tömegevel okozott gondot a Bioshock eseteben, stb.
HA jatszik valaki a gepevel, akkor ismernie illik ezt a fajta vedelmet. Gyakorlatilag minden online regisztraciot követelö jatek ezzel keszül, ezert nem gondoltam specnek. A jatekosok atlageletkora szerintem nincs 30 (söt, inkabb 20 lehet), azok pedig többnyire jatszanak. Meg nehany ilyen öreg allat is, mint en

Dátum: 2009.02.28. 23:29:01
Melyik egy nem túl népszerű másolásvédő 'program' elnevezése játékszoftverek esetében?
securom*
securitate
security
copyright
"Rossz kerdes" ertekelest kapott. Rosszul, vagy hibasan fogalmaztam?
A securom telleg nem program, hanem a regisztracios adatbazisba epülö modul, vagy ilyesmi, de ezen kar lenne kötekedni. Avagy mit javitsak rajta?
Dátum: 2009.02.27. 12:45:30
Mi a Texas Holdemben az 5. közös lap?
River*
Flop
Sor
Turn
He..?
Hogy hívják Darren Shan mesterét a vámpíros könyvekben?
Evra Von
Paris Skyle
Larten Crepsley*
Morlough
En igyekeztem kikeresni, biztos rosszul csinaltam.
De azert Darren Shan se Dosztojevszkij, a fenebe is...
Dátum: 2009.02.26. 13:11:21
Melyik USA tagállamból származik a Slipknot együttes?
Texas
Florida
Iowa*
Ohio
Altalanos müveltseg...
Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a... mi is fogyott el?
Pénz a hadikasszából
Katonasága*
Eső a kalapjáról
Nép bátorsága
a regimentje fogyott el apafej, de gondolom nem ismered a szot
Mennyi Cristiano Ronaldo mezszáma a Manchester Unitednél?
4
10
8
7*
Mondtam mar, hogy repesek az altalanos müveltsegbe tartozo kerdesekert, azon belül pedig kifejezett kedvenceim a focira vonatkozok..?
amugy meg

Dátum: 2009.02.22. 17:40:51
Milyen színű a hó?
kék
lila
fehér
fekete
törölni törölni ááááá