Első nap voksai:
1/1 voks
1/2 voks
1/3 voks
1/4 voks
1/5 voks
1/6 voks
1/7 voks
Hozzászólások - Craslorg
Dátum: 2010.11.09. 07:37:52
Dátum: 2010.11.09. 07:37:42
Végzetúr Kedvenc Filmje választás 1. fordulójának 7. szavazása.
Dátum: 2010.11.09. 07:37:36
Végzetúr Kedvenc Filmje választás 1. fordulójának 6. szavazása.
Dátum: 2010.11.09. 07:37:28
Végzetúr Kedvenc Filmje választás 1. fordulójának 5. szavazása.
Dátum: 2010.11.09. 07:37:20
Végzetúr Kedvenc Filmje választás 1. fordulójának 4. szavazása.
Dátum: 2010.11.09. 07:37:10
Végzetúr Kedvenc Filmje választás 1. fordulójának 3. szavazása.
Dátum: 2010.11.09. 07:36:59
Végzetúr Kedvenc Filmje választás 1. fordulójának 2. szavazása.
Dátum: 2010.11.09. 07:36:27
Végzetúr Kedvenc Filmje választás 1. fordulójának 1. szavazása.
Dátum: 2010.11.09. 06:55:13
Első és második körben azonos, valamilyen módon összefüggő filmek nem kerülhetnek ugyanazon voks alá (pl. Keresztapa filmek, Gyűrűk ura filmek, Csillagok háborúja filmek, stb). Ezen kívül viszont csak a véletlen dönt.
A 319 film összesen 64 voksként fog megjelenni, azaz napi 6-7 voks. Az utolsó csoport 4 filmes lesz. A voksok győztesei és a 16 legjobb 2. helyezett jut a második körbe, azaz összesen 80 film.
Amennyiben vokson belül pontazonosság történik az 1-2. helyen, akkor mindkét film továbbjut az adott csoportból, csökkentve ezáltal a szerencsés 2. helyezettek számát.
Ha a 2. helyezettek között van pontegyenlőség, mindkét film felkerül a továbbjutásra esélyesek közé.
A 2. helyezettek között pontazonosság esetén a sorrendet a csoportjukban élen végző film szavazatszáma dönti el, amelyiknél több szavazatot kapott a győztes, az jut tovább. Ha itt sincs döntés, akkor a 3., 4., 5. helyezettek szavazatszáma. Amennyiben mind egyenlő, akkor 1 napos pótvoks az adott filmek között, ahol a véletlenszerűen előre sorsolt film a kedvezményezett.
További menet:
2. körből 24 film
3. körből 8
4-ből 4
5-ből 2 jut tovább, majd a döntő.
Az első 3 körben a voksolás nyílt lesz, azaz az eredmény megtekinthető, de a szavazás utólag NEM módosítható. A kieséses időszakban már az eredmény nem lesz látható, csak a voks lezárultakor, de a szavazat módosítható a lezárulásig.
A 319 film összesen 64 voksként fog megjelenni, azaz napi 6-7 voks. Az utolsó csoport 4 filmes lesz. A voksok győztesei és a 16 legjobb 2. helyezett jut a második körbe, azaz összesen 80 film.
Amennyiben vokson belül pontazonosság történik az 1-2. helyen, akkor mindkét film továbbjut az adott csoportból, csökkentve ezáltal a szerencsés 2. helyezettek számát.
Ha a 2. helyezettek között van pontegyenlőség, mindkét film felkerül a továbbjutásra esélyesek közé.
A 2. helyezettek között pontazonosság esetén a sorrendet a csoportjukban élen végző film szavazatszáma dönti el, amelyiknél több szavazatot kapott a győztes, az jut tovább. Ha itt sincs döntés, akkor a 3., 4., 5. helyezettek szavazatszáma. Amennyiben mind egyenlő, akkor 1 napos pótvoks az adott filmek között, ahol a véletlenszerűen előre sorsolt film a kedvezményezett.
További menet:
2. körből 24 film
3. körből 8
4-ből 4
5-ből 2 jut tovább, majd a döntő.
Az első 3 körben a voksolás nyílt lesz, azaz az eredmény megtekinthető, de a szavazás utólag NEM módosítható. A kieséses időszakban már az eredmény nem lesz látható, csak a voks lezárultakor, de a szavazat módosítható a lezárulásig.
Dátum: 2010.11.08. 13:37:23
Az nálad nem bónusz, amire mégse tartasz igényt, hanem a maximális lehetőség, míg a szükséges TP kitolása elvben bónusz, de nekem nincs rá szükségem.
Dátum: 2010.11.08. 13:01:09
Mivel ma nem tudok vele foglalkozni, csak holnap, így ma még lehet jelölni. Holnap reggel 8-tól elkezdem kiírni a voksokat. A mennyiség miatt napi 10-15-re lehet számítani (még kiszámolom, hogy karácsonyra véget érjen. A voksolási idők is rövidebbek lesznek, mint a könyvesnél, azaz kezdetben 3, később 4 nap.
Dátum: 2010.11.08. 06:33:15
Alapos tanulás. Leírás: a szintlépéshez szükséges TP megnő szint x 5%-kal, de a TP-vel együtt kapott AF is megnő ugyanilyen arányban. Max. szint: 4. Költség: 10. Előfeltétel: nincs visszafogott fejlődés.
Nekem egy gondom lenne ezzel. Szívesen elköltök rá 10-10 AF-et, hogy több AF-et kapjak, de nem akarok lassabban szintet lépni. Nem van lehetőség-e rá, hogy ezt is lehessen a karakterlapon jelölni, akarom-e a TP-s részt vagy sem? (Mint a vadászatnál az ÉP/VP regen pl.)
Nyilván a több AF-nek sokan örülnek, de a nehezebb szintlépés már nem feltétlen kell mindenkinek, pláne azoknak, akik topban a minél gyorsabb szintlépésre hajtanak.
Nekem egy gondom lenne ezzel. Szívesen elköltök rá 10-10 AF-et, hogy több AF-et kapjak, de nem akarok lassabban szintet lépni. Nem van lehetőség-e rá, hogy ezt is lehessen a karakterlapon jelölni, akarom-e a TP-s részt vagy sem? (Mint a vadászatnál az ÉP/VP regen pl.)
Nyilván a több AF-nek sokan örülnek, de a nehezebb szintlépés már nem feltétlen kell mindenkinek, pláne azoknak, akik topban a minél gyorsabb szintlépésre hajtanak.
Dátum: 2010.11.08. 06:04:47
Jó lenne, de sajna nem fogom feltölteni a duplikációk helyét, ezért is volt maximálva, mert szerintem sokan tudnánk még több jó filmet is jelölni, amelyek kimaradtak, de ez van
Szóval a Casablanka kimarad, de annyira nekem nem jött be, hogy a 10-es listámba bezsúfoljam.
Szóval a Casablanka kimarad, de annyira nekem nem jött be, hogy a 10-es listámba bezsúfoljam.
Dátum: 2010.11.07. 19:59:29
Minthogy ma éjfélkor lejár az idő, én is megnevezem 10 jelöltemet. Szerencsére sok kedvencemet már jelölte valaki, így lehet a bővebb listából is keresgélnem. Szigorúan ábécé sorrendben.
A fülke
Az elszánt diplomata
David Gale élete
Egy asszony illata
Gattaca
Hair
Ház a tónál
Híd a Kwai folyón
Maverick
Robotzsaru
És persze minimum ugyanennyit tudtam volna írni, de igyekeztem minden témában válogatni, így is kimaradt a romantikusból az 50 első randi, másban a Tron, stb...
A fülke
Az elszánt diplomata
David Gale élete
Egy asszony illata
Gattaca
Hair
Ház a tónál
Híd a Kwai folyón
Maverick
Robotzsaru
És persze minimum ugyanennyit tudtam volna írni, de igyekeztem minden témában válogatni, így is kimaradt a romantikusból az 50 első randi, másban a Tron, stb...
Dátum: 2010.11.07. 19:08:15
Végül elfogadtam, több magyar oldalon is fenn van. DVD-n és moziban nem, de TV-ben játszották (HBO-n, ahogy írtad).
Dátum: 2010.11.07. 16:26:38
Ők azok a peruiak vagy bolíviaiak, akik Budapesten főleg, de néha vidéken is az aluljárókban indián zenéket játszanak. Ettől még persze spec, mert nem annyira ismertek, pláne a nevük. (Még ha a zenéjük egyébként nekem tetszik, meg is vettem egy CD-jüket.)
Dátum: 2010.11.07. 15:35:25
Nem kell a vessző a kérdésbe.
Dátum: 2010.11.07. 15:07:57
Idézet: Sitix1986 - 2010.11.06. 23:22:14
Vicces pont a MÁGUS harcrendszerét felhozni a tökéletes harcrendszer példájaként
Sőt még szerepjátékokban sem pedig 6 évet komolyan magus-oztam
Vicces pont a MÁGUS harcrendszerét felhozni a tökéletes harcrendszer példájaként
Dátum: 2010.11.05. 09:54:44
Egy igazi haveri társaság, szinte egyszerre regisztráltak, azonos előnéven, hogy ezzel is szimbolizálják az összetartást
Dátum: 2010.11.05. 09:52:16
Miért kellett szintet lépned? Félsz, mi?