A költők, mármint a valamire való igazi költők, többnyire két dologra gondolnak, ha pedig már nagyon megöregszenek, akkor már csak az egyikre.Mindkettő P betűvel kezdődik Minden más gondolatuk, írásuk, tettük csak arra összpontosul, hogy ezekből a lehető legtöbbhöz jussanak hozzá.
Bármi járt is a fejében, a legmélyén ez volt, az biztos
Hozzászólások - Azazel
Dátum: 2016.08.08. 19:20:46
Dátum: 2016.08.08. 19:13:52
Saját nevelés, sosem vennék át karaktert.A világgal együtt indult, csak pihentünk majd' egy évet.
Dátum: 2016.08.08. 18:50:04
Túl sokat tudsz Inkvítor. Vigyázz, mert a Tudás a Hit ellensége, ha a tudást hajszolod, elveszted a hited. Sokan buktak el így a fajtádból...először csak tudni akarták, mi ellen harcolnak, utána azt is, hogyan harcolhatnának jobban ellene...és mire észbekaptak, az én eszközeimmel próbáltak győzni ellenem.Eretnekké lettek. Pedig abban én vagyok a jobb....a Hitük legyőzhetett volna, de ők maguk, soha.
Azért mondom el ezt neked, hogy lásd,tudd, a veszted felé haladsz, és nem tehetsz ellene semmit...öröm lesz végignéznem, hogy végig tudni, és érteni fogod, a Kárhozat felé vezető utad minden lépését...
Azért mondom el ezt neked, hogy lásd,tudd, a veszted felé haladsz, és nem tehetsz ellene semmit...öröm lesz végignéznem, hogy végig tudni, és érteni fogod, a Kárhozat felé vezető utad minden lépését...
Dátum: 2016.08.08. 18:40:41
Kéremtisztelettel....Cseresznye Pál az Inka, a Próbacseresznye szövetségből.... ( most tűnt csak fel, hogy ez nincs ott az aláírásomban.)
Megnéztem jobban, kiknek is gratuláltam, nos az egyik társulattól némiképp visszavonnám, a számomra nem olyan korrekt megoldásért, miszerint a tagság min.80%-a katában csücsül.
Ha esetleg ez független a szövibajnokságtól, csak épp abbahagyták az illetők, akkor nem szóltam. Név nincs, akiket érint magukra ismernek, a többieknek nem fontos tudni.
Megnéztem jobban, kiknek is gratuláltam, nos az egyik társulattól némiképp visszavonnám, a számomra nem olyan korrekt megoldásért, miszerint a tagság min.80%-a katában csücsül.
Ha esetleg ez független a szövibajnokságtól, csak épp abbahagyták az illetők, akkor nem szóltam. Név nincs, akiket érint magukra ismernek, a többieknek nem fontos tudni.
Dátum: 2016.08.08. 18:24:01
Nem tehettem, a Nyulak nem velünk közdöttek ebben a menetben. Nem vetted észre, hogy nem látod a Cseresznyéket a térképen??
Dátum: 2016.08.08. 18:16:17
Nem lehetett kihagyni
Ne vedd a szivedre, én itt be is fejeztem a számolgatást, nem vagyok politikus, hogy plágiumokból éljek meg....
Ne vedd a szivedre, én itt be is fejeztem a számolgatást, nem vagyok politikus, hogy plágiumokból éljek meg....
Dátum: 2016.08.08. 16:44:38
Nektek is...szerintem esélyes, hogy megint ti jöttök, egy visszavágóra
Dátum: 2016.08.08. 12:46:07
1/1
Gratulálok ellenfeleinknek, nem adták olcsón.
Gratulálok ellenfeleinknek, nem adták olcsón.
Dátum: 2016.08.06. 21:29:17
Én inkább térképen néztem, abból egyértelmű hogy ha a költő fejen állt, esetleg tükörből nézte, akkor a Potomacra, egyéb hétköznapi esetekben pedig az Anacostiára gondolt.
Vagy egy korsó hideg sörre, a költőkkel megesik olykor ez is.
Vagy egy korsó hideg sörre, a költőkkel megesik olykor ez is.
Dátum: 2016.08.06. 12:16:34
A Lónak a gikája :
Keleti irányban haladva 1 kilométer után visszajutni a kiindulási pontra, a Földön két helyen lehet, az Északi, és a Déli sarkon. Feltételezve, hogy a Déli sarkról nem tudunk dél fél indulni, marad az Északi sark. Ott pedig csak fehér medvék élnek.
Keleti irányban haladva 1 kilométer után visszajutni a kiindulási pontra, a Földön két helyen lehet, az Északi, és a Déli sarkon. Feltételezve, hogy a Déli sarkról nem tudunk dél fél indulni, marad az Északi sark. Ott pedig csak fehér medvék élnek.
Dátum: 2016.08.03. 21:54:35
Azt nem kérem, köszi, használd csak egészséggel, jókedvvel...
Ennyit nem ér az az egy francos kristály.
Ennyit nem ér az az egy francos kristály.
Dátum: 2016.08.03. 21:37:51
Neked van? Add kölcsön, lécci...
Dátum: 2016.08.03. 21:24:07
Nem aggya, a zistennek se aggya jaztat a harmadik nyomorult kiégett követ, két napja hajszolom azt az egyet, de nem,és nem....
Dátum: 2016.08.03. 21:17:02
Dátum: 2016.08.03. 21:11:27
Úgy legyen Éllyjjen a lónak a gikálja.
Dátum: 2016.08.03. 20:27:34
Nem gond, csak meglepődtem..., azt észre se vettem volna, ha végképp kimarad 30 dukát, kedves gesztus, de nem ezen múlt volna a következő Bajnokim
Amiért mégis említettem, az, hogy egy újabb hiba, ami talán további hibák lehetőségére mutat rá, amik talán most időben előkerülnek, mielőtt "élesednének".
Amiért mégis említettem, az, hogy egy újabb hiba, ami talán további hibák lehetőségére mutat rá, amik talán most időben előkerülnek, mielőtt "élesednének".
Dátum: 2016.08.03. 19:52:55
Nem adom ki minden titkomat....
Sajnos, ez már nem az a játék, ami valaha volt, és sem az vagyok már, aki valaha voltam....a 4. kivételével minden világon van/volt karakterem, mára már csak a v6-s aktív.
Sajnos, ez már nem az a játék, ami valaha volt, és sem az vagyok már, aki valaha voltam....a 4. kivételével minden világon van/volt karakterem, mára már csak a v6-s aktív.
Dátum: 2016.08.03. 19:08:30
94. szintű vagyok, pár napja.Ma este, most, rám szólt a rendszer, hogy átvehető szintjutalmam van....a 90. szintért járó volt az.
Nem késett meg kicsit?
Nem késett meg kicsit?
Dátum: 2016.08.02. 22:27:32
Majdnem....így legalább néha kapnál is valamit a LÉ-ért, ha épp véletlenül sikerül leprogramozni pár szintnyit előre, ha meg nem sikerül, akkor se akadsz el...
Dátum: 2016.08.02. 22:17:56
Szintkorlát köll.Kovácsolt vasból, oszt aki odaér, átesik rajta, és visszazuhan 10. szintre(természetesen, bármelyik világon volt is, a v3 tizedik szintjére ).
Minden szakija, tulajdonsága csökken 99 százalékkal, a csatlósai, állatai szintje ugyanannyi lesz, mint a saját szintje.
A csökkenés mértékét csökkenti birtokában lévő Bronz Bögrefül relikvia 2 százalékkal, az Ezüst hárommal......
Ez a relikvia kizárólag Kútgerjesztőért vásárolható, 100(bronz)-200(ezüst)-400(arany)-(mitrill)800 millió darabért.
Minden szakija, tulajdonsága csökken 99 százalékkal, a csatlósai, állatai szintje ugyanannyi lesz, mint a saját szintje.
A csökkenés mértékét csökkenti birtokában lévő Bronz Bögrefül relikvia 2 százalékkal, az Ezüst hárommal......
Ez a relikvia kizárólag Kútgerjesztőért vásárolható, 100(bronz)-200(ezüst)-400(arany)-(mitrill)800 millió darabért.