A hatomtorony csak 1 szintet bomlott ma hajnalban, ezt javítottam, és az érintett szövetségeknék is korrigáltam a HT szintjét.
Az esszenciás dolgot megnézem, aki nem kapta meg, annak be fogom írni.
Hozzászólások - Baraty
Dátum: 2011.08.25. 10:41:15
Dátum: 2011.08.24. 11:02:14
A féléves aukciós bérlet beírásának hibáját javítottam, és elvileg mindenkinek be is írtam, akinek a csatájában azt jelezte, hogy megkapta. (aki nem, az írjon nekem pm-et)
Dátum: 2011.08.24. 08:40:19
Az event ma kb 10kor kezdődik majd.
Dátum: 2011.08.22. 11:40:39
Átbeszéltük a dolgot, és annyiban maradtunk, hogy a tervezett időben fog véget érni a szerver (holnap 10 órakor), de kategóriánként nem 3, hanem a legjobb négy karakter fog jutalmat kapni.
Dátum: 2011.08.20. 08:27:20
Mindenkitől elnézést a V4 idő előtti leállásáért, igazából nem a szerverleállás volt az oka, hanem egy véletlenül bennmaradt kódrészlet. Újraindítottam, az átvett jutalmakat kénytelen vagyok mindenkitől visszavenni, ez legkésőbb hétfőn mindenkinél megtörténik.
Hogy tolunk-e emiatt a szerver tényleges lezárásának idején, azt még nem tudom megmondani, kérem az érveket-ellenérveket.
Hogy tolunk-e emiatt a szerver tényleges lezárásának idején, azt még nem tudom megmondani, kérem az érveket-ellenérveket.
Dátum: 2011.08.17. 12:24:30
Sajnos nem úgy halad az event tervezése ahogy akartuk, ezért jövőhét szerdán fog csak indulni.
Dátum: 2011.08.16. 09:09:35
Javítottam a tegnapi hibát (hogy nem számolta a küldetések alatt szerzett tp-t), és mindenkinek alapállapotba állítottam vissza a számlálót, tehát aki eddig nem vette át a jutalmat, az most 0 tp-ért megteheti.
Dátum: 2011.08.15. 19:27:19
Elnézést mindenkitől, úgy tűnik egyvalamit nem frissítettem. Holnap reggel pótolom, aki addig nem vesz át a küldetés-jutamat, annak nullázni fogom a tp-t is.
Dátum: 2011.08.10. 09:25:57
A Zarknod-szerű eventekre nincs előzetes nevezési fázis, sry, erre rosszul emlékeztem. Az event jövőhét szerda közepe körül indul, de ki fogunk majd írni pontosabb dátumot is hamarosan. Nagyjából a Landragórhoz hasonlóan fog futni, kicsit megváltozott jutalmakkal és háttérszöveggel.
A KH kiterjesztése még a héten bekerül. (de ténylegesen új kh tagok csak akkor fognak majd jönni, amikor a KH előbújik a katakombából, ez világonként eltérő lehet)
A KH kiterjesztése még a héten bekerül. (de ténylegesen új kh tagok csak akkor fognak majd jönni, amikor a KH előbújik a katakombából, ez világonként eltérő lehet)
Dátum: 2011.08.09. 13:14:30
A következő eventre nevezési fázisa előreláthatólag a jövőhét eleje-közepe fele fog elkezdődni, a tényleges indulás pedig a nevezéstől számított egy hét múlva.
Dátum: 2011.08.08. 15:41:53
V5-ön a 30. szinttől kezdve a vadászat +30% LE-t ad.
Dátum: 2011.07.28. 14:51:53
A Kristály Szövegségek kiterjesztése 70 fősre V1-V3-on folyamatban van, de még kb másfél hét, amíg a játékba kerül, mert a klónozó-algoritmus adatokat gyűjt.
Dátum: 2011.07.27. 16:03:49
Szabadság miatt a következő bajnoki viadal augusztus 8.-án, hétfőn lesz, nevezni augusztus 1. 14:00-tól lehet majd.
Dátum: 2011.07.06. 15:28:25
A rezisztenciának volt egy eddig nem publikus limitje, max 50%-os hatásfokkal működött, de ezt most felemeltük 75%-ra. (tehát ennél nagyobbra nem érdemes felvinni, mert úgysem lesz hatása)
Dátum: 2011.07.06. 15:17:57
Ezt a hibát megnéztem, és a következő van vele:
Kiirási hiba volt, a tárgyak kiírásánál a tárgylistában, maga a csata a rendes paraméterek szerint működött. Viszont a tárgyak paraméterei a nevezéskor tárolódtak le (annál a résznél kellett javítani is), amit utólag már nagyon macerás lett volna minden nevezőnél átírni. A következő viadalnál már a tárgylista is rendben lesz.
Kiirási hiba volt, a tárgyak kiírásánál a tárgylistában, maga a csata a rendes paraméterek szerint működött. Viszont a tárgyak paraméterei a nevezéskor tárolódtak le (annál a résznél kellett javítani is), amit utólag már nagyon macerás lett volna minden nevezőnél átírni. A következő viadalnál már a tárgylista is rendben lesz.
Dátum: 2011.06.29. 15:16:16
A következő bajnoki viadal július 6.-án, szerdán lesz. (már lehet nevezni)
Dátum: 2011.06.21. 12:38:36
Beírtam a Csontmutáció aukciós tételeket is, és a papíros VU-kvízen nyert 100 dukátokat.
Ezzel elvileg minden találkozós jutalom/befizetés beírva, ha valakinek problémája van, nem kapott meg valamit, nem azt kapta, stb., PM-ben jelezze.
Ezzel elvileg minden találkozós jutalom/befizetés beírva, ha valakinek problémája van, nem kapott meg valamit, nem azt kapta, stb., PM-ben jelezze.
Dátum: 2011.06.20. 16:24:04
Beírtam az aukción nyert tételeket is, a Csontmutáció kivételével (az holnap délelőtt kerül be).
Illetve jelentkezzen nálam PM-ben a V1-es 3630-Xojertha karakter, mert nincs ideírva nekem, hogy a Halálkristály/Mentális burok tárgyak közül melyiket választotta
Beírtam a vasúti kedvezményből jött ősköveket is.
Illetve jelentkezzen nálam PM-ben a V1-es 3630-Xojertha karakter, mert nincs ideírva nekem, hogy a Halálkristály/Mentális burok tárgyak közül melyiket választotta
Beírtam a vasúti kedvezményből jött ősköveket is.
Dátum: 2011.06.20. 15:06:32
Beírásra kerültek a kvízolimpián nyert jutalmak is. Az aukciós tételek is érkeznek, valószínűleg még ma.
Az AF-pontokat az alacsony szintű karakter is megkapja, de költeni csak akkor fog tudni, ha felér 60. szintre.
Az AF-pontokat az alacsony szintű karakter is megkapja, de költeni csak akkor fog tudni, ha felér 60. szintre.
Dátum: 2011.06.20. 14:42:27
Beírtam a darts, a szumó, a Megmérettetés és a Lehetetlen küldetés jutalmait is.
A +5% holnap 10-től fog indulni.
A +5% holnap 10-től fog indulni.